kim haklı ?

Kp yılda 1 Ramazan'da gelir. Kv ise 3 ayda 1.
Ben her hafta giderim hafta sonu. Canıma minnet, durmadan çocuklarla ağırlama işine girişmeden görür muhabbet eder gönüllerini alır mesafeli samimi ilişkimi devam ettiririm.

Not: Aynı semt içinde farklı mahallelerdeyiz.
ozaman ben çok ince dusunuyorim galiba umarım sizin gibi düşünmeye başladım tez zamanda ...aslında guzel mantıklı dusunce , ama ben farklı bir boyuttan ele aldım galiba konuyu

Gelse suç gelmese suç... 10 kere görmeye gelse ona da laf ederdiniz. Onlar da bilir oğullarını şoförü yapmayı. Siz ne kadar deseniz de yüzüne gülüp arkadan bur sürü laf söyleyen insanlar var. Emin olmamış olabilirler. Pandemi de dışarı çıkmak istememiş olabilirler. Ne meraklısınız esin anne babasında laf aramaya. Ben eşimin babasını hiç görmedim. Ama bana uzak akrabalar dahil herkes eşimin babasını anlattı ne kadar büyük bir insan olduğunu. Ben bazıları anlatırken ağladım o kadar iyi insanmış. Keşke görebilseydim tanışaydım dedim hep. Annesi de öyledir keza. Sizin anlattığınizda bur şey göremiyorum. Evde oturup oturup kuruyorsunuz bence. Tek açıklamam bu. Bebek de olmuş ama baya da boş vaktiniz var demek ki gala.

ozaman ben çok ince dusunuyorim galiba umarım sizin gibi düşünmeye başladım tez zamanda ...aslında guzel mantıklı dusunce , ama ben farklı bir boyuttan ele aldım galiba konuyu
İnce düşğnemezler bilmezler gibi düşünmeyin.
Büyükleri bebekli kadını çok rahatsız etmemek gerek düşüncesiyle yaşadılarsa otomatik olarak size onu yapıyorlardır. Kalbinizi karartmayın gereksiz yere yarın arayın yemeğe geliyoruz diyin gidin herkesin gönlü olsun, paşa paşa oturup dinlenin.

Şmdi şöyle. Ben kaynvalidemle aynı binadayım
Benim annem ve babam köyde.. İsteseler torunlarını görmeye atlar gelirler arabaları var. Ama ya işleri oluyor ya da 2 saatlik yol diye gelmiyorlar.. Bu durum olunca biz hemen hemen her haftasonu ailemin yanına gidiyoruz torunlarını görüp oynasınlar diye.. Anne gelmiyorsunuz biz de daha.gelmeyiz diye inada bindirmek hiiç aklımın ucundan geçmedi geçmez de.. Aynısını eşimin ailesi yapsa ona da götürürüm çocuğu.. Kendi aileniz olsa yine de inada bindirr mydiniz ?
gelebilme imkanları , araba , sağlık varken gerçekten de gelmelerini beklerdim ..

yani bilemedimki çoğunluk aynı şeyi yazmış , bende hep evime gelmek istemediklerini hissediyorum halbuki gelriklerinde çok güzel agarlarim ama bilemiyorum kendileri ne düşünür ..zahmet etmesin diye düşünmezler çünkü başka konularda hiç de öyle ince güzel düşünmezler hamileyken falan oldukça agarlarim gittiğimde orda çok iş yaptım istek üzerine falan ..
Aklin yolu bir :KK51: misafir ağırlamak kolay mi hele bebekle.
Emin olun gelmeyeni "bize de bekleriz" diye davet etmek kolay da gelene gelme demek cok zor. Alışkın değiller demekki kendi evlerinden başka yerlere, bence siz de evinize alıştırmayın kendinize dert çıkarmış olursunuz, belliki cok iyi anlasamiyorsunuz

İnce düşğnemezler bilmezler gibi düşünmeyin.
Büyükleri bebekli kadını çok rahatsız etmemek gerek düşüncesiyle yaşadılarsa otomatik olarak size onu yapıyorlardır. Kalbinizi karartmayın gereksiz yere yarın arayın yemeğe geliyoruz diyin gidin herkesin gönlü olsun, paşa paşa oturup dinlenin.
işte şimdi aklıma ne geldi biliyormusun..madem çocuklu kadını çok rahatsız etmeyelim.diye düşünecek kadar inceler , peki neden dogumumda kv kızının torunlarıyla ilgilenmekten yanıma kocasini yolladı...saatlerce oturdu lohusa yapan kadının yanında kp...bunları düşünmeyen insanlar şimdi mi beni düşünüyor

Aklin yolu bir :KK51: misafir ağırlamak kolay mi hele bebekle.
Emin olun gelmeyeni "bize de bekleriz" diye davet etmek kolay da gelene gelme demek cok zor. Alışkın değiller demekki kendi evlerinden başka yerlere, bence siz de evinize alıştırmayın kendinize dert çıkarmış olursunuz, belliki cok iyi anlasamiyorsunuz
evet geldiklerinde de diken üstünde otururlar hiç ama hiç rahat hissetmem.onlari evimizde , bende kendimi paralarim memnun kalsınlar aman suratım.asik görmesinler guleryuzlu olayım ikramlar güzel olsun falan ama.yinede rahat ettiremedim ...gelmiyorlar işte ama bende orda rahat edemiyorum.hep onlarin rahatlarimi önemli ...

Siz gidin işte ne güzel.
İki çocukla misafir ağırlamaya uğraşacağıniza, gidip biraz oturup gelirsiniz.

Kendi ailemle de öyle, eşimin ailesiyle de aynı şehirde yaşarken durum aynıydı, biz belli aralıklarla gireriz hep onların gelme sayıları çok daha azdır.

Gelmiyorlar diye eşinizle aranızin limonu olmasına ise hiç gerek yok ayrıca.

Neden böyle alingansiniz acaba lohusa depresyonundasiniz atlatamadiniz filan da farkında mı degilsiniz ?

Cidden soruyorum inanın

işte şimdi aklıma ne geldi biliyormusun..madem çocuklu kadını çok rahatsız etmeyelim.diye düşünecek kadar inceler , peki neden dogumumda kv kızının torunlarıyla ilgilenmekten yanıma kocasini yolladı...saatlerce oturdu lohusa yapan kadının yanında kp...bunları düşünmeyen insanlar şimdi mi beni düşünüyor
Peki madem böyle insanlar, neden evime gelsin gitsinler ballar börekler dökeyim ağırlayayım istiyorsun?

Kız bu ne saçma inat , böyle şeylere enerjini harcadığına değer mi yahu?

Yaşlı insanlar virüsten çekiniyorlardır belki , bir gün gezmeye gittiler diye torunlarını sallamıyorlar demek değil ki .

İster gelsinler canın ister sen git . Seviyorlarsa sevsinler . Bu kadar zıddırık bi meseleden kavgaya değmez bence .

Altta yatan olaylar geçmişden gelen olaylar vardır belki....(bende öylede) 🙈
Ondan kafanıza takılmıştır üzülmeyin.. Mesafe güzel şey bende mesafeliyimdir.... 🌹🤗

İmkanları var gelmiyorlar deyip durmuşsunuz da sizin de imkanınız var siz niye gitmiyorsunuz? Bence sizin ki tamamen bahane. Belli ki sevmiyorsunuz o yüzden oturup ince ince hesap yapıp kendinize gitmemek için bir sebep üretmeye çalışmışsınız ama eşiniz yememiş. Yoksa yaşlı insanlar ille de sürekli niye ayağımıza gelmiyorlar diye söylenmezdiniz. Zaten iki kere üst üste gelseler bu sefer de gelip beni darlıyorlar diye konu açarsınız.

Back
X