Kim haklı sizce..

Aramamis hatali olsa bile çok güzel bir özür konuşması yapmış bence fazla uzatma gece ararsada aç trip atma daha

Ben o kişi değilim
Evet aynen ben de öyle düşünüyorum şuan sevgilim evet çok yoğun bi çalışma ve eğitim hayatı var bunun farkındayım fakat beni unutması anlamına gelmemeli her zaman olmuyor ama haftanın bi kaç günü böyle olması canımı sıkıyor..
Ve günde 2 kez ancak konuşuyoruz bazen..
İnşallah öyle olucak bizim de sevgilinizle mi evlilik yaptınız :)

Evet. 7 yildir taniyirdum 4 yildir sevgili ve evlendik. O arada ayrildik birlestik vs. Bu telefon mevzulari cok sıkıntı yaptim ama inan bosunaymis. Yanindayken nasil sen ona gore notu ver. Bazi insanlar telefon mesaj sevmiyor ama biz kadinlar anlamak istemiyoriz. Onlar bizkm gibi dusunmuyor. Biz ince dusunuyoruz. Ne var ki arasa. Hatirlamiyormu ? Zor mu? Vs. Ama erkekler oyle degil iste.
Aman ne var canim aramadimsa yada erteliyorlar sonra unutuyorlar.
Gercektende bak 7 yillik bir tecrubesi olan ablan gibi gor. Ve bunlar icin yipratma kendini. Bende cokn
agladim yiprattim.kendimi neden ya neden aramiyor ki diye ama simdi arkaya bakiyorum. O zamanlarda bu zamnlarda sevgilim suan kocam bana deger veriyordu ve veriyor. Neden sorun etmissimki. Bosuna kendimide onuda uzmussum.

Bence insanlarin yasam hikayelerinden ders cikar. Uzme kendini. Eger onun iyi bir insan olduguna sana guven ve deger verdigini dusunuyor ve ciddi anlamda biliyorsan bunlari sorun etme evlendiginizde hersey cok daha guzel olacak.

Kafayı yemişsin sen.

Geçen gün bir konuda "şu forumda 3 tane erkeğe hayret ediyorum" demiştim. Biri elif, biri homeostas, biri de sizinki.

Adam 3 saat konuşmuş gece, bir gece aramadı diye "ama ben sevgilisiyim". Sanırsınız adam beş gün aramamış. Biraz meşgale bulun kendinize, hayatınızı adamın üstüne kurmayın.

( ladyamore bak hep böyle konuşuyorum ondan oluyor işte )

3 yıllık ilişkide arama kavgası mı yapılırmış ya

3 yıllık ilişkide 3 saat telde ne konuşuyorsunuz bacım? :)

Çok muhabbet sonu b.ka sarmıyor mu?

Bu arada bence büyütüyorsun.

Sen yaz ne yapıyorsun hayatım yatarken haber ver, bir iyi geceler dile yeter diye.

Aramadın, konuşmadın kavgası çalışan insan için komiktir yani.

23 yaşındayım arada yapıyor bu şekilde bir kere olan birşey değil ve bi işle meşgulken başka bişey aklına gelmiyormuş ben sevgilisiyim gelmek zorunda
Zorunda falan değil.
Ben bir işe odaklanmışken aklıma gelmeyi bırak, adam arasa meşgule alıyorum telefonu aklım dağılmasın, işimi halledeyim diye. Sizin telefonunuzu meşgule alsa passiflorayla falan ayakta durursunuz sanırım.

23 yaşındasınız artık çocuk değilsiniz. Üzgünüm ama dünya da sizin etrafınızda dönmüyor. Adamın işi yoğun olabilir, sizi bir akşam aramayabilir, bu kadar kaprisli olmak sadece sizin hayatınızdan çalar. Evet kapris diyorum.

Yok ikindi aradi gece aramadı yok sabah aradı öğlen aramadı.
Bu şekilde devam ederseniz hiç aramaz haberiniz olsun.

Haksizsin onun yerinde olsam yaptigini cocukca bulurdum ve senden sıkılırdim. Her gece konusma zorunlulugumu koydunuzu ne yani. Yorulmustur cani istememistir bir insan hergun ne konusur merak ederim zaten. Bence hayatin ondan ibaretmis gibi davrandigin icin bu kadar kucuk bir meseleye bile takilmissin

Görmüştüm ve benim dimi yazıcaktım ben de seslenmedim siz itiraf edin diye benim olduğumu anlamıştım..
Saçma gibi evet ama haklıyım sabah konuşmuştuk ya bakın hala aramadı beni normal mi bu şimdi..
Ben üniversite öğrencisiyim ve KPSS'ye hazırlanıyorum yeterince yoğunum ama sevgilimi ihmal etmiyorum..

Konuda sizin bahsiniz geçmediği için durduk yere adınızı vermek istememiştim. Madem siz de yeni konu açtınız, yazayım bari siz olduğunuzu dedim.

Haklı değilsiniz.

Sabah konuşmuşsunuz, saat 6. Kaç saatte bir araması gerekiyor mesela? Yemeklerden sonra tok karnına mı? Telefonuna alarm kurun isterseniz, ona göre saatini kaçırmadan arasın sizi.

Ne başlıktaki konuda, ne yukarıdaki alıntıda yazan konuda. Haklı değilsiniz.

Başlığa istinaden bence S shot haklı (yine de tekin yorumlar degil bunlar sen haklı yerde bir söylüyorsun haksız yerde 5le çarpılmış olarak dönüyor sonra )

Konu sahibesi size gelince şanslısınız ki erkek arkadaşınız normal ve sağlıklı bi birey. Hatta fazlasıyla alttan almak gibi üstün bi meziyeti var kıymetini bilin.

Çözmeniz gereken verdiğiniz aşırı ve sağlıksız tepkilerin sebebi. Hayatınızdaki hangi boşluğu adamın 5 vakit ilgisiyle doldurmaya calıstıgınızı bulmalısınız.

Kaybetme korkusu mu yaşıyorsunuz?
3 senenin ardından monotonlaşma, ilk günkü heyecanı, ilgi ve coşkuyu bulamama endişeniz mi var?
Başka biriyle olan bi yakınlaşmadan mı şüpheleniyorsunuz?
Bi hayat amacı, arkadaş çevresi, meslek ve hobiden yoksun musunuz? Tüm hayatınızı son derece yanlış bi şekilde erkek arkadaşınıza endeksliyor ve aynı sağlıksız davranışı ondan da bekliyor olabilir misiniz?

Evet doğrudur birşey olduğunda alttan alır fakat bu normal birşey değil dün de aynısı oldu sabah buraya konu açmadan konuşmuştuk, akşam 22de mesaj attı misafir varmış ve gece konuşalım dedi konuşamadık aramadı..
Sabah yine aramadı ben aradım, söylediği şey aşkım arıcaktım sabah çarşıya uğramam gerekti onları hallettim eve geldim odalar dolu müsait bi Zaman'da seninle konuşmayı seviyorum biliyosun o yüzden aramamıştım dedi.. Ben tepki göstermedim kendisi açıkladı..
Ve cevap bile vermedim bu açıklamasına konuyu değiştirdim sonra tekrar aşkım bana inanıyorsun değil mi dedi..
Ya hep böyle alışırsa diye tedirginim yoksa farklı bi düşüncem yok arada arasın kısa da olsa bilgi alalım yeter çok bişey istemiyorum..
Çok yoğunum kpss ve zor bir bölümde okuyorum boş bir insan değilim yani..

Gerçekten ben mi saçma düşünüyorum..
Dün de aynısı oldu sabah buraya konu açmadan önce konuşmuştuk gece 22 de mesaj attı misafir varmış gece konuşalım aşkım dedi ve gece aramadı..
Sabah oldu baktım yine aramadı biraz önce ben aradım, sabah arıcaktım aşkım çarşıya çıkmam gerekti eve geldim ev müsait değildi seninle müsait ortamda konuşmayı seviyorum biliyosun dedi..
Hiç cevap vermedim konuyu değiştirdim sonra aşkım bana inanıyorsun dimi dedi, ihmal ettiğinin bence oda farkında..
Ben dün uyardığım halde böyle devam ediyor kendimi o kadar çok değersiz hissediyorum ki..
İçimde büyüyor bunlar..

Sevgilim çalışmaya başladığında biz de böyleydik ki 19 yaşındayız cıvıl cıvıl konuşacak gezip tozacak zamandayken çalışmaya başladı. Şimdi o işte ben de tüm gün sınavlarıma çalışıyorum kendimce düzenimi kurdum sabahları bir kez arar geceleri iyi geceler dileriz. En güzeli bu tartışmaya, atışmaya zaman bulamadan özlem gideriyoruz bir araya gelince Kendinizi kasmayın. Beklentiyi en aza düşürün size tavsiyem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…