Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Bunda is yok. Ayril. Ilgi odagi sen degilsin
2 aylık bir ilişkim var. Ama şöyle ki erkek arkadaşımla hala güven problemi var aramızda. Seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum. Bugün mesela tüm gün telefonu kapalıydı. Akşama doğru açtı. Güya telefonu yere düşmüş bozulmuş tamirci de yapılmasını bekliyormuş. Ve çok sadık olduğunu da düşünmüyorum. Neyse Bu süreçte eski bir flörtüm yazdı. Dubai de yaşıyor Arap kendisi buraya okul için geldi. Onunla görüştük konuştuk. Ama mesela buluştuk hesap ödemedi. Şu anki sevgilim şimdiye kadar 1 kere hesap ödetmedi. Bu kişi de Benimle sevgili olmak istiyor. Yani biraz hislerim var ona karşı da beğeniyorum. Ve çok sadık karakter olarak daha iyi biri Arap olan. Şimdi sevgilim varken onunla konuşmam yanlış diyeceksiniz evet ama sevgilim ne kadar doğru bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor
Sevdiğim için bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum bitirmek yerine hemenbu kadar ilgi ilgi diye dillendirip dilenmek nedir yahu. ilişki istediğin gibi gitmiyorsa ayrılırsın olur biter.
Ay yazdığın iyi oldu. Uzun uzun mesaj yazacaktım ben desiz bir kere ne istediğiniz bilmiyorsunuz. Zaten ortada bir ilişki bile yok. Başından beri olmamış ilişkiyi oldurmaya çalışıyorsunuz. Sevgilinizle birlikteyken eski sevgilinize aklınız kalmış hatta görüşmüştünüz. Sahi o ne oldu
Sevdiğim için bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum bitirmek yerine hemen
Kaybetme korkusu olsa zaten böyle davranmazdıyanlış anlama ama resmen yapışmış gibisin adama. İşim var diyor hala yazıyorsun tartışmak istemiyorum diyor hala hayal kırıklığından bahsediyorsun seni geçiştiriyor hala sana hediye alacaktım diyosun. Okurken ben gerildim burda.
Bence yapman gereken işim var bilmem ne diye ilk yazdığında konuşmayı sonlandırıp birdaha cevap vermemen gerekiyordu.
Bu adamdan bi cacık olmaz ayrıca sal ipini gitsin. Yerinde olsam birdaha bişey yazmaz cevap vermezdim arayınca da böyle bi ilişki içinde bulunmak istemiyorum diyip bitirirdim. Kaybetme korkusu varsa zaten mücadele eder.
Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Sakin çünkü umursamıyor hatasını görmüyor4 ayda ne sevgisi?
hoşlanmadır o.
düzeltilecek birşey yok ki ortada.
çocuk çok sakin.
Ozaman niye uğraşıyorsun?Kaybetme korkusu olsa zaten böyle davranmazdı
Konu sahibinin ilgi odağı da bu değil Dubai'de yaşayan eski sevgilisi. Muhtemelen o geri dönsün diye bununla birlikte
Yüz yüze gelince çok iyiyiz birlikte eğlenebiliyoruz. Ama onun dışında böyle uzak en son 15 gün önce görüştük bi kere bile görüşelim demedi şimdiye kadar bu şimdi normal mi hiç mi vakti yok 15 gündürOzaman niye uğraşıyorsun?
Adam sana mücevher alacaktım diyor sen ona hediye alacaktım diyince icraatla gel diyor. E kendi icraatla gelmemiş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?