Kim haklı sizce..

O seni aramıyorsa sende onu arama. Yaptığın yanlış olduğunu o fark etsin.

Ne yaptınız farketti mi hatasini
Hala anlamıyor sanırım mesajıma cevap olarak ''tarihin farkındaydım fakat zaman çok çabuk geçti seninle aşkım" "sözlü olarak kutlamak aklıma gelmedi " demiş..
Şaka gibi..
Arkadaşlarım kutladı dediğimde arkadaşlarına teşekkürlerimi ilet demişti ben de arkadaşlarıma teşekkürlerini ilet zaten sen kutlama dedim şakavari..
Daha görmedi.
Herhalde sadece sözlü kutlamak olarak algılıyor nasıl belli edebilirim bilmiyorum :KK43:

O seni aramıyorsa sende onu arama. Yaptığın yanlış olduğunu o fark etsin.
Öyle yapıcam bundan sonra zaten yanıma geldi farklı şehirden çok Mutlu etti fakat bu defa yanımdayken doğum günümü kutlamadı telefonla memleketine dönünce kutladı..
Keşke yanımda kutlasaydın dediğimde zaman çok çabuk geçti seninleyken aşkım sözlü kutlamayı düşünemedim dedi oysa bir pasta alabilirdi..Daha Nasıl belli etmeliyim

saçma!!! hergün saatlerce konuşmak sıkıcı bence yok sabah aradı yok akşam aradı yok ikindi aradı kuşluk aramadı falan... beraberken mutlu musunuz? birlikte iyi zaman geçiriyor musunuz? evetse diğerlerine takılmayın derim.
Biz farklı illerdeyiz, bu olaydan sonra yanıma geldi görüştük çok Mutlu oldum fakat bu defa da doğum günümü kutlamadı.. Benim doğum günümde yeğenine yanımda hediye aldı..
Küçücük bi pastayla kutlayabilirdi memleketine gidince orda telefonla arayıp kutladı..
Keşke yanımdayken kutlasaydın dediğim de aşkım zaman seninle çabuk geçti sözlü kutlamak aklıma gelmedi dedi ne demeliyim sizce Nasıl belli etmeliyim ne demeliyim..

Açık açık söylemeliyim insan sevdiğinden cekinmemeli hediye bakarken üstüme alındım sonra kendimi değersiz hissettim derdim ben gerçekten açık söylemeyin ce anlamiyorlar sen onun hediyesine veya pastası na kalmadı ama yeğeni o özel zaman da aklına gelebiliyor sa ertesi gün olan doğum günün kutlanmaliydi pasta da alabilirdin yanımda de.günün kutlu olsun deyip sarılman yeterliydi derim .Benim için önemli şeyler yanıma gelmen çok mutlu etti keşke bunuda dusunseydin derim üzüldüm derim bir daha anlayışla karşılamam derim

Linda sevgilin bana çok uyanık geldi,yok arkadaşlarına teşekkürlerimi ilet yok yanında zaman çabuk geçiyor lafa gelince çok güzelde icraat yok
Çok haklısın ben de söyledim şimdi arkadaşlarıma teşekkürlerini iletiyosun sen de yapabilirdin yeğenini bile hatırladın benim yanımdayken beni unuttun dedim..
Başka ne diyebilirim ki utanıyorum artık..

Açık açık söylemeliyim insan sevdiğinden cekinmemeli hediye bakarken üstüme alındım sonra kendimi değersiz hissettim derdim ben gerçekten açık söylemeyin ce anlamiyorlar sen onun hediyesine veya pastası na kalmadı ama yeğeni o özel zaman da aklına gelebiliyor sa ertesi gün olan doğum günün kutlanmaliydi pasta da alabilirdin yanımda de.günün kutlu olsun deyip sarılman yeterliydi derim .Benim için önemli şeyler yanıma gelmen çok mutlu etti keşke bunuda dusunseydin derim üzüldüm derim bir daha anlayışla karşılamam derim
Çok utanıyorum bu kadar açık olmaya sanki pasta ya da hediye beklermiş gibi oluyor..
Gitmeme yakın olduğu için yolculuk telaşı vardı demiş ben de yeğenine de gitmeye yakın aldın ben yanındaydım beni unutuyo musun dedim..

Dedim ya söylemeden anlamiyorlar eğer tekrar ederse o zaman seni umursamadigina emin olabilirsin sen söylemen gerekeni söylemişsin sen onun pastası na hediyesine kalmadı n önemli olan düşünmesi emek vermesi bekle bakalım az kendini affettirir umarim

Allah analı babalı büyütsün ablacım
Evet bundan sonra aramalara takılmıcam, doğum gününü söyledim tarihin farkındaydım ama seninle zaman Nasıl geçti anlamadım diyor ne demeliyim abla
Amin Allah razı olsun canım. :)
Kıvırma de dicem olmayacak
Sen bana uyma canım

Bu arada sen onunkini Kutla
Ama sitem etmeden bide abartmadan
Önceki yıllar kutluyor muydu

Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz bilenleriniz vardır..
Dün sadece bir kere aradı mesaj atma yok birşey yok ikindi vakti aradı konuştuk, işleri nedeniyle yoğun gece yarısına kadar işi vardı.
Gecede sahura kalkmış kandil olduğu için niyetli..
Bu sabah öğrendim aradım ne yaptığını sormak için bozuk davrandım.
Anladı sesimden kırıldım gece iyi geceler demek için bile arayabilirdin dedim.
Özür diledi yoğun olduğunu çünkü gecede çalıştığını arayamadığını söyledi..
Tabi bu bi bahane değil sadece ikindin aradı şimdide sabah konuştuk yani..
Üstüne bir de gece konuşma gibi bi zorunluluğumuz yok gece olmadıysa sabah konuşuyoruz bunda gergin olucak bişey yok aşkım dedi..
Ben de zorunluluğumuz yoksa bundan sonra gece konuşmayalım dedim.
Özür diledi üzülmeni istemiyorum bunda büyütecek bişey yok gibi şeyler söyledi..
Çok kırıldım bu kadar mı zor aramak sadece ikindin vakti aradı bu kadar mı olur bu sabaha kadar konuşmadık..
Sizce kim haklı?
( Arada yapıyor bunu alışkanlık haline getirmesini istemiyorum )
Valla bazen erkekleri anliyorum ya ya da bazi erkekleri anliyorum.bogmayin arkadasim bacim kardesim.adam aaciklamis durumu guzelce.ha kestiril atsa hee aramadim var mi bi diyecegin isine geliyorsa_filan dese daha mi iyi olacak anlamadim kii

Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz bilenleriniz vardır..
Dün sadece bir kere aradı mesaj atma yok birşey yok ikindi vakti aradı konuştuk, işleri nedeniyle yoğun gece yarısına kadar işi vardı.
Gecede sahura kalkmış kandil olduğu için niyetli..
Bu sabah öğrendim aradım ne yaptığını sormak için bozuk davrandım.
Anladı sesimden kırıldım gece iyi geceler demek için bile arayabilirdin dedim.
Özür diledi yoğun olduğunu çünkü gecede çalıştığını arayamadığını söyledi..
Tabi bu bi bahane değil sadece ikindin aradı şimdide sabah konuştuk yani..
Üstüne bir de gece konuşma gibi bi zorunluluğumuz yok gece olmadıysa sabah konuşuyoruz bunda gergin olucak bişey yok aşkım dedi..
Ben de zorunluluğumuz yoksa bundan sonra gece konuşmayalım dedim.
Özür diledi üzülmeni istemiyorum bunda büyütecek bişey yok gibi şeyler söyledi..
Çok kırıldım bu kadar mı zor aramak sadece ikindin vakti aradı bu kadar mı olur bu sabaha kadar konuşmadık..
Sizce kim haklı?
( Arada yapıyor bunu alışkanlık haline getirmesini istemiyorum )
Erkek arkadaşın haklı. bazen insanların kafası o kadar yorgun olur ki, kimseyle tek kelime konuşmak istemez. İnsani bir durum

Biz farklı illerdeyiz, bu olaydan sonra yanıma geldi görüştük çok Mutlu oldum fakat bu defa da doğum günümü kutlamadı.. Benim doğum günümde yeğenine yanımda hediye aldı..
Küçücük bi pastayla kutlayabilirdi memleketine gidince orda telefonla arayıp kutladı..
Keşke yanımdayken kutlasaydın dediğim de aşkım zaman seninle çabuk geçti sözlü kutlamak aklıma gelmedi dedi ne demeliyim sizce Nasıl belli etmeliyim ne demeliyim..
bundan sonra tüm doğum günlerimde yanımda olmanı istiyorum sonsuza kadar de. suçlayıcı olma tartışma çıkar alttan al bence

Back
X