Canım sen onu hala seviyor musun?önce ne yapmak istediğine karar ver.iş sen de bitiyor.
bizler için boşan demesi kolay.sen çok güçlü bir kadınsın.eve kendini hapsetme,en kısa zamanda çalışmaya başla.yeni insanlar tanı,sevdiğin ne varsa yap.bu tarz süreçlerde insanın içinden hiçbir şey yapmak gelmez.yapacağın en kötü şey kendini dinlemek olur.psikolog desteği al.
kendine güven lütfen.eşin elbetteki haklı değil,ama bunu göremiyor.ilk sayfada anlattıklarını aynen ona da anlat,tabi o barışmak istiyorsa.eşinin takıntılı bir ruh hali var,anı yaşayamıyor,mutlu olamıyor,seni de mutsuz ediyor.bu not meselesi aldattığını gösteriyor,haklı tarafı yok.ve burda top eşinde.hala üste çıkmaya çalışıyorsa tutulur bir tarafı kalmıyor.masaya yumruğunu koyman gerek,ezik olma,haklılığını göster.
Embriyo meselesine odaklanmışsın.unut şimdi onu.yaşım geçiyor yeni birini bulmak çocuk doğurmak vs diye düşünüyorsun biliyorum.yapacağın ilk hamle yumurtalarını toplatmak olur,yumurta dondurursun.hatta yumurta havuzunda toplanır bikaç ay.ve seni hak eden doğru adamdan doğru zamanda çocuk yaparsın.hiç düşündün mü belki de bu adam senden bir çocuğu haketmediği için şimdiye dek bebişin gelmedi.
Burada en önemli soru senin ne istediğin?sen bütün hatalarına rağmen bu adamla devam etmeliyim mi diyorsun yoksa bıktım artık haksızlığını görüyorum ama boşanmaya cesaretim yok mu??cevabına göre sana tavsiyelerde bulunabiliriz.