Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

Okurken benim sinirlerim zıpladı ne gıcık bi insansın ben olsam daha değil sana dönmek mahallenizden gecmem

Biri telefonda konuşursa bana ispat etmek zorundadır cümlesini okuyunca gerçekten çok şaşırdım çok sağlıksız ne yazık ki. Ben inanmadım demenizden sonra da koptum, okuyamadım kalanı, kusura bakmayın.

Kimle konuşuyordun diye sormak bile acil değilken tuhaf geliyor bana. İnanmayıp ispat istiyorsanız sonrası ne olursa olsun siz haksızsınız, üzgünüm.

Bana nişanlım benzer durumda inanmadım dese, hayırdır, senin canın neye sıkkın da benden çıkarıyorsun derim direkt. Bir de kıskançtır da, ama hiç böyle bir soru duymadım ömrü hayatımda Zaten ortada şüpheli bir durum varken adı kıskançlıktır, aksi halde tüm senaryo kafada kurulmaktadır ve saplantıdır, üzgünüm. Hem söze itibar edilmeyecekse ilişki neden yürütülsün ki, nasıl yürüsün?

Siz bir yalanını tesadüfen yakalamış olsanız da güveniniz sarsılmış olsa ona da tamam, o zaman zaten sürdürmeyin derdim güvenmiyorsanuz, ama ortada bir şey yokken böyle karşısında küçük çocuk varmış gibi hesap sormaları hiç ama hiç doğru bulmuyorum. Atıyorum, sizin daha önce başka biri tarafından bu şekilde aldatılmanız söz konusu olsa dahi karşınızdaki insana mal edemezsiniz de başkasının hatalarını.

Hep böyleyseniz bir uzmana gidin, gerçekten biraz da olsa düzelebilirsiniz ve ne kendinize ne de başkasına zehredersiniz güzel bir ilişki yaşanabilecekken. Zira yaklaşımınız bana göre çok sağlıksız.

Bu kafayla devam ederseniz sizi kimse çekmez. On günde çocuğa hayatı zindan etmişsiniz .

aboww her meşgul telefona foto mu at diyosunuz siz..
bu çocuk çok durmaz uzar gider benden söylemesi..

Tamamen sacmalamssn. Okurken sana cok sinir oldum. 10 gunde adama cok baski kurmssn sanane kimnle konusuyosa konusuyo fotograf atmak zorunda degil. Bana ayni baski kurulsa arkama bakmadan kacardm cocuk 10 gun iyi dayanms sana

Nayır 10 yıldır kendisiyle birlikteyim kocam olur kendileri

Bak itiraf etti ama akrepmiş nasılda bildim

Ben de akrebim bibibella hem de yükselenime kadar sapına kadar akrep Gerçi iki türü var akrebin derler ama ben konu sahibinin türüyle ilk karşılaşıyorum.
Ömrümde bir kere sevgilime fotoğraf at ıspatla konum gönder vs demedim Hadi aklımı yitirip desem bir daha yüzüne bakamazdım, bir de üste çıkacağımı böyle düşünemiyorum. En fazla acil bir durum varken ulaşamadıysam kimdi o konuştuğun demişimdir.

Eski sevgilisi arardı mesela ilk yıllarımızda senede birkaç defa, benimki söylerdi anlatırdı şöyle dedi şunu dedim kapadım diye, ben de üzerine varmazdım. Hatta kızın son aradığından 1 ay geçmeden evlilik haberi geldi, kocaya varacakken bile yokluyordu yani Evet sormuşluğum vardır ne diyor diye ama hiç delirmedim, restleşmedim, inatlaşmadım ve fotoğraf konum vs istemedim. Konu sahibi olsaydı yerimde herhalde ses kaydı isterdi en baştan

Ben bir de kıskanç bir akrepim. Kıskançlık başka saplantı başka, lütfen akrepleri ezmeyelim hemen

Atsaydı ayıptı zaten o elran görüntüsünü. Senin oyuncağın mı olacak kaç yaşında adam? Sen arkadaşlarınla konuşmaz mısın? Benim eşim bi başlıyo 2 saat kapatmadığını biliyorum.

konu patladı gitti ya Allahtan ikinci hesabımdan yazdım kendimden utandım
Yalnız 2. üyelikler özel durumlar için alınır biliyorsunuz değil mi? Siz takı için dahi konu açıyorsunuz, yönetimden izin alarak açtığınız 2. üyelikte patladı gitti olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…