- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
Burada birbirimizin dertlerine destek olmaya çalışıyoruz. Birbirimizin hayatını kolaylaştırmamız lazım. Bunca imla hatasını normal karşılamanız gerçekten garip... Bir eğitimci olarak çocuklarımızı emanet ettiğimiz bir bireyden elbette imla kurallarına uygun ve anlatımı yalın bir yazı beklenir. Bu sebeple çok yazık. Sizde de çok yazık bunu normalleştirdiğiniz için...Bi bitmediniz sizde yaa. Biri bir yazım hatası yapsa da yorum yapsam diye bekliyorsunuz sanki.konusma dili ve yazım dili diye birşey var. Bayan sorununu anlatiyor edebiyat yapmıyor burada. Yazık falan çok ayıp şeyler gerçekten
Ahhh... Rica ederim, ne demek... Umarım bundan sonra daha düzgün yazılarınızı da görebiliriz.Herkese teşekkürler Yorumları için özellikledeCizi22 ye tamda bunu çıkarmak gerekirdi burdan
Birbirimizin dertlerine destek olunmaz,birbirimize destek olunur ,anlatım bozukluğu yapmışsınız. Lütfen bu kadar da abartmayın şu durumu. Insanlar derdini yazmaya korkuyor .surekli bir rencide etme durumu. Bız güveniyoruz ogretmenlerimize,siz ve sizin gibilerin çocuklarını ingiliz mürebbiyeler yetistirsin o zaman. Ayrica bir arkadaşın dediği gibi olur olmaz her cümlenin sonuna da üç nokta konulmaz !!!Burada birbirimizin dertlerine destek olmaya çalışıyoruz. Birbirimizin hayatını kolaylaştırmamız lazım. Bunca imla hatasını normal karşılamanız gerçekten garip... Bir eğitimci olarak çocuklarımızı emanet ettiğimiz bir bireyden elbette imla kurallarına uygun ve anlatımı yalın bir yazı beklenir. Bu sebeple çok yazık. Sizde de çok yazık bunu normalleştirdiğiniz için...
Usul bilmeyen yeni üyesin. Canın sıkılıyor sanırım. Enerjini faydalı şeylere harca.Birbirimizin dertlerine destek olunmaz,birbirimize destek olunur ,anlatım bozukluğu yapmışsınız. Lütfen bu kadar da abartmayın şu durumu. Insanlar derdini yazmaya korkuyor .surekli bir rencide etme durumu. Bız güveniyoruz ogretmenlerimize,siz ve sizin gibilerin çocuklarını ingiliz mürebbiyeler yetistirsin o zaman. Ayrica bir arkadaşın dediği gibi olur olmaz her cümlenin sonuna da üç nokta konulmaz !!!
Forum kurallarında yazım ve imla kurallarina usulü diye bir madde görmedim sayın editör hanım. Senli benli de konuşup ne yapacağımı da söyleyemezsiniz.Usul bilmeyen yeni üyesin. Canın sıkılıyor sanırım. Enerjini faydalı şeylere harca.
Sen mi öğreteceksin nasıl konuşacağımı?Forum kurallarında yazım ve imla kurallarina usulü diye bir madde görmedim sayın editör hanım. Senli benli de konuşup ne yapacağımı da söyleyemezsiniz.
Ben asıl kv nin 2 ay kalmasına takıldım. Geçen hafta eşimin halası geldi bizde kaldı. 2 yaşında kızım var ve şu an izindeyim. Bizim bile düzenimiz karıştı. Kaldı ki çok tatlı bir kadın çok da severim. Ama dediğim gibi ev düzeni karışıyor. Çocuk şımarıyor vs vs.
Bir de evde başkası varken mümkün değil karı koca ilişkisi ben mi yanılıyorum?
Ok ben yanlış anlamışım ben kv 2 ay teyzeler 5 gün anladım. Meğerse kv 10 teyzeler 5 gün kalmış. Ben evde kalabalık sevmiyorum. Kv o kadar çok kardeşini görmek istiyorsa kendi gitseymiş kardeşine konu sahibinin evini düzenini altüst etmek çok yanlış...2 ay kalmamış ki
2 ay önce gelmiş ve 10 gün kalmış.
Olay yeni değil, konu sahibinin kafasına takılmış, şimdi soruyor.
misafir perverlik diye bir sey var heleki bizim ülkedeİstenmeyebilir. Ben istemem. Bir sebebi olması da gerekmez.
Mrb arkadaşlar artık eşimle bu konuda kavga ediyoruz bir türlü anlamıyoruz bir birbirimizi...hemen anlatayım. ..
2 ay önce k.v bize geldi bu arada bir kızım var 1.5 yaşında eşimle bize öğretmeniz çalışan insanlarız....10 gün kaldı bi sıkıntı yok annesidir sonuçta...bir gün yemekte k.v misafir gelebilir size dedi bende dedimki anne kızım geceleri uyumuyo bende sabahciyim okula gitmede zorluk.çekiyorum şu aralar misafir kabul etmek istemiyorum dedim ve konu kapandı...saniyordum meğerse Kapanma mis k.v kardeşini ve kocasını davet etmiş...neymiş sürekli gelmek istiyorlarmis ben burdayken gelsinler de aradan çıksın...düşüncesiyle..çağırmış. .Tabikide benim.haberim.yok yemekte söyledik ten sonra bana bir şey demedi...neyse aradan 3 gün geçti bir aksam bir kapı çaldı ve misafirler geldi..ben şok eşim. Sok k.v gayet şok gibi nasıl. Oluyo anlamadım ay haber vermeden nasıl. Da süpriz yaptınız falan...neyse hoşgeldiniz falan..ben odaya geçtim. Eşimde geldi dedim ki tepkili bir şekilde ne oluyor oda dediki benimde haberim yok...bende dedim ki seninde haberin yoksa bu daha komik..falan derken biz kısık sesle tartışıyoruz sonra gelmisler işte napayım. Misafir kovalimmi gibi şeyler. Söyledi bende dedimki hele bi Gitsinler Sorcam sana ben o da bana dediki çık. Git annenin evine benim.benim.misafirlerim ha annem çağırmış ha ben ne farkedecek dedi...neyse insanlara ayıp olmasın diye bişey demedim..5 gün kaldılar. Düşünün yemek kahvaltı akşam. Çay meyve vb gece kızım. Uyumaz o halde okula.got geri gel.gezmek.istesinler.gezdir vb...neyse 5.günün sonunda kV ile.birlikte döndüler...
Bende eşimle. Konusayim dedim şimdi tamam annen çağırmış olabilir onlarda geldiler çalışan insanlarız dusunmediler hadi peki sen bana o anda ya cnm kusura bakma annem.ayarlamış idare Ediver yaşlılar böyle. Dusunemiyorlar deseydi inanin uzatmayacaktim..şuanda tutturdu sen misafir sevmiyorsun saygısızsin bana sormaya gerek yokmuş ne farketdiyormus vb şeklinde sürekli kavga ediyoruz...şimdi arkadaşlar ben de mi var sıkıntı gerçekten esimin dediği gibi ben mi haksızim esimin dediği gibi misafiri istemeyen kV saygısız esime saygısız anlamadım anlatamadım kendimi...dün gece yine aynı şekilde kavga ettik sabaha kadar ağladım umrunda bile değil. Yattı uyudu...Bu arada 3 aylık hamileyim sürekli aynı konu ve ne Özür diliyor nede kusura bakma.diyor kadın hamile psikolojisi normal. Değildir vb belkide haksızim tamam ama bi Özür ya bu kadar mı zor...size soruyorum.Özür dilemek çok. Mu zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?