Kim hakli ???

Kim haklı????

• Eşin

OY: 8 13,3%
  • Sen

OY: 52 86,7%

• Ankete Katılan
    60
Gereksiz muhabbet, samimiyet sevmediğim için sizi haklı buldum. Ortada eşinizin ya da kadının bir art niyeti olduğunu sanmıyorum ama ne gerek var böyle muhabbetlere? Dostunuz, yakınınız, sürekli görüştüğünüz bir insan olsa anlaşılır da...

SİZ HAKLISINIZ
ÇOK GEREKSİZ BİR USLUP EVLİ BARKLI ADAM
DİĞERİ DE KOCAMAN KADIN

Haklisin da esin kac yasinda peki

Esin haksiz..Eger okuyacaksa da bu yazimi..
Guzel abi..El alem icin esinle kotu olmaya ne gerek var...Sanane milletin kizindan kime cektiginden..Evet sen civikca ve sacamaca bir hareket yapmissin..yapmissin bir de tuy dikiyorsun bari tmm karicim haklisin birdaha yapmayacagim de ozur dile konu kapansin sen birde ustte cikiyorsun..Senn o yazini goren diger akrabalarin demeyecek mi aaa x e bak ne ayip evli barkli adam die...Sahsen ben akrabaniz olsam derim yani..Birde kullanmayi hala bilmiyorsan kullanma guzel abi su face.i yuvandan daha onemli degl.

Eşin hatalı kısa ve net elalemin karısına kızına iltifat ne demek!! ben olsam samimiyet yok bir kan bağı yok kızardım hiç açıklama yapmaya gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…