Kim haklı şimdi ?

Erkekler ilk başlarda çok ilgili olur sonradan bir salar kadın ilgi ister değerli hissetmek ister.
İlgi istiyorsun diye baskı yapıyorsun off gelemiyorum triplerine girer bu hiç şaşmaz.
En iyisi uzaklaşmak hiçbir şey yapmadan .
Konuşarak düzelen hiç bir erkek yoktur .
İlgi göster bana diyen kadın kadar itici bir şey yok maalesef.
Bence arama sorma msjlarına geri dönme hemen .
Böyle yarım yamalak bırakırlar ilişkilerini sonra da herıesin aklında bir eski sevgili.
Dolu dolu yaşayacaksın hayatı .
O bu derken elindekinden olur pişman olurlar sonra aaa o kız vardı bu kız vardı
Geçicekler bu işleri ya

Altı üstü 4 aylık ilişki bitirin gitsin uyumsuzsunuz, mesajları okurken buradan sıkıldım yani baygınlık hissi veriyor sıkıcı, bu kadar tribi de kimse çekmek istemez, size uymuyorsa ayrılın adamı hizaya getirmeye çalışmayın.

Siz birlikte yapamazsiniz. O rahat bi iliski istiyo sen yapis yapis. Beklentileriniz farkli. Ne onu surekli darla ne kendin mutsuz ol ayril bitsin

Ayrılmalı mıyım

Toksiksin mervesu. Senin adına ben utandım burada. Ha adam çok matah demiyorum ama sen resmen dilenci gibisin sen kendine değer vermiyorsun ki o versin.
Ay birde dört ayda ahımı alma tribi nedir allahsen sanki 40 yılını verdin
ne hakkın varda helallik ah konuşuluyor
tipik Anadolu 40 senelik evli kadın gibi döşemişsin .
Çok kırıldım sana

Olmaz bu iş ayrıl yoluna bak adam seni sevmiyor umurunda değilsin bıkmış senden yazdıkları çok net belli ediyor halini

Mümkün değil. İnsan değer verdiğine vakit ayırmaz vakit yaratır. Başta iyiymiş heyecanla ilişkiye başlamış ama zamanla beklediğini umduğunu bulamamış veya çok darlamışsın. Kaçan kovalanır o pozisyona girmişsiniz o kendini geri çektikçe sen daha çok yükleniyorsun. Yaşın genç galiba böyle bi döngü içine girip savaşıp kazanan yok. Kendini harap edersin. Sağlıklı bi ilişkide kaçanda olmaz kovalayanda. Herşeyin farkındasın kendin söylüyorsun değer verse böyle yaparmı diye. Değer görmediğin adama vakit harcama değer görmediğin yerde kalma

İlgi vermeyen adam var karşımda neyine utandın o çok mu normal sen napardın bu durumda swn de aynısını yapardın

Ya siz niye tasalanıyosunuz bir şey olmuyorsa oldurmaya çalışmayın. Seven erkek vakit bulmaz, yaratır da. Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan adamlarla birliktelik yaşıyosunuz sonra vaymefendim hayal kırıklığı. Aşk yok aranızda gördüğüm kadarıyla ki bence sevgi bile yok bu yüzden mantık bi tık daha ağır basmalı. Mantığınızı kullanın, bir erkeğin peşinde koşarken kendinizi değersiz ve ilgi manyağı göstermeyin

Siz aşırı ilgi beklemişsiniz, adamın da umrunda değil.

Sürekli söylenmişsiniz ki bu da adamı sıkmış.
O da pek ilgi göstermeye meraklı değil.

İlişkiniz laçkalaşmış. Biraz ara vermelisiniz.

Evet ama seviyorum ayrılırsam da üzülücem kaybetme korkusu ben de çok var

Ara vermek mi tamamen bitirmek mi artık bilmiyorum

Ayrıca herkes de ilgi beklemissin ondan olmus falan diyor hiç katılmıyorum. Seven adamın bu tavırların bile hoşuna gider düzeltmeye çslışır sorunları, seninde hatalarını dile getirir ortak noktaya varırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…