- 17 Ağustos 2011
- 24.620
- 155.050
- 798
Ya girlinred kim olsa sinir olmaz mı, siz sinirlerinizi mi aldirdiniz?Tamam da annesi rahatsız olduğu için gidiyor yatıya, annemi özledim olayı değil yani
Zaten baba mimliymis,daha önce damadına bağırmış çağırmis çocuk gibi.
Şunu düşün, sonra de ki, ben adamın yerinde olsam normal karşılardim.
Kaynanan sizin tartismaniza tanık oluyor , oğlunu üzdün diye seni kenara çekip sana bağırıyor, sanki sen hickimseymissin de oyna diye oyuncağını vermiş gibi sana diyor ki "oğlumu uzersen alır götürürüm onu"
Yani bir kere seni insan yerine koymadigini hissedip kiriliyorsun.
Aynı kv arıyor ve diyor ki 'baban yurtisina cikacak ben hastayım,tek kalamam.izin al gel oğlum yanıma bir hafta'
Esin de diyor ki , tamam hemen bilet alayım.
Sana fikrini Soran Yok, danışan yok.
Laf ettiğinde de 'yok artık, koca annem sana mı soracak oğlunu çağırmak icin' diyor. 'sen ne dersen de ben zaten gidecegim' diyor. Trip atıp ilgi çekmek için salak salak seyler yapıyorsun, o da daha çok sinirlenip erken gidip annesini tatile de götürüyor.
Bu olayda bu kadın haklı mı yani?
Annesine refakat etme durumu varsa zaten eder. Ama kadının da kayinbananin da hali tavrı öyle rahatsız edici ve eşini insandan saymaz şekilde ki, kim olsa tepki verir.
Bir de "sen yokken onlar vardı" diyor.
Eşinin ailesiyle ilgili çıkan bir tartismadan birisine "eşim yokken anam babam vardı" dediğini düşünsene. Bu sağlıklı bir bakış açısı mi?
Yuvalar böyle düşünen kocalardan yıkılıyor genelde. Ama kadın diyince nedense kimse rahatsız olmuyor