- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
üç buçuk aylık oğlum var ..kv kp , doğduğundan beri üç kere gördüler ..bir tanesi hastanede iki kere de bize gelip...aynı şehir de e yaşıyoruz ...kp araba kullanamıyor, görümcem götürüyor heryere ,bize bile gelmek isteseler görümce ve. kocasına baglilar...bebeğimi görüntülü arıyorlar her aramada özledim gelemiyoruz halan yoğun çalışıyor tarzında biseyler diyorlar ...bend her defasında eşimde dahil , anne ablamlar gelemiyorsa bı alo deyin akşam sizi alır x, (eşim) diyorum ...bı alo demeniz yeter ablamı beklemeniz gerek yokki diyorum ...cevap yok...bubsekilde dört ayı ettiler bahane Halanin çalışıyor olması...benim çok mantıklı fikrime cevap yok....bende bu duruma çok kızıyorum...eşim gidelim annemlere çocuğu sevsinler diyor ...bende onlar sevmek isteselerdi sana alo deyip gel oğlum bizi al bir iki saat sevelim derlerdi ,bin kere teklif ettik demekki senin zannettigin kadar ozlemiyorlar deyip gitmiyorum ....bebek dogdugundan beri bir kere kırkı çıktı diye gezmeye götürdük daha da gitmedim açıkçası...sirfbu şekilde inada bindiği için....ve buyuzden son zamanlarda eşimle aramiz limoni. ver inat etti beni ve bebeğimi oraya götürecek ...bugün olmadı yarın gidecez diyor ...daha dün kendi ordaydi çay içti geldi ..bugün başımın etini yedi gidelim diye...gitmiyorum dedim onlar gelmiyor bebeğin yanına dedim..son zamanda aynı muhabbet..ama eşim bunu neden görmüyor ...ailesi bebeğimizi toplam üç kere görmüş şurada , bize gelmediklerini neden gormezlikten geliyor da beni ve bebeği ayakarina götürüyor. haksizmiyim ben ya bu durumda...ha geçende mahallede senelik tanidikari bı gence kendilerini yakın bir köye goturtmusler gezmeye...yani gitmek isteyen bir çare bulur gider dimi...ki bizim teklifimiz on numara kapılarından alıp geri kapılarının önüne kendi oğulları bırakacak....bunun üzerine oraya adımımı atmak istemiyorum , hatta bebeğimi sevmeyi hakettiklerini bile düşünmüyorum...zaten kırkı çıktığında gittiğimizde ben bebeğimle odada oturdum gelip bebekle ilgileneceklerine kv kizkardesiyle bir saat görüntülü konuştu , kp eşimle ve kardeşleriyle maç keyf yapti ...kv her zaman gördüğü kardeşiyle facetime yapacağına odaya gelip torununu doya doya sevme zahmetinde bulunmadı .zaten bebekler beşiğinde rahat eder , o ağladı ben uğraştım o gece ...sözde eşim bebeğini sevdirtmeye götürdü...şimdide aynı şeyi yaşıyoruz arkadaşlar...ben ne yapmalıyım...götürmek istemiyorum bebeğimi oraya kendimde istemiyorum gitmek , sırf onlar bize dortayda iki kere geldikleri için , biryandan da eşimle limoniyim .ne yapmalıyım?