Kim hakli

Kayınvalide konusunu geçiyorum. Onun yaptığı ayıp olmuş. Ancak sizin yaptığınız da ayıp.

Biriyle evleniyorsunuz. Ailesini ,çevresini onlarla muhattap almayi göze alıyorsunuz. 5 gün ailesini ağırlama zor geliyor. Üstelik eşinize ailesi hakkında niye geldiler. Nerden çıktılar gibi bir üslup ile konuşuyorsunuz. Bana kötü geldi. Burada eşinin ailesi ile yaşamak zorunda olan kadınlar var. 5 gün onları ağırlamak size u kadar zor gelmemeli. Yorumları okudum çok üzüldüm. Genel böyle düşünmüş. İnsanların birbirine tahammülü kalmamış sanırım. Ben evli değilim büyük konuşmuyorum. Ama böyle düşünüyorum.

Onlar gitso0in sorarim gibicesine birsey demissiniz bu yanlis sonucta bilmiyordu ama sizde hamolesiniz haka uzatmasi onun suc0cu ikinizde yok yere olayı büyütmussunuz burda hatali kv mis bence

Eger bi kac saatligine gelmis olsalar bile " sanami sorucam annem cagirmissa ben cagirdim demek" cumlesinin ardindan canina okurdum. 5 gun kalmak bide, peeh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…