- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
Konu sahibi herhangi bir genişlik yada rahatlik gostermemis ki... konu içerisinde bu iki kelimeyi acaba benmi cok mu rahatim die kullanan bir ben varim. Ayrica okuduğunuz her yoruma yaptığınız yorumlar oracik da duruyor, şimdi lafi kivirmak nedrn. Neyse zaten sallamayin beni iyi olurr....
Bu kadar saf olmayin. Cinsellik yasama olasiligi cok yuksek atesle barut maluum.
ohaa benmi çok genişim yahuusorun bende galibaaa ://
ayrıca çocuğun arkadaşı da evde onuda anladınız demii... yani ablasıyla en yakın arkadaşını yan odada şey ederken bırakcak değil heralde ne bilimm.. tövbe tövbee... azcık bir namus anlayısı vardır hadş onun yoksa nişanlınızın vardır. he yok diyorsan zaten bırak gitsin...
aynen ben de sizin gibi "bende mi bir sorun var, çok mu genişim" diye düşündüm bazı yorumları okurken.
---
bence ortada haklı-haksız diye bir şey yok.zaten ortada kavga edecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum.tabi kıskanmanız normal ama abartılacak bir şey değil.nişanlınız arkadaşında kalmaya gitmiş, neden çocuğun ablası sırf eve erkek misafir gelmiş diye kalkıp da kendi evinden başka bir yere gisin ki?onun da misafiri.şahsen ben olsam hiçbir yere gitmem ve evimize gelen misafir hepimizin misafiridir sohbet de ederiz, eğleniriz de.
ayrıca insanların "kötü bir şey düşünmüyorum ama rahatsız oldum" demeleri çok mantıksız geliyor bana(bunu sadece konu sahibi için değil genel olarak söylüyorum), madem kötü şeyler düşünmüyorsun neden rahatsız olasın?
Allahım ne kadar azinlikta olduğumuzu gormk üzücü. Bazen bizmiyiz norml onlarmi diye düşünüyorum. Ama nisanlisindan yada kocasından herseyime karışıyor camdan baktirmuyor, kuzenimle bile konusturmuyor die sikayet edenleri görünce kendimin normalligine kanaat getiriyorum. Keza bu sekilde ksiitlanan insanlara bakinca genel itibariyle ama bende kiskancim cok, disari cikinca tek bana baksin, yok mankenlere bakmasin, yok kardesi evde askiliyla dolasiyor gibi bir tavir icinde olduklarini görüyorum. Ve bence bu kesinlikle hastalıklı bir tavır. Tedavi olunmali....
Arkadaşlarım canlarim kuzularim bunlar karşınızdaki insana olan guvensizliginizi, saygisizliginizi ve sevgi yoksunlugunuzu gosterir.o seven insan kıskanır lafi var ya tirt o. O. Bi yere kadardir. Size hayati zindan edecek hale getirmez seven adam...
Yani adam arkadasi ve aarkadasinin ablasiyla ayni evde kaldi die itin g*tune soktunuz yaa.. ki konu sahibi, adamin aciklamasini yazmis ne kadar aklı basinda biri... yapmayın böyle etmeyin. Kisitlamalarla, gereksiz kiskancliklarla anca iliskilerinizi yipratirsiniz, üzülürsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?