Kim Haklı ?

gzdeaksu

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
11
3
18
Merhabalar. Size danısmak istediğim birşey var. Dün akşam nişanlım beni arayıp arkadaşına gideceğini söyledi. Arkadaşı kendi memleketinden çocukluk arkadaşı. Ankaraya ablasının yanına yerleşmiş. Ablası da bekar ve nişanlımdan 2 yaş büyük. Evde ablasının olup olmayacağını sordum. Bilmiyorum dedi. Tepki gösterdim bende. Eger ablası evdeyse çok oturma eve geç diye. Nitekim ablası evdeymiş. Beraber oturup sohbet etmişler, yemek yemişler vs vs derken ben gece burda kalıcam dedi. Tabi ben köpürdüm sen nasıl bekar bir kızla aynı evde kalabilirsin diye. " Ne demek istiyosun saçmalama. Arkadasımın ablası dedim anlamadın sen galiba beni " dedi. "Biz aynı mahallenin çocuklarıyız. Abartma." dedi. Bende telefonu yüzüne kapadım. Gece aradı bakmadım.

Bugün de bütün gün beni aramadı. Az önce de dayanamayıp ben aradım. Uzun uzun çaldı açmadı. Tekrar aradıgımda telefonunu kapatmıs. Ya ben anlamıyorum. Ben mi haksızım. Onun mu bana kızması gerekiyor ? Arkadaşının ablası olması neyi değiştirir. Sonucta bir bayan ve benim onu gözümden kıskandığımı biliyor. Böyle şeyleri asla doğal karsılamayacagımı da biliyor. Delircem. Haklıyken haksız duruma düştüm resmen. Siz bişey söyleyin lütfen...

Ooo cok tehlikeli... ablasi yokken gitmesi sacma olmus. Aralarinda bi sey olabilir. Dikkatli ol.

Son düzenleme:
Ben olsaydim aramazdim sormazdim ne zaman ararsa burnundan getirirdim bizde esimle ayni mahallenin cocuklariydik simdi kari koca olduk gerisini sen anla...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin rahatsız olacağını bile bile böyle bir şey yapması çok saygısızca bence.arkadaşının ablasıymış. babasının kızı değil ya sonuçta. hem o kız açısından da düşüncesizlik bence bu. ben lisedeyken arkadaşımda kalırdım evde annesi babası abisi vardı. benim kaldığım gece abisi de arkadaşına giderdi rahat edeyim diye. bence sen tamamen haklısın. hiç üzerine gitme kendini tut arama bence. o anlasın hatasını. üzerine gittikçe kendini haklı görüyor galiba

Kesin aldatılmışsın o akşam. Hatta arkadaşının ablasıyla ilişkiye başlamış sevgilin o yüzden açmıyor telefonlarını. 2 aya kadar da düğün var. Hatta kız hamile kalmış bile olabilir. Çok korkunç bi durum. Tabi ki sen haklısın...

Kızın yanında benimle telefonda konustu. Aşkım bak seninle tanısmak istiyorlar dedi. Bişey olacagından şüphelenmiyorum ben. Sadece kim olursa olsun bi bayanla aynı ortamda olmasından rahatsız oldum.

Son düzenleme:
evde arkadaşı var ve birde arkadaşının ablası...ve bekar evi burası.gecede orda kalınca ablasının başka bi arkadaşına gitmesi gerekti.
evet bencede yanlış bütün şartlar iyi niyetli olsada yanlış..
ne ablamdır..
abimdir diyenleri biliyoruz.
alttan almayın.beni sıkıyorsun derse en iyi siz anlarsınız nişanlısınızın hallerini.açıklama yapması samimi gelirse..konuyu uzatmadan kapayın ama bi daha olmamasını söyleyerek...
aynı şeyi siz yapsanız kızarkadaşınızın bekar abisi var gece orda kalıyosunuz..ne olur o zaman.oda susarmı?

Kim hakli kisiye Göre degisir, ben önemsemezdim...

Ama nisanlina sor bakalim, arkadasinin evine gidip kaldigina senden iki yas
Kücük kardesi evde olsa... Cevap önemli bana göre

İlla bir şey olması gerekmiyor.
Ben de olsam tepki verirdim ama sadece uygun görmediğimden..
Gerek yok diye düşündüğümden..
Bekar bir erkeğin olduğu evde senin kalmana nasıl bakar kendisi?
Aynı mahalleden ol kardeş gibi ol, öz kuzen ol hatta bak nasıl köpürüyor..
Uygun değildir. Kıza da rahatsızlık verir, kendi de nasıl rahat eder anlayamam..

Rahat etse bile nişanlını rahatsız ediyorsa bu durum kalmayıver canım.
Gittin görüştün, yedin içtin, muhabbet ettin kalk..

Haklısın bence..

bence büyütüyorsun. gözünden bile ıskanabilcek bir boyutta oldugun için bu kadar batmış. ama bekar bir kız olarak arkadaşını ablası bunu sorun etmemişse(he uygun olmaz deyip biyere gitseydi daha mantıklı ama gitcek yeri yoksa kız nabsın) bence nişanlının etmemesi çok normal. ki birde çocukluk arkadaşıymış hani muhtemelen o abla hep ablalık etmiştir onlara. şimdi kendi kardeşimi ve arkadaşlarını düşünüyorumda ne bilim birinin sevgilisi öle dese kendimi kötü hissederdim....

Ben olsam bende kizardim,ne gerek var ki?
Sen aynisin yapsan?
Yüz verilmemeli özgür birakmak adi altinda.

canm valla haklısın ... tlfnu kapatınca ıyıce cıldrır ınsann haklısın tabıkı senn

ohaa benmi çok genişim yahuu sorun bende galibaaa ://

ayrıca çocuğun arkadaşı da evde onuda anladınız demii... yani ablasıyla en yakın arkadaşını yan odada şey ederken bırakcak değil heralde ne bilimm.. tövbe tövbee... azcık bir namus anlayısı vardır hadş onun yoksa nişanlınızın vardır. he yok diyorsan zaten bırak gitsin...

Son düzenleme:
Bence sen haklisin, sizin hoslanmadiginiz birseyi yapmasi yanlis birak onu siz onun yaptigini yani bir arkadasin evinde kalsaniz ve bekar abisi olsa nisanliniz kiyameti koparirdi kesin!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…