- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Sen haklısın gereksiz samimiyetten ben de hiç hoşlanmam ..
Onyargilisiniz..bu durumda sizin haksız olmanız muhtemel..bu kadını köyde ki hiçbir kadın sevmiyor
Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilemiyorum size eşimle aramda geçen bir olayı anlatmak istiyorum ve kim hakli onu öğrenmek istiyorum .. olay şöyle başlıyor biz köyde oturuyoruz eşimin bir akrabası çıkıp geldi bir gün köye taa kaynanamin düğününde gelmiş köye son olarak sizin anlayacağınız yıllar sonra köye geldi bu kadın yaşı da 40 45 arası bir şey bu kadını köyde ki hiçbir kadın sevmiyor zaten eşim faceden bunu eklemiş oğlunu kızını falan geçen gün eşim bunun kızının fotoğrafına yorum yapmış kızı da liseye gidiyor maşallah nazar değecek yazmış bu bahsettiğim kadında yani kızın annesi ee kime benziyor yazmış eşimde tabi ki sana yazmış bende bu konuşmaya kızdım kadina da iltifat etmiş oluyor diye düşündüm kiskanmadim sadece eşimin bu tarz konuşmasına kızdım eşimde saçma diyor bu düşünceme ve bu kadın çok rahat bir insan ben öyle değilim sizce kim hakli
Siz haklısınız..
Kıskanmayı geç, lüzumsuz bir davranış.
Ne gerek var yani, boş muhabbetlere
Akrabanız değilse siz haklısınız.
zevzeklik yapmış eşin.Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilemiyorum size eşimle aramda geçen bir olayı anlatmak istiyorum ve kim hakli onu öğrenmek istiyorum .. olay şöyle başlıyor biz köyde oturuyoruz eşimin bir akrabası çıkıp geldi bir gün köye taa kaynanamin düğününde gelmiş köye son olarak sizin anlayacağınız yıllar sonra köye geldi bu kadın yaşı da 40 45 arası bir şey bu kadını köyde ki hiçbir kadın sevmiyor zaten eşim faceden bunu eklemiş oğlunu kızını falan geçen gün eşim bunun kızının fotoğrafına yorum yapmış kızı da liseye gidiyor maşallah nazar değecek yazmış bu bahsettiğim kadında yani kızın annesi ee kime benziyor yazmış eşimde tabi ki sana yazmış bende bu konuşmaya kızdım kadina da iltifat etmiş oluyor diye düşündüm kiskanmadim sadece eşimin bu tarz konuşmasına kızdım eşimde saçma diyor bu düşünceme ve bu kadın çok rahat bir insan ben öyle değilim sizce kim hakli
Simdi kocanin cooook uzaktan akraba bir kadinin lise cagindaki cocuklarinin facebook unda ne isi var ?
Hadi ekledin diyelim anasina babasina selam soylesin diye lise cagindaki genc kiza orda yorum yapmaya utanmiyor mu ?
Hadi senin kocan yorum yapti diyelim o kendini bilmez anasi ne bicim yorum yapiyor vede bunun ustune mi cikip geliyor koye yillar sonra ?
Cidden cok ilginc kafa karistirici valla Allah korusun neler duyuyoruz, koyde yapilacak pek isi yok kocanin herhalde...
Bu kadını ve çocuklarını eşiniz ne zaman eklemiş faceye.
Köye geldikten sonra mı, öncesinde mi?
Yani o da pek akraba sayılmaz. Dıdısının dıdısı. Ben amca, teyze gibi yakın akraba kastettim. Diğer türlüsü gereksiz samimiyet .Benim değil eşimin akrabası taa büyük dedeleri kardesmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?