Kim haklı sizce..

Biz böyle değildik sanırım 3 yıl olunca artık beni kaybetme korkusu kalmadı..
İçimde büyüyor bunlar, ben alışkın değilim böyle ilgisizliklerine sabah konuştuk bu saat oldu mesaj atmadı evde olduğu halde sinir oluyorum..
Konusunca da tavrımı belli ediyorum haliyle..

Yaslariniz kac sizin? Bence buyutmeyin bu konuyu. Eger konusacak bi durum (kirginlik, kusluk, kafa bozan seyler) yoksa zaten fazla aramasina gerekte yok. Birbirinizi seviyorsunuz sonucta ama uyandiginda gunaydin bugun yogunum gibi birsey yazsada fena olmaz hani

Bazen erkeklerde oyle bir dönem oluyor sanirim tabiki günaydın iyi geceler yazsa fena olmaz ama açıklamasini yaptiktan sonra ben olsam kizmazdim. Yogunmus sonucta. Bunu aliskanlik haline getirse asil o zaman Bence bunun icin bu kadar buyutmeye gerek yok..

Ben 23 yaşındayım kendisi 25 yaşında.
Büyütmicem fakat hala aynı değişmedi dün de aynısını yaptı bugün de sabah konuştuk yine tık yok.Sanırım artık beni çanta da keklik görüyor.
İnsan bugün evdesin gün içinde bi ara sor dimi yok bu kadar vurdumduymazlık iyi değil.

Ben de buradaki yorumlardan sonra uzatmamaya karar vermiştim fakat dün yine aynısını yaptı misafir varmış.
Bugün evde en son sabah konuştuk gece şehir dışına çıkıcak, konuşamıcaz gün içinde arayabilir yok hala ses artık bi yöntem uygulamak istiyorum fikriniz var mı?
Alışkanlık haline getirdi bile bence..
Artık beni çantada keklik görüyor sanırım

Seni cantada keklik gormek ne demek ya olurmu öyle şey.. Onunla konus diyecegim ama gorunuse bakilirsa ona gore ortada bir sorun yok.. Sen onun sevgisinden şüphe ediyorsun gibi geliyor bana. Seni bu noktaya nasil getirmis anlamadim..

Seni cantada keklik gormek ne demek ya olurmu öyle şey.. Onunla konus diyecegim ama gorunuse bakilirsa ona gore ortada bir sorun yok.. Sen onun sevgisinden şüphe ediyorsun gibi geliyor bana. Seni bu noktaya nasil getirmis anlamadim..
Konuştum kaç kez onun için bu bi sorun değil birbirimizi üzmeye değmez diyor..
Çünkü 3 yıl oldu artık beni herşeyimle tanıyor.
Şüphe duymak değil aslında beni sevdiğini belli eder seni seviyorum demeden kapatmaz ilgili fakat anlamıyorum ya anlamadığım bişey var..
Nasıl hiç aramaz gün içinde bugün ne yapıcak çok merak ediyorum.

Böyle hayat geçmez valla kendine yazık ediyorsun.Hem insanlarında birey olarak kafa dinleme gibi ihtiyaçları olabilir.İlla yoğun olmasına da gerek yokBizim gibi olsanız ne yapardınız bilmiyorum 2 haftada bir buluşuyoruz bazen haftada 1.
Günlük de 5 6 mesaj o kadar.O da şöyle oluyor:Birimiz günaydın yazıyoruz bir saat sonra falan cevap geliyor.Birkaç saat sonra nasılsın falan.Ne zaman görürsek o zaman cevap veriyoruz. Kimin aklına gelirse de o arıyor 2 dk konuşuyoruz ne var ne yok bitti gitti işte. İkimizde yoğunuz çünkü.Bir problem varsa konuşma uzar o kadar
Kpssye çalışıyorsun madem çalışırken sınav dışında herşeyi unut bence. Kpss çok acımasız çünkü

İçinden gelmiyor olabilir mi? Sürekli aynı tartışmayı yaşamaktan bıkmış olabilir mi? Aradığında tatlı sohbetli bir kadın duymak yerine yine sürekli bir şeylerden şikayet edecek bir kadınla konuşmak istemiyor olabilir mi?
Üniversitede 3 yıllık ilişkimde ota boka kavga eden bir çifttik. Ben 19 yaşında ilk sevgilim olması ile naz naz naz kapris kapris kapris bir insandım. Sonra bir gün terkedildim ve arkasından sadece bakakaldım. Sonra silkelendim kendime geldim. Tamamen değişmesem de baya bir törpülendim. Benzer şeyleri yaşamak istemiyorsanız benim hikayemden dersler alın. Çünkü bazı erkekler alttan alıyor alıyor alıyor ama bir limiti geçince bıçak gibi kesiyor ve o saatten sonra dönüşü olmuyor.

Lindacim ayıptır sorması 3 yıldır her gece ne konuşmayı bekliyorsun :) önemli olan konusmanin sayısı degil kalitesi. Eminim gün icinde whatsapptan falan birbirinize komiklikler falan yapiosunuzdur zaten.

Egonuza, havanıza hayranım kraliçem siz çok yaşayın emi.

Bir insanın çalışırken işine odaklanması kadar normal bir durum yok. Siz egonuzu tatmin edecek birini arıyorsunuz galiba ama öyle sizi 24 saat arayacak, düşünücek, sizinle ilgilenecek birini bulamazsınız bu dünyada.

Akşam arasın görür o açmam bana ne bana ne açmam. Hiiihh küstüm oynamıyorum tavrınızla adamı bezdireceksiniz haberiniz yok, bu gidişle adam size yolu gösterecek.

23 yaşındayım arada yapıyor bu şekilde bir kere olan birşey değil ve bi işle meşgulken başka bişey aklına gelmiyormuş ben sevgilisiyim gelmek zorunda

Öyle bir kanun mu var ? 23 yaşına gelmişsiniz ama hâlâ evlenmek istediğiniz insanın biraz huzur, arada bir yalnız kalmaya, anlayışa ihtiyacı olduğunu anlayamamışsınız. Ikinizin de işi zor.
Bir ilişki tek tarafın istekleriyle yürümüyor ya ortayı bulacaksınız ya da zaman gerekeni yapacak bu da sizin lehinize olmayabilir.

Çok yoğunum kpss ve zor bir bölümde okuyorum boş bir insan değilim yani..
Ikide bir yoğunum kpssye hazırlanıyorum yazmışsınız sanki kpssye hazırlanmayan eşşeğe binip çarşıda tur atıyor.

şaka mı bu

adam sadece ikindide aradı gece aramadı diye kapris mi yapılır

bir de 3 yıllık ilişki diyorsunuz

sonra evlenince neden ilgisiz deniyor

kabahat buna alıştıran adamlarda, elde edince de tüm dünya ile irtibatı koparıyorlar

adam aramasın mümkünse siz de aramayın da huzurlu bir hafta geçirin

23 yaşındayım arada yapıyor bu şekilde bir kere olan birşey değil ve bi işle meşgulken başka bişey aklına gelmiyormuş ben sevgilisiyim gelmek zorunda

değil işte

iş ile ilgilenirken iş akılda olur

özel zamanda sevgili

iş yerinde sevgili düşünülmez ki

siz çok mu boşsunuz

kendinize bir meşgale bulun

hiçbir şey yapamazsanız tv izleyin

bakın zaman çabuk geçer ve aklınıza ikide bir sevgili vs gelmez

Ben bu konuda sevgiliyi geç yakın bir arkadaşta bile takılırım, konu sevgiliyse daha da çok. Ben böyleyim çünkü boşlamam. Eğer ki böyle olmasını istemiyorsa soğumama da bir şey demicek maalesef ben de böyle işliyor durum istemsiz, ne kadar az iletişim, az ilgi soğukluk, buna alışkanlık yaratır bende.
Aynı düşünüyorum.
Çok sık olmuyorsa yine bazen anlayış gösterilebilir sanırım, haftada 2 gün böyle gerisinde tatmin ediyorsa sizi durum çok sıkıntıya gerek yok aslında.

3 yıllık ilişkide bir arpa boy ilerlememişsiniz ama.. Yatarken aramadı diye mi bu tripler tavırlar ? Gün içinde hiç mi mesajlaşmıyorsunuz. Böyle devam ederseniz sonunuz hiç iyi olmaz. Sizden sıkılır erkek arkadaşınız.

Yorgunum demişya bence alınmayın. Alışkanlık yapmaz diye düşünüyorum. Bence böyle bi sebepten ne kendini nede onu üz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…