Kim Haklı ?

Bana kalırsa tavır olarak sizi haksız bulsam da nişanlınızın da biraz düşünceli davranması gerekirdi. Sizi değil evdeki genç kızı düşünmeliydi. Mahalledekiler oldu ya eve gelip kalanlardan dolayı laf çıkardı, yazık o kıza da sinir bozucu bir durum olurdu bu.

bence haklısın. çok rahat davranmış ama başka kusuru yoksa bunu görmezden gelebilirsin. ama arayıp durma,bırak o arasın

İnsanların neyi kaldırabilecegi ne kadar geniş olduğu kişiye göre değişir. Ama bana hiç uygun gelmedi abla abileri çok görüyoruz.

12-01-2015 ♥

Son düzenleme:
Bence abartmissin. Arkadaşının ablasina ne yapabilir. Birlikte büyümüşler üstelik. Kardeş de evde sonuçta. Bence nişanlın bozulmakta haklı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kalması çok anormal gelmedi ama tavır olarak yanlış nişanlının yaptığı...
erkekler böyledir zaten hata yaptıklarında senden daha çok sinirlenmiş gibi yapıp hemen üste çıkarlar...
sen madem bi tavır yaptın hemen arama bırak o arasın...
haklısın.....

abartmıssın canım çocukluk arkadaşı özlemişler birbirlerini hem ablası diyorsun.akıl var mantık var nişanlının arkadaşı al kardeşim ablam senin olsun diyecek kadar midesin biri mi?ya da nişanlın böyle birşey yapar mı?bu tarz tutumlarla eşlerinizi kaçırıyorsunuz kendinizden biraz bosverin yahu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Abartmışsınız. Kesinlikle abartmışsınız. Bunu erkek kardeşi olan bir abla olarak söylüyorum.

sonuna kadar haklısınız , siz olsanız onun yerinde arkadaşınızın abisi olsa evde kalırmıydınız yada o izin verirmiydi , ya aynı mahallede büyümişler o abisi demezdi kesin daha büyük kavga çıkardı belki de , ama tabi siz kadınsınız yapamazsınız o erkek yapar dimi gayet normal onunkisi siz abartıyosunuz hiç empati yapan yok burada herkes haksızsın derken kadın erkek eşitliği yerlerde tabiii...

Yazın evde erkek kardeşim ve ben kalırken çok yakın arkadaşım da bize gelir ve kalır. Kardeşim bizden 3 yaş küçük ama onun nişanlısı da problem çıkarır haklı olarak...çok bir şey diyemiyorum bu duruma ama siz kavga ettiğinizde yine eğlenmesine bakacak hatta sürekl arayıp rahatsız etmediğiniz için kafası daha rahat edecek... neden sakince yaklaşıp o günleri sürekli haber alarak geçirip sonradan bir daha böyle bir şey istemediğinizi söylemiyorsunuz?

Bu durumlarda "kişi kendinden bilir işi" lafı aklıma gelir. Bence senin ne gözle baktığına bağlı haklılık durumun. Sen kendini haklı olarak görüyorsun, bazı arkadaşlar da seni haklı bulmuş ancak ben kesinlikle haklı bulmuyorum. Ablasının başka yere gitmesi gerekirdi diyen olmuş, kendi evini boşaltıp kız başına nereye gidecekti, bence çok saçma bir fikir. Burada nişanlın arkadaşıyla daha fazla zaman geçirmek istemiş hepsi bu. Ne ben eşime böyle sapık muamelesi yaparım ne de eşimin bana böyle davranmasına dayanabilirim. Saygı, sevgi, güven...

Konu sahibine soyledim. Senin yazini gormedim bile. Ben seni sallamamisim.

Konu sahibi herhangi bir genişlik yada rahatlik gostermemis ki... konu içerisinde bu iki kelimeyi acaba benmi cok mu rahatim die kullanan bir ben varim. Ayrica okuduğunuz her yoruma yaptığınız yorumlar oracik da duruyor, şimdi lafi kivirmak nedrn. Neyse zaten sallamayin beni iyi olurr....

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. İkimizin de haksız olduğu yerler var anlaşılan. Benim belki aşırı tepki vermemem gerekiyordu. Tepki vereceksem de oradaki misafirliğini bitirmesini beklemem gerekiyordu. Nişanlımla konuştum. " Ben otuz yaşında hayatı görmüş geçirmiş bir adamım. Hangi ortamda bulunmamın doğru olup olmayacağını da gayet iyi bilirim. Bütün zamanımı seninle geçiriyorum. Ayda yılda bir arkadaşım davet etmiş, gitmişim. Sana da söylemişim. Her aradığında telefona bakmışım. Herkesin içinde konuşmuşum. İnsanların içinde beni mahçup ediyosun. Hesap soruyosun. Bilmediğim evde sana açıklama yapmak için oda aramak zorunda kalıyorum. O benim arkadaşımın ablası diyorum. Sizin oralarda nasıl bilmem ama bizim oralarda arkadaşlarımızın kız kardeşleri bizimde kardeşimizdir. Ben yan gözle bakacak kadar adi bir insan değilim. " diye bir açıklamada bulundu. Hiç birşey demedim. Öylece kapadık telefonu. Hayırlısı olsun.

Olgun biri tebrik ederim sizde uzatmayın artık cidden eşler soğur bu tarz tutumlardan..içiniz rahat olsun

Burda onemli olan senın rahatsız olacağın bırseyı yapmış olması. Baskıyla sadakati sağlanmaz bunu bılıyoruz fakat burda bır ılışkınız ve kurallar var. Bende olsam çok kızardım bunlar önemli şeyler evlılıgınız var daha önunuzde nebılıyım ıyı düşün.

Haksizsin.
Gereksiz kiskanclik ornegi, baska birsey degil.

size hak verdim çünkü yabancı bir erkekle (ne kadar çocukluk arkadaşıda olsalar) bir bayanın evde kardeşide olsa kalması bence uygun değil. ben erkek kardeşimin eve arkadaşlarını getirdiğini bırak bahçe kapısında içeri soktuğunu görmedim. arkadaşlarını ismen bilirim yolda görmüşdür o kadar. bize gelecekleri zaman biz evde olmazdık annem babam olurdu. sebebi bizim muhafazakar bir aile olmamız değil çünkü biz muhafazakar değiliz ama dünyanın binbir türlü hali var. Allah korusun uyku hali ölümdür olmadık şeyler gelişebilir. karşı komşumuzun güzel bir kızı vardı ve bu kız bizim arkdaşımızdı her sırrını bize söylerdi bu kızın 2 abisi var ikiside alkolü sever içkici arkadaşlarını alkollu olmadıkları zaman ev çağırırmış kızda bu abilere çay ikram edermiş evde annesi var abisi var. o gelen gençlerden biri kıza takıldı aman allahım aslımalar gırla gidiyor kız sesini çıkartmadı belkide hoşuna gidiyordu abisi evde yokken bir eyi tamir için yine bir başka arkadaşını eve çağırdılar o sırada bizde ablamala onlardaydık tamire gelen oğlan kıza resmen asıldı çok bana çay yap kız demeler yok sapık gibi gülmeler elinde sigara paketini şakaymış gibi kıza atmalar ablamla nasıl rahatsız olduk eve gelince iyiki kardeşimiz eve erkek arkadaşlarını getirmiyor baksana ne tip insanlar var demiştik.

Ben de ablayım ve erkek kardeşimle yaşıyorum. Kardeşimin arkadaşları gelip kalırlar bazen ben özellikle çağırırım. Sabah da çok güzel kahvaltı hazırlarım birlikte yeriz. Ben büyüttüğünüzü düşündüm. Onlar da benim kardeşim gibi. Ablası diyelim ki benim gibi biri değil, nişanlınız arkadaşının ablasıyla yatacak karakterde biri mi neden sorun ediyorsunuz? Öyleyse ayrılın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…