Kim hakli

Misafir icin gitsinler demen haricinde bir kusurun yok. Elbetteki cok haklisin. Yine oglumun evi bnm evim kafama gore yasarim davranirim kv mod. Esiniz ozur dilemeliydi ayip etmis. Hele ki size sormadan misafir cagirmak ne demk onu agirlayacak guler yuz gosterecek olan sizsiniz. Cok saygisizca.

Sanırım konu sahibi gitsinler dememiş. Gitsinler de ben sana sorarım demiş.
Noktalama işaretlerinden dolayı yanlış anlaşıldı. Ben öyle anladım.

biraz hayatı akısına bırakın
çok kontrolcu olmak iyi degildir bende böyleydim
ama yıpranan ben oldum simdi dogaçlama akısa bırakma yöntemini deniyorum gayette iyi gidiyor
iki günlük dünya onun bunun için kalp kırılırmı alla sen
kaldı kadıncagızın gönlü oldu ne olacak sanki

Valla milletin kalbi olsun diye kendimi sinir hastası yapamam ben.
Onlar benim gönlümü yapsın benim kuralların net.
Böyle daha mutluyum.
El için kendimi geremem baskasi gerilirse de derdim değil.

onlar kaldı gitti ne oldu bak eşinle aranda sorun oldu degrmi peki gelip geçici konu için
kv denz oglunun evi gelinim evi diye nasıl gururlanmıstır
inan düşüncesizlık degildir gururu oksandı

Öyle misafir mi olur ya 5 gün yatılı...
ne kadar düşüncesiz insanlar. Allah tan benim öyle akrabam vs yok. Yoksa deli olurdjm. Anne baba kardeş neyse de dıdısının dıdısı... ayıp yani çalışan insanlarsınız. Eşinle de daha fazla bu konu hakkında tartışma. Gebesin hassassın. Uzatma kapat konuyu. Gelmiş geçmiş artık. Uzatmak sana da ilişkinize de zarar verir.

onlar kaldı gitti ne oldu bak eşinle aranda sorun oldu degrmi peki gelip geçici konu için
kv denz oglunun evi gelinim evi diye nasıl gururlanmıstır
inan düşüncesizlık degildir gururu oksandı

Bu da a gelin yumusak çıktı diye iyice rahat hareket etmesi demek.
Benim için gelin biraz deli sağı solu belli olmaz bulaşmayalim diyorlar ben rahatım.
Tavsiye ederim
Bir kere huzur bozunca herkes ona göre davranıyor.

Böyle daha mutluyum.
böyle olmayı nasıl basarıyosunuz ne güzel kendinizi düşünmeniz valla tebrik ettim

Böyle daha mutluyum.
böyle olmayı nasıl basarıyosunuz ne güzel kendinizi düşünmeniz valla tebrik ettim

Valla ben bencilim. Kendimi çok onemserim. Her zaman öncelik benim ne düşündüğüm.
Ben beş gün o misafirler varken içim içimi yer, sinir stres yaparken ay yazık ama yaşlı insan sevindim diyemem. İçim içimi yer.
Kendime dert edeceğime terbiyesiz demelerini tercih ederim.
Sinir olmaktansa sınır olabilir başkaları keyiflerini bilir diyorum.n
Çünkü ben de eskiden herkesi çok takardim tiroit hastası oldum ameliyat oldum. Belki de ülkemizde kadınlarda özellikle tiroit hastalıklarının bu kadar yaygın olma sebebi budur.
Kendimize zarar yani.

konu ne olursa olsun yatılı misafirden nefret ediyorum .

benım annem bile olsa sevmiyorum

Kesinlikle haklisiniz. Okurken herhalde yemege cagirdi kv habersiz diye düşünürken 5 gun kaldilar diye okuyunca ben şok.

Taviz vermeyin eşiniz hatasını anlasin. Bundan öte kv agzinin payini verin bir daha evime sen dahi habersiz gelemezsin de.( ben olsam derdim dedim de)

Bu tarz konularda alttan alip sirun çıkmasın huzurum bozulmasin dedikce tepene biniyorlar.

Siz haklısınız

Ama beş gün neden hizmet ettiniz

Kv ye madem çağırdın ağırla diyecektiniz

eşinize de hizmet elinden öper diyecektiniz hem küçük çocuğunuz var hem hamilesiniz hem de işe gidiyorsunuz zaten ev işini vs eşiniz yapmalı bu durumda

Gelene git denmez ama eşinizin lafları üzerine de tek hizmet yapılmaz sofraya zeytin bile konulmazdı ana oğul ağırlasınlar

Geçmiş gitmiş sakince konuşun eşinizle sizi anlamasını sağlayın

Kv ye de söyleyin bir daha yatılı kimseyi çağırmasın

genellikle konu sahiplerine "siz" seklinde hitap etmek adetimdir ama bazen su sekilde seslenesim geliyor;

- guzel bacim.

guzel konu sahibi arkadas,

mesleginiz geregi atasozu ve deyimlere vakifsinizdir. tatli dilin yilani deliginden cikacagini ogretirken kendiniz de ogreneydiniz ya?

dogru zamanda dogru hamlenin sah mat yaptirdigini bilmez misiniz?

gelmisler, hic isrif bozmadan o ani gecirip ardindan bu durumu esinize isleyemez miydiniz?

bence ozur beklemeyin, kayyum valideye gozdagi vermenin yolunu arayin ki tekrari olmasin.

Boyle bir durumda ben cekilirdim kenara kv ye de sen cagirdin madem sen agirla ben hamileyim calisiyorum cocukla ilgileniyorum derdim. Esinle uzatmani gerektirecek bir durum yok ama o da abartmis ne demek sen git burasi benim evim..

Sinirden hızlı yazıyorum kusura bakmayin
Hepimiz hızlı yazıyoruz... Bu onca imla hatasına, en önemlisi onca noktalama işaretlerinin uygunsuz kullanımına bahane değil... Çok yazık öğrencilerinize ve bu ülkenin geleceğini emanet ettiği size...

Haklısınız ama gelmişler artık fazla uzattığınızı düşünüyorum.

Yok git dememiş misafire. Gitsinler ben seninle o zaman konuşucam demiş. Ben de en başta öyle anlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…