Kim Haklı ?

Haklisin bence bende asla istemezdim birde telefonu kapatarak size üstte trip atmış aramayın onun aramasını bekleyin aynı şeyi siz yapsanız ne olurdu sorun ve tavrınızı koyun bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Abimin arkadaşı var benden 2 yaş büyük babalarımız bile arkadaş..
Ama o çocuk eve geldiğinde ben oda değiştiririm.
Ben evimde rahat etmek isterim.
Şort askılıyla dolaşıyorum o çocuktanda rahatsız olurum bi başkasından da.
Gece geç saatlere kadar durduğunda
''Yatıya kalıcak bu heralde'' demiştim abime.
''Gitsinde rahat olayım ya bu ne'' demiştim..

---

Erkek kardeşiminde arkadaşı var benimle yaşıt oda geldiğinde rahatsız olurum ama o çocuk efendidir.
Hal hatır sorar o kadar onun dışında bişey demez.

Ama abimin arkadaşı
Kahve ister, çay ister...

Gelelim sevgilime..
Kesinlikle istemem..
2 yaş çokta büyük bi yaş aralığı değil..
Kardeş gibi büyümüş olabilirler ama gibii.
Sonuçta kardeş değiller. Akraba değiller..
Benden bi ara 1 yaş küçük biri hoşlanıyordu mesela...
O evde kalıcak ben sesimi çıkartmıcam.
Aradığımda açmıcak bide telefonu kapatıcak......
En iyi ihtimale o telefonu kafasında kırarım.. Kötüsünü sen düşün

Sen haklısın..

Asla öyle bişeyden şüphelenmiyorum ben. Bazı arkadaşlar konuyu çarpıtmış. Ben nişanlım kızla iş pişirmiş olabilir mi diye sormadım. Bekar bir bayanla nişanlımın aynı evde olmasından rahatsız oldugumu söyledim. Nişanlım da bana tepki gösterdi nasıl böyle bişey düşünebilirsin diye. Kim haklı bu durumda dedim. Yanlıs anlamayın lütfen tepkim size değil. Konuyu nerelere getirdiler.

Bosa telas yapiyorsun aralarinda bisey olsaydi ayni mahallenin cocuguyken olurdu ve sen hic olmazdin boyle kiskancliklar yaparak karsiyi sogutmayin biraz sakin olun ona guler yuzle tamam kalabilirsin deseydiniz ona guvendginizi gstermis olurdunuz ama kavga ederek suan ne yaptgindan bile haberdar degilsiniz huzurlu ortamida huzursuz ortamida kadin.kendi eliyle yapar bunuda unutmayn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok işte bende ilk cevabımda güzelce açıkladım ama cevapları okudukça yok artık dedim... şöyle birşey var sen rahatsız olabilrisin ama şartlar öyle gerektirmiştir olmuştur sonuçta o arkadaşı ev ablası beraber kalmıslar. hani çok da büyültülcek değil. bence daha fazla uzatma. eminim nişanlında rahatsızlıgını anlayıp bir dahaki sefere daha dikkatli olacatır

Ben de rahatsız olurdum.Sadece biraz aşırı tepki göstermişsin. Burdan dalga geçenlere de takılma.Her tipten insan var malum.Senin hayat tarzın belli.Buna göre de tepki vermen normal.

Dalga geçen arkadaşların sevgilileri, kendileri arkadaşlarının evinde bekar abiyle kaldığında laf etmiyo demek çok ilginç cidden.
Tabiki kim yerinizde olsa bozulur ama telefonu açmamak falan hoş olmamış haklıyken haksız durruma düşmüşsünüz. Bence birkaç gün sakinleşin bir durulun ondan sonra illaki konuşulur uzatılcak birley yok.

Vallahi deli olurdum ben.

Bence sacmalamayin arkadaslar ne kadar kotu niyetlisiniz bu kadar mi guveniyorsunuz esinize nisanliniza? İlla ev ortami oluncami aldatiliyor...bak canim benim bu adamin icinde seni aldatma duygusu olsa o kizla disardada bulusur evinede alir evinede gider ve senin ruhun duymaz.benimde uzun sureli bir iliskim vardi bu tarz ortamlara girdiginde aram kotude olsa duzeltirdim cunku onu daha cok o konulara ve o kisilere itmemek icin.en yanlis taktigi uygulamissin ve tepki gostererek belkide adamin aklinda bile olmayan bir dusunceyi aklina sokmussun.ne gerek var buna? Zaten bu kadar guvensizsen lutfen evlenme...

bende olsam bu durumu asla kabul etmem. . . üstüne gitme sen üstüne gittikçe o kaçacak bırak o seni arasın acaba sen bi arkadasına gitsen ve evde bekar bi abisi olsa o sana ne tepki verirdi ben olsam inadına gider aynısını yapardım.!

Son düzenleme:

Haklisin bnce.. Keske hic aramasaydn

Sizi haksiz bulanlari anlamiyorum. Siz arkadasinizin kendinizden iki yas buyuk abisiyle kalsaydiniz sevgiliniz napardi? Tahmin etmek guc değil dimi

bence bu denli kendini üzmeye değecek bi durum değil. ki zaten guveniyorsun da. ama sen istemiyorsun diye daha dikkatli olmalıydı tabi.. süründürüp tekrar olmamasini sağlayabilirdin ama arayarak işi bozmuşsun hakliyken haksız duruma düşmüşsün kötü olmuş sanki :/ umarım geri döner de geç kaldığın süründürme işini halleder sonra da tatlıya bağlarsin durumu :)

Son düzenleme:

Neden hep guven problemı? Ya adamlara guvenın bır aldatma olursa da koy tekmeyı gıtsın ya. İnsanlara guvenmezsenız çok sorun yasarsınız. Siz guvenın emın olun bu guvenı kaybetmemek için caba harcayacak çok adam var. Sen gormeden yaparsa da allaha havale et. Sen mutluluguna bak.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke hic aramasaymissin.yuzde yuz haklisin sen kalsan ne derdi o zaman erkekler bihle seyleri pek algilamiyorlar maalesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…