- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Yani o da pek akraba sayılmaz. Dıdısının dıdısı. Ben amca, teyze gibi yakın akraba kastettim. Diğer türlüsü gereksiz samimiyet .
Benim babamda böyle çok samimi davranır herkese ben ona da sinir olurum. O yüzden seni anlıyorum.
önyargılısınız biraz. kıskanmanızı gerektirecek bi durum yok. ama gereksiz olmuş. başkası da görse yanlış anlayabilir.
Köye önceden geldi canım bu konuşma geçen gün oldu
Her halükarda sen haklısın bende hiç hoşlanmam bu tarz şeylerden seninkinin aynasından bende de var biz de sürekli bu tarz konularda tartışırız erkekler hiç bir zaman haksız olduklarını kabul etmezler
çok gevşekçe bir muhabbet
erkek dediğin ağır başlı olacak herşeye atlamayacak öyleEşim hep böyledir bir markete girsek dahi muhabbet eder benim tek kelime etmeme dahi kızar
Burda 100 kişi sen haklısın dese 1 kişi de eşin haklı dese emin ol eşin , o eşin haklı diyene takılır. Demedi deme. :)
İlk yazan eşiniz olmuş ne gerek var fotoya yorum yazmaya karşı tarafın konuşmasına yani muhabbet ortamını yaratmasına fırsat vermiş
Yani kadına yeni atmış oldu[/QUOTE aynen öyle Can'ım
Erkek milleti böyle bacım. Herşey lafta. Kabullense bile bunu sana söylemez emin ol içinde tutar.Hiçbir erkek tükürdüğünün yalamak istemez.Zaten burdaki kim daha çok oy alırsa kabullenecekti şimdi kabullenmiyor yine
Erkek milleti böyle bacım. Herşey lafta. Kabullense bile bunu sana söylemez emin ol içinde tutar.Hiçbir erkek tükürdüğünün yalamak istemez.
esinde kotu bi niyet gormedim ancak kadinin kime benziycek tabiki sana lafi cok gereksiz ve sacma geldi.o yuzden insanlari once tartarim ciddiyetsizse mesafe koyarim esimdende bunu beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?