Böyle ekşınlı olduğunu bileydim sabah kiblemezdimNeden banlandı ki böyle tadı çıkmıyor kendimiz yazıyoruz kendimiz cevaplıyoruz
Karısı yorum yapsa bariBöyle ekşınlı olduğunu bileydim sabah kiblemezdim
Ama konu sahibi banli olunca dogal olarak geyige donuyor isKarısı yorum yapsa bari(geyikten ban yemekten çok tırsıyorum )
Dimiiiii çok doğru söylediniz bizim bi suçumuz yokAma konu sahibi banli olunca dogal olarak geyige donuyor is
Burda bi kadin da cikip konu sahibi hakli demeyecegine gore bizlere geyik ortami dogdu
Ban yok ya öyle dendi sankimKarısı yorum yapsa bari(geyikten ban yemekten çok tırsıyorum )
Konu sahibi haklı bu döl rezervi israf edilmemeliydiAma konu sahibi banli olunca dogal olarak geyige donuyor is
Burda bi kadin da cikip konu sahibi hakli demeyecegine gore bizlere geyik ortami dogdu
Evet kazen yazmış ama korkuyorum bibi son günlerde banlanıyorum çok strese giriyorumBan yok ya öyle dendi sankim
E yani konu sahibi yok , mecbur geyik yapiyoruzDimiiiii çok doğru söylediniz bizim bi suçumuz yok
Damizlik olarak kullanilabilir amcaKonu sahibi haklı bu döl rezervi israf edilmemeliydi
Sevgili oğlan doğuruyo karısı kız.Damizlik olarak kullanilabilir amca
Acaba sevgiliden olan ikinci brbenin cinsiyeti ne?
Ese iki kiz denk gelmis sevgilide bi oglan var simdilik
Ahhhsdaa cok iyi espiriSevgili oğlan doğuruyo karısı kız.
Bi üçüncü daha olursa, hop hop altıntop
Bence aile planlaması şeysinde oynasın kamu spotu
Aynı şeyi düşündüm.Bence aile planlaması şeysinde oynasın kamu spotu
Acilen sevişmeyi bırakmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?