Kim haklı sizce..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz bilenleriniz vardır..
Dün sadece bir kere aradı mesaj atma yok birşey yok ikindi vakti aradı konuştuk, işleri nedeniyle yoğun gece yarısına kadar işi vardı.
Gecede sahura kalkmış kandil olduğu için niyetli..
Bu sabah öğrendim aradım ne yaptığını sormak için bozuk davrandım.
Anladı sesimden kırıldım gece iyi geceler demek için bile arayabilirdin dedim.
Özür diledi yoğun olduğunu çünkü gecede çalıştığını arayamadığını söyledi..
Tabi bu bi bahane değil sadece ikindin aradı şimdide sabah konuştuk yani..
Üstüne bir de gece konuşma gibi bi zorunluluğumuz yok gece olmadıysa sabah konuşuyoruz bunda gergin olucak bişey yok aşkım dedi..
Ben de zorunluluğumuz yoksa bundan sonra gece konuşmayalım dedim.
Özür diledi üzülmeni istemiyorum bunda büyütecek bişey yok gibi şeyler söyledi..
Çok kırıldım bu kadar mı zor aramak sadece ikindin vakti aradı bu kadar mı olur bu sabaha kadar konuşmadık..
Sizce kim haklı?
( Arada yapıyor bunu alışkanlık haline getirmesini istemiyorum )

Son düzenleme:
Oo bizde flort doneminde bu yuzden cok kavga ettik. Cok gereksizmis simdi bakiyorumda.
Hakli haksiz olunacak bir taraf yok.
Olabilir. Herzaman konusuyormussunuz 1 kere konusmamissiniz birsey olmaz. Cocuk orucluda. Uzme bence

Bence abartma..
3 yılda 1 kez insan yogun olabilir. Konuşacak mecali olmayabilir. Kendiyle kalmak isteyebilir.

Nadiren olabilir böyle şeyler.
Bogmayin şu erkekleri.

Haa ama mutlu olacaksan: "ayy nasıl aramaz. Burnundan getir.olmadık kezbanliklari yap" diyim.

3 yıllık ilişki böyle sacmaliklari aşmış olmalıydı

Ben biraz kısasa kısas yapardım..
Öğlen vakti mi aradı mesela, açmaz ve öğlenleyin konuşma zorunluluğumuz yok derdim..
Biz kadınlar ilgi ve konuşma bekliyoruz... Adam koca gün çalışıyor biraz anlayışlı olsanız iyi olur aslında.. :)

Birkaç defa böyle olması normal bence bir ilişkide önemli olan bunu devam ettirmesi zaten kırıldığının farkında bence büyütme

Bir de soruyor musunuz?
İnsan yoğunum dediğinde anlayış gösterin lütfen. Adam geceyarilarina kadar calisip üstüne bir de nazinizi çekiyor.
Aradı, aramadi, 3 dk konuştu vs.. bunların hesaplarını yaparken siz ben boğuldum burada.
Yaşınız 18-21 arası gibi tahmin ediyorum, değilse de biraz olgunlasmak için çabalayın. Ve vakti bol biriyseniz, kendinize sevgilinizden başka meşgaleler bulun

Birkaç defa böyle olması normal bence bir ilişkide önemli olan bunu devam ettirmesi zaten kırıldığının farkında bence büyütme
Geçen gece 3 saat konuştuk bu sorun olmamalı bu gece konuşmadık olabilir diyor onun için normal bazen çok yoğun oluyorum o an ne işi yapıyorsam ona odaklanıyorum diyor bu normal mi ben sevgilisiyim beni unutmamalı yoğun olsa bile
Abartıyorsun
Yoğun olduğunu kaç kez söylemiş
Özür dilemiş
Burnundan getirme
Bi işe odaklandığında başka birşey aklına gelmiyormuş ben sevgilisiyim
Sevgilinin hiçbir seyinden memnun değilsin farkında mısın?
Bu bahsettiklerim dışında problemimiz yok ve hediye tabi
Ben de gece aradığında açmamayı düşünüyorum..
Bi işle meşgulken ona odaklanmak istiyorum diyo..
Oo bizde flort doneminde bu yuzden cok kavga ettik. Cok gereksizmis simdi bakiyorumda.
Hakli haksiz olunacak bir taraf yok.
Olabilir. Herzaman konusuyormussunuz 1 kere konusmamissiniz birsey olmaz. Cocuk orucluda. Uzme bence
Bazen yapıyor böyle günde bir kez aramalar büyütmedim fakat acaba gece aradığında açmasam mı diyorum..
Mesela şimdi konuştuk kesin akşam ancak mesaj atar deli edicek beni..

2- 3 sene oncede ayni sebeple konularini aciyodun.Bir milim ilerlememissin.

23 yaşındayım arada yapıyor bu şekilde bir kere olan birşey değil ve bi işle meşgulken başka bişey aklına gelmiyormuş ben sevgilisiyim gelmek zorunda

2- 3 sene oncede ayni sebeple konularini aciyodun.Bir milim ilerlememissin.
Ben hassasım bu konularda sizden destek ve fikir almak için açtım saçmaysa bu saçmalığı bana güzellikle ifade edebilirsiniz açığım fikirlerinize.

Ben hassasım bu konularda sizden destek ve fikir almak için açtım saçmaysa bu saçmalığı bana güzellikle ifade edebilirsiniz açığım fikirlerinize.

Daha once 932737 defa belirtmistik guzellikle de bir ise yaramamis belli.
Yeni gelen ve seni bilmeyen uyeler belirtsinler destekleyici mesajlarini peki.Bizimkiler hosuna gitmedi :)

Adam yoğunmus ama ne yapsın. Insanın aklından cıkabiliyor normal bunlar. Bu durum sık olmaya baslarsa tepki gösterirsiniz. Ya da siz de aramamaya sormamaya baslarsınız. Ama bence simdilik uzatmanın manası yok

Fikir mi istiyorsun? Kendine başka uğraşlar bul, okuyor musun? Çalışıyor musun? Gününün kaç saatini telefon başında bekleyerek geçiriyorsun?
Bir insan tarafından sevilmek ne onu öğren mesela. Kıymet vermek kaç dk konuştuğunla ölçülmez onu öğren.
Böyle böyle bazı şeyleri ne kadar çabuk tukettiginin, kendi değerini nasıl düşürdüğünün farkına var mesela.

Adam sanki pavyonda, gece klubunde, kahvede falan. Adam işte yahu. Gece yarısına kadar çalışmış yorgun. En son ne zaman bir şeye emek Verdiniz mesela? Ne için canınızı dişinize takip çalıştınız?

Bir konu vardi. Kiz uzgun aglamaklinaramis sevgilisi umursamamis. O sen degilsin demi? Ben niklere bakmadan yorum yaptigimdan kom.kimdir bilemiyorum.
Konular benzer olduginda o mu acaba diye dusunuyorum.

Bende flort zamaninda senin gibindusunurdum. Bu adam yiyor iciyor annesiyle sohbet ediyor tv bakiyor vs. Ne var yani 2 dk arasa. Nasil okur hic mi alkina gelmem diye. Bunlar normal dusunceler bana gore. Bende oyle idim. Ama uzuldugumuzle kaliyoruz. Evlenince hersey daha guzel oluyor (evlilikten evlilige degisiyor tabi)

Neden böyle bir kural mı var? Buna prenses sendromu denir. Valla kafam işle meşgulken kimse gelmez aklıma.
Bırak odaklanmışken işini bitirsin işte. Ben elimde iş varken yanımdaki telefona bile cevap veremiyorum. Sen ya çalışmıyorsun ya da rahat bir işin var ki canın sıkılıyor. 3 yıllık ilişkide ergen triplerine hiç gerek yok. Madem çok konuşmak istiyorsun o meşguldür deyip senin araman daha iyi.
Hem adam oruçluymuş üstüne gitme.

Ben okuyorum bölümüm de zor bir bölüm staj okul yorucu fakat sevgilime de vakit ayırabiliyorum..
Evet haklısınız fakat bu beni özlemediği anlamına geliyor beni özlese arar mesaj atar hiç hissetmiyor mu eksikliğimi..
Mesela bugün sabah konuştuk kesin akşam mesaj atıcak ya da gece yatmadan arıcak gün içinde aramıcak..
Şuan KPSS'ye hazırlanıyorum ve okuyorum boş bir insan değilim ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…