Biz böyle değildik sanırım 3 yıl olunca artık beni kaybetme korkusu kalmadı..Sevgilim çalışmaya başladığında biz de böyleydik ki 19 yaşındayız cıvıl cıvıl konuşacak gezip tozacak zamandayken çalışmaya başladı. Şimdi o işte ben de tüm gün sınavlarıma çalışıyorum kendimce düzenimi kurdum sabahları bir kez arar geceleri iyi geceler dileriz. En güzeli bu tartışmaya, atışmaya zaman bulamadan özlem gideriyoruz bir araya gelinceKendinizi kasmayın. Beklentiyi en aza düşürün size tavsiyem bu
Ben 23 yaşındayım kendisi 25 yaşında.Yaslariniz kac sizin? Bence buyutmeyin bu konuyu. Eger konusacak bi durum (kirginlik, kusluk, kafa bozan seyler) yoksa zaten fazla aramasina gerekte yok. Birbirinizi seviyorsunuz sonucta ama uyandiginda gunaydin bugun yogunum gibi birsey yazsada fena olmaz hani
Ben de buradaki yorumlardan sonra uzatmamaya karar vermiştim fakat dün yine aynısını yaptı misafir varmış.Bazen erkeklerde oyle bir dönem oluyor sanirimtabiki günaydın iyi geceler yazsa fena olmaz ama açıklamasini yaptiktan sonra ben olsam kizmazdim. Yogunmus sonucta. Bunu aliskanlik haline getirse asil o zaman Bence bunun icin bu kadar buyutmeye gerek yok..
Ben de buradaki yorumlardan sonra uzatmamaya karar vermiştim fakat dün yine aynısını yaptı misafir varmış.
Bugün evde en son sabah konuştuk gece şehir dışına çıkıcak, konuşamıcaz gün içinde arayabilir yok hala ses artık bi yöntem uygulamak istiyorum fikriniz var mı?
Alışkanlık haline getirdi bile bence..
Artık beni çantada keklik görüyor sanırım
Konuştum kaç kez onun için bu bi sorun değil birbirimizi üzmeye değmez diyor..Seni cantada keklik gormek ne demek ya olurmu öyle şey..Onunla konus diyecegim ama gorunuse bakilirsa ona gore ortada bir sorun yok.. Sen onun sevgisinden şüphe ediyorsun gibi geliyor bana. Seni bu noktaya nasil getirmis anlamadim..
Ben de buradaki yorumlardan sonra uzatmamaya karar vermiştim fakat dün yine aynısını yaptı misafir varmış.
Bugün evde en son sabah konuştuk gece şehir dışına çıkıcak, konuşamıcaz gün içinde arayabilir yok hala ses artık bi yöntem uygulamak istiyorum fikriniz var mı?
Alışkanlık haline getirdi bile bence..
Artık beni çantada keklik görüyor sanırım
Geçen gece 3 saat konuştuk bu sorun olmamalı bu gece konuşmadık olabilir diyor onun için normal bazen çok yoğun oluyorum o an ne işi yapıyorsam ona odaklanıyorum diyor bu normal mi ben sevgilisiyim beni unutmamalı yoğun olsa bile
Bi işe odaklandığında başka birşey aklına gelmiyormuş ben sevgilisiyim
Ben de gece aradığında açmamayı düşünüyorum..
Bi işle meşgulken ona odaklanmak istiyorum diyo..
Bazen yapıyor böyle günde bir kez aramalar büyütmedim fakat acaba gece aradığında açmasam mı diyorum..
Mesela şimdi konuştuk kesin akşam ancak mesaj atar deli edicek beni..
23 yaşındayım arada yapıyor bu şekilde bir kere olan birşey değil ve bi işle meşgulken başka bişey aklına gelmiyormuş ben sevgilisiyim gelmek zorunda
Ikide bir yoğunum kpssye hazırlanıyorum yazmışsınız sanki kpssye hazırlanmayan eşşeğe binip çarşıda tur atıyor.Çok yoğunum kpss ve zor bir bölümde okuyorum boş bir insan değilim yani..
23 yaşındayım arada yapıyor bu şekilde bir kere olan birşey değil ve bi işle meşgulken başka bişey aklına gelmiyormuş ben sevgilisiyim gelmek zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?