- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi ilginc Kiz
-
ordan ne gordun bana da anlatAnneniz size zarar veriyor enerjinizi emiyor
Bunaa izin vermeyin
Evleneceğiniz zamana ancak siz karar verirsiniz
Psikolojisi iyi değil annenin ben bile buradan görüyorum
bir kadin kendi evladi icin nasil boyle birsey ister yaAnnesi görücü usülü evlenmesini istiyor galiba
Bi bakarmısın nick fotoğraf ve açtığı konuların çaresizliğine bu çocuk üniversite mezunu bir anne evladını bu hale getirir miordan ne gordun bana da anlat
ben konuyu anlamadim
okudum , keske ureme yetisi olan her kadin dogurmasaBi bakarmısın nick fotoğraf ve açtığı konuların çaresizliğine bu çocuk üniversite mezunu bir anne evladını bu hale getirir mi
Önceki konusu gene annesi ile ilgili anne ağır bir tranva sebebi
Bir defa evladına yük olduğunu hissettiriyor
vermeyin tavizUniversite mezunuyum uzun zamandir ise giremedim.Etraftaki insanlarda surekli soruyor isi olan veya evli olanlar ovunce bana patliyor.Taviz vermedigimi soyluyor kendi yillar once oyle yapmis cunku.
Aslinda iyi bir bolum ama torpil donuyor su anda issizlik hat safhada saglikcilar bile ise giremiyor.Sans lazim o da bende yok.vermeyin taviz
hayatiniza bakin
yanliz 4 sene uzun bir zaman , bolumunuz nedir? cok mu kisitli is imkanina sahip ?
erkeklerin yogun oldugu bir sektor mu?Aslinda iyi bir bolum ama torpil donuyor su anda issizlik hat safhada saglikcilar bile ise giremiyor.Sans lazim o da bende yok.
Alanim disinda ne islere basvurdum olmadi.Bekar olunca farkli gozle bakiyorlar
Erkek olsam belki calisiyor olurdum.
Saol canim beni anliyorsun.Anneniz size zarar veriyor enerjinizi emiyor
Bunaa izin vermeyin
Evleneceğiniz zamana ancak siz karar verirsiniz
Psikolojisi iyi değil annenin ben bile buradan görüyorum
Ne olursa olsun bırakma kendini hergün yeni birgündürSaol canim beni anliyorsun.
Aslinda esit olan bir sektor ama mevki sahipleri erkek olunca problem oluyor duzgun insanlar da vardir ama rastlamak lazim.erkeklerin yogun oldugu bir sektor mu?
bolumu bilmeyince yorum da yapamadim
insallah kisa surede is bulursunuz
Cok saol canim guzellikler seninle olsun.Ne olursa olsun bırakma kendini hergün yeni birgündür
Issizlikle yalnizlik birlesince kotu oldum ara sira sacma sapan dusunuyorum.Soylediklerin de haklisin canim.Ise girsem evliligi hic dusunmezdim ama insan kurtulmak ve yaninda destekci biri olsun istiyor.Canim bana da herkes evlen diyor ama ben etrafımda görüyorum bir kaç kişi hariç,evlenince kimsenin başı goge ermiyor. Anneme burada ki, Bdv okut herhalde bu konular yeter li olur... Sevmeden de asla evlenme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?