kim haklı ?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
üç buçuk aylık oğlum var ..kv kp , doğduğundan beri üç kere gördüler ..bir tanesi hastanede iki kere de bize gelip...aynı şehir de e yaşıyoruz ...kp araba kullanamıyor, görümcem götürüyor heryere ,bize bile gelmek isteseler görümce ve. kocasına baglilar...bebeğimi görüntülü arıyorlar her aramada özledim gelemiyoruz halan yoğun çalışıyor tarzında biseyler diyorlar ...bend her defasında eşimde dahil , anne ablamlar gelemiyorsa bı alo deyin akşam sizi alır x, (eşim) diyorum ...bı alo demeniz yeter ablamı beklemeniz gerek yokki diyorum ...cevap yok...bubsekilde dört ayı ettiler bahane Halanin çalışıyor olması...benim çok mantıklı fikrime cevap yok....bende bu duruma çok kızıyorum...eşim gidelim annemlere çocuğu sevsinler diyor ...bende onlar sevmek isteselerdi sana alo deyip gel oğlum bizi al bir iki saat sevelim derlerdi ,bin kere teklif ettik demekki senin zannettigin kadar ozlemiyorlar deyip gitmiyorum ....bebek dogdugundan beri bir kere kırkı çıktı diye gezmeye götürdük daha da gitmedim açıkçası...sirfbu şekilde inada bindiği için....ve buyuzden son zamanlarda eşimle aramiz limoni. ver inat etti beni ve bebeğimi oraya götürecek ...bugün olmadı yarın gidecez diyor ...daha dün kendi ordaydi çay içti geldi ..bugün başımın etini yedi gidelim diye...gitmiyorum dedim onlar gelmiyor bebeğin yanına dedim..son zamanda aynı muhabbet..ama eşim bunu neden görmüyor ...ailesi bebeğimizi toplam üç kere görmüş şurada , bize gelmediklerini neden gormezlikten geliyor da beni ve bebeği ayakarina götürüyor. haksizmiyim ben ya bu durumda...ha geçende mahallede senelik tanidikari bı gence kendilerini yakın bir köye goturtmusler gezmeye...yani gitmek isteyen bir çare bulur gider dimi...ki bizim teklifimiz on numara kapılarından alıp geri kapılarının önüne kendi oğulları bırakacak....bunun üzerine oraya adımımı atmak istemiyorum , hatta bebeğimi sevmeyi hakettiklerini bile düşünmüyorum...zaten kırkı çıktığında gittiğimizde ben bebeğimle odada oturdum gelip bebekle ilgileneceklerine kv kizkardesiyle bir saat görüntülü konuştu , kp eşimle ve kardeşleriyle maç keyf yapti ...kv her zaman gördüğü kardeşiyle facetime yapacağına odaya gelip torununu doya doya sevme zahmetinde bulunmadı .zaten bebekler beşiğinde rahat eder , o ağladı ben uğraştım o gece ...sözde eşim bebeğini sevdirtmeye götürdü...şimdide aynı şeyi yaşıyoruz arkadaşlar...ben ne yapmalıyım...götürmek istemiyorum bebeğimi oraya kendimde istemiyorum gitmek , sırf onlar bize dortayda iki kere geldikleri için , biryandan da eşimle limoniyim .ne yapmalıyım?😠

Siz kendinize zahmet mi arıyorsunuz? Onlar gelecek diye bir suru temizlik, yemek yapacaksınız küçücük bebekle. Siz gidin işte mis gibi yemeğiniz önünüze gelir, 2 saat bebeğinizi severler kollarınız dinlenir. Ben gelmeyene hayatta yalvarmam, bir de memnun olurum

Şmdi şöyle. Ben kaynvalidemle aynı binadayım
Benim annem ve babam köyde.. İsteseler torunlarını görmeye atlar gelirler arabaları var. Ama ya işleri oluyor ya da 2 saatlik yol diye gelmiyorlar.. Bu durum olunca biz hemen hemen her haftasonu ailemin yanına gidiyoruz torunlarını görüp oynasınlar diye.. Anne gelmiyorsunuz biz de daha.gelmeyiz diye inada bindirmek hiiç aklımın ucundan geçmedi geçmez de.. Aynısını eşimin ailesi yapsa ona da götürürüm çocuğu.. Kendi aileniz olsa yine de inada bindirr mydiniz ?

üç buçuk aylık oğlum var ..kv kp , doğduğundan beri üç kere gördüler ..bir tanesi hastanede iki kere de bize gelip...aynı şehir de e yaşıyoruz ...kp araba kullanamıyor, görümcem götürüyor heryere ,bize bile gelmek isteseler görümce ve. kocasına baglilar...bebeğimi görüntülü arıyorlar her aramada özledim gelemiyoruz halan yoğun çalışıyor tarzında biseyler diyorlar ...bend her defasında eşimde dahil , anne ablamlar gelemiyorsa bı alo deyin akşam sizi alır x, (eşim) diyorum ...bı alo demeniz yeter ablamı beklemeniz gerek yokki diyorum ...cevap yok...bubsekilde dört ayı ettiler bahane Halanin çalışıyor olması...benim çok mantıklı fikrime cevap yok....bende bu duruma çok kızıyorum...eşim gidelim annemlere çocuğu sevsinler diyor ...bende onlar sevmek isteselerdi sana alo deyip gel oğlum bizi al bir iki saat sevelim derlerdi ,bin kere teklif ettik demekki senin zannettigin kadar ozlemiyorlar deyip gitmiyorum ....bebek dogdugundan beri bir kere kırkı çıktı diye gezmeye götürdük daha da gitmedim açıkçası...sirfbu şekilde inada bindiği için....ve buyuzden son zamanlarda eşimle aramiz limoni. ver inat etti beni ve bebeğimi oraya götürecek ...bugün olmadı yarın gidecez diyor ...daha dün kendi ordaydi çay içti geldi ..bugün başımın etini yedi gidelim diye...gitmiyorum dedim onlar gelmiyor bebeğin yanına dedim..son zamanda aynı muhabbet..ama eşim bunu neden görmüyor ...ailesi bebeğimizi toplam üç kere görmüş şurada , bize gelmediklerini neden gormezlikten geliyor da beni ve bebeği ayakarina götürüyor. haksizmiyim ben ya bu durumda...ha geçende mahallede senelik tanidikari bı gence kendilerini yakın bir köye goturtmusler gezmeye...yani gitmek isteyen bir çare bulur gider dimi...ki bizim teklifimiz on numara kapılarından alıp geri kapılarının önüne kendi oğulları bırakacak....bunun üzerine oraya adımımı atmak istemiyorum , hatta bebeğimi sevmeyi hakettiklerini bile düşünmüyorum...zaten kırkı çıktığında gittiğimizde ben bebeğimle odada oturdum gelip bebekle ilgileneceklerine kv kizkardesiyle bir saat görüntülü konuştu , kp eşimle ve kardeşleriyle maç keyf yapti ...kv her zaman gördüğü kardeşiyle facetime yapacağına odaya gelip torununu doya doya sevme zahmetinde bulunmadı .zaten bebekler beşiğinde rahat eder , o ağladı ben uğraştım o gece ...sözde eşim bebeğini sevdirtmeye götürdü...şimdide aynı şeyi yaşıyoruz arkadaşlar...ben ne yapmalıyım...götürmek istemiyorum bebeğimi oraya kendimde istemiyorum gitmek , sırf onlar bize dortayda iki kere geldikleri için , biryandan da eşimle limoniyim .ne yapmalıyım?😠
Ne kadar küçük şeyleri dert ediyorsunuz böyle.
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle şeyler.
Herkes hayatına baksın
Üstelik virüs var hanımefendi akraba ziyaretine trip atma zamanı mı?
Fesubhanallah

Bebekli eve sık gelinde suç gelinmese suç.
Ayrıca, bebek olunca bu kadar buldumcuk olmayın yahu, kimse bebeğin ayağına sürekli gelmek zorunda değil.
Valla darlandum.
sürekli gelmesinler ama aynı sehirde yakın mesafelerde dört ayda iki kere gelmek sizce samimi mi ?

Ayy ne guzel iste, bebekli kadinsiniz eviniz musit degildir, kalkip yoracaksiniz kendinizi, bir suru zahmet. Benim bebegim olsa bilakis cok memnun olurdum az gorusmekten.

Vallaha bu sebepten esimle arami bozmam. Heleki bebek ile ilk sene o kadar cabuk geciyor ki doya doya yasamak varken ücüncü sahislar yüzünden aranizi bozmayin. Gelip basinizin etinizi yemelerinden mesafeli durmalari iyidir
ama eşim rahat durmuyor hadi götürelim bebeği deyip duruyor beni bunaltiyor

Ayy ne guzel iste, bebekli kadinsiniz eviniz musit degildir, kalkip yoracaksiniz kendinizi, bir suru zahmet. Benim bebegim olsa bilakis cok memnun olurdum az gorusmekten.
bende çok memnunum aslında ama demek istediğim dört ayda iki kere görmeleri ve benim zorla oraya gitmem için baskı gormem

Bebekli eve sık gelinde suç gelinmese suç.
Ayrıca, bebek olunca bu kadar buldumcuk olmayın yahu, kimse bebeğin ayağına sürekli gelmek zorunda değil.
Valla darlandum.
sürekli hergun gelsinler demiyorum ki ama dört ayda iki kere torunlarını görmeleri 20 dakikalık araba mesafesi yol için az degilmi ?

2 yıllık evliyim kayinvalidem bana hiç gelmedi. Hiç küsmedim. Demekki bir nedeni var dedim. Alemsiniz ne bu konuyu kafama takarım, ne de eşimle aramı acarım. Çocukça buluyorum açıkçası. Bugün eşiniz size kırgın ölse kendinize kızarsınız bu konu için. 3 günlük dünya da ciddi bisey yok sa kalp kırmaya gerek yok. Ciddi bisey varsa da beraber durmaya gerek yok be nce

sürekli gelmesinler ama aynı sehirde yakın mesafelerde dört ayda iki kere gelmek sizce samimi mi ?
Kp yılda 1 Ramazan'da gelir. Kv ise 3 ayda 1.
Ben her hafta giderim hafta sonu. Canıma minnet, durmadan çocuklarla ağırlama işine girişmeden görür muhabbet eder gönüllerini alır mesafeli samimi ilişkimi devam ettiririm.

Not: Aynı semt içinde farklı mahallelerdeyiz.

Vallahi gelsin 3 ay kv kp kalsin goreyim, müstahak size
Ne diye kendinize iş çıkarıyorsunuz 1 kere davet ettiniz tamam gelmiyorsa herhalde küçük bebekli kadina zahmet vermek istemiyorlar der gecerim kenara. Asla takmam.

Bir de her hafta geldiklerini hayal etsenize.
yani bilemedimki çoğunluk aynı şeyi yazmış , bende hep evime gelmek istemediklerini hissediyorum halbuki gelriklerinde çok güzel agarlarim ama bilemiyorum kendileri ne düşünür ..zahmet etmesin diye düşünmezler çünkü başka konularda hiç de öyle ince güzel düşünmezler hamileyken falan oldukça agarlarim gittiğimde orda çok iş yaptım istek üzerine falan ..

Back
X