Kim haklı şimdi ?

İlgi vermeyen adam var karşımda neyine utandın o çok mu normal sen napardın bu durumda swn de aynısını yapardın
İlgi dilenmeniz çok üzücü ve kendinizi içine düşürdüğünüz durum da utanç verici. İlgi göstermiyorsa ilgi göstermek istemiyordur bunun başka bir anlamı yoktur. Bu herifle öldürdüğünüz vakti size istediğiniz ilgiyi gösterecek,değer verecek birisi için harcamaya ne dersiniz?

Çok çok kötü konuşmalar, okurken gerildim, utandım. Sen çok duygusal demagojik takilmissin -ahimi alma vs- herif de çok umursamaz ve itici.
Adam değer vermiyor, üstüne bir de ilgi beklemen suçmuş veya simariklik yapiyormussun gibi muamele göstermiş, bu çok sinsi bi manipülasyon. Iliskilerde yogunum bahanesiyle arayip sormayan, ilgilenmeyen kisilerin karsidan anlayış beklemesi ve bi de onlar anormalmis gibi davranmasi tam manipüle, gelmeyelim böyle oyunlara.
Senin hatan, karşında cool takılmaya çalışan, empati yoksunu, umursamaz bi tip varken muhtemelen duygularının tesiriyle ve düzeltirim diye düşündüğün için bu kadar çabalaman, dil dökmen, bi de üstüne ağlaman.
Sen anlattığında anlayacak kapasitede olan biri zaten bu şekilde davranmaz. Sana bi de kafa ütülüyosun muamelesi çekmiş.
Bence ortadan kaybol, yazma, yazarsa mesajı gör ama dönme, ararsa açma, ulaşamasın sana ama bunlari taktik olsun da aklı basina gelsin diye yapma, kendine saygini kazanmak için yap.

Beni öyle bi ikilemde bırakıyor ki ayrılsam çok seviyorum devam etsem değer görmüyorum

Bir de ilk aylarda ilgi olur abartıyorsun diyor

Yürüyecek bir şey değil, boş işler
Bir de ahımı alma nedir yahu komik olmayın çıkın bu arabesk kafalardan
Millet kendini aldatan, soyan, döven söven kocaya ah ediyor tutmuyor, adamlar gidiyor genç kız bulup 2.kere evleniyor 40-50 yaşında, bunlar da 4 aylık ilişkide ah uh ediyor bu nasıl bir kendini önemsemedir.

Bir de ilk aylarda ilgi olur abartıyorsun diyor
Ya o hep bir şeyler demiş içi boş bir sürü laf etmiş siz bu kişiyi çoktan hayatınızdan çıkarmalıydınız. 4 aylık bir ilişkide bu yaşadığını şeyler asla normal değil. 40 yıllık evli insanlar bile sizden daha iyi durumdalar. Karşınızdaki kişi sizi ve ne hissetiğinizi umursamıyor siz hala diretiyorsunuz bana ilgi göster diye.

Adam sevmiyor. Ayrılsın o zaman. Zorla mı ilgi göstertecek kendine?

Ayrıl demiş herkes

Bu da umursamıyor. Öyle göründüğüne bakma. İlişkisi devam ederken eski sevgilisiyle buluşup yemek yemiş

Ilgi vermek isteyen zaten sen istemeden verir çok üstüne düşme boşver sen bi arama mesaj atma bakalım ne yapicak mesaj atarsa cevap verme ilgi ilgi diye etrafında bence gezmemelisin o ilişki seni çok yıpratır düzelir mi bilmem ama burdan söylemek ne kadar kolay gelsede belki seni çok üzer ama bence uzak durmalısın ilgi veremiyor sna hayatının odağında başka biri vardır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…