Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

en azından rol yapmıyorsun da adamlar yolun başındayken kaçıyor. yoksa çekilecek insan değilsin.

en azından rol yapmıyorsun da adamlar yolun başındayken kaçıyor. yoksa çekilecek insan değilsin.
asla rol yapamam hep bundan kaybediyorum
arkadaşlarıma da pat diye söylüyorum her şeyi sonra kaçıyorlar benden :))

Daha gorusmeye baslayali kac gun oldu arkadasiyla konusuyor yok aradigimda mesgul diye sorun cikarmaya başlamişsiniz. Ben olsam o adamin yerinde asla boyle bir kadina geri donmezdim. Fotoğraf atip kanitlamak bile sacma yani guven denilen şey boyle olmaz zamanla birbirini taniyarak olur.

Sizin adınıza üzüldüm. Sevilmemek cok kötü olsa gerek. Ama bunu bile bile yapan da sizsiniz. O yüzden keyif alıyorsunuz sanki.

arkadaşlar yazmıştır muhakkak. psikolog yardımı falan almalısın. aldatacak olan her şekilde aldatır. her görüşmesini fotoğraflasa bile başka hat alır, işte, sokakta, kafede aldatır.
böyle yaparak kendini ve karşındakini üzüp bunaltıyorsun.

bu konu şaka mıydı peki? cuma eğlencesi

Daha 10 gun olmus. Nasil hesap sorabildin sasirdim valla. Yeri geliyo ayni yastiga bas koydugun insana hesap soramiyosun. Biri bana bin defa fotograf at dese bende atmam.

daha once ne sekilde guvenin sarsildi bilemiyorum ama gecmisten gelen bir takinti var sanki.
daha 10 gunluk tanidigin adama bu ne baski, esine yapamaz insan bu kadar baskiyi.
ayrica annen de biraz tuhaf geldi bana. ben birisiyle esime bu kadar baski yapsam annemi arasa, annem bana kizarki manyakmisin bu ne haller diye.
ilgincmis neyse sorunun cevabi haksizlikta dunya birincisisin diyebilirim.

Okurken şok gecirdim resmen.
Bu ne cürret seninki yok kanitla falan demeler hayretler icerisindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…