• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kim haksız

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Kizlar bugün sevgilim yasadigim şehre geldi gezdik falan güzel bir gundu.
Her neyse bu bana çiçek almis büyük bir kirmizi gül buketi ben çok sevindim tabiki de ama alamadim evde babam var eve sokamam diye.
Şimdi diceksiniz cantana soksaydin goturseydin ama buket büyüktü ve çanta da ezilmesin diye kiyamadim.
Her neyse benim bu sevgilim olucak sahisa dedim ki sakla sen bunlari yarin getir gotururum.Yarin beraber yolculuk yapicaz benim okudugum şehre gidicez.
Neyse geldikten sonra mesajlastik bu benim ondan sakla diye alamadigim gulleri tutmuş başka bi çifte vermiş cildirdim.

Ben bütün gün çiçekle mi gezicektim dedi.Sen alip gizlide eve sokabilirdin dedi babam evde bütün odalari dolasan insan ona ne derim.Adamin bu konulara karsi tavrı belli.

Resmen bana hediye ettiği hediyeyi başkasına hediye etti.Nasil üzüldüm bana aldiği ilk cicekti.
O da arkadasinin yaninda almadim diye kizmis.Ne olursa olsun almaliymisim gerekirse bi sokakta biraksaymisim da yahu dedim bi sokakta birakicaksam almanin ne mantigi var ben onu saklicaktim.
Yani gülden yere kavga ettik ilk kavgamizdi acayip kirildim ona sizce kim hakli?

Bence o haklı..
Ezilseydi çantada ne olacak yahu.
Çiçek bu zaten solacak.
Kurumuşu saklardınız en azından.
Kabul etmeliydin.

Haklısın. Saklasaydı keşke büyük öfke yaratacak bir şey değil seni düşünmesi gerekirdi....

Amaaan, çiçek o çiçek sokacak zaten.

Maddi şeylere bu kadar değer yüklemeyin.

valla ben erkek arkadaşın olsam daha beterini yapardım aldığım ciceği almamak saygısızlık diye görürüm acıkcası ne olursa olsun hevesim kursagımda kalırdı bidaha da almazdım çiçek miçek
İyi de canim benim mazaretim vardi o an alamazdim ertesi gün alicaktim sende dursun sakla dedim peki o saklayamaz miydi?

ne yapıp ne edip bir yolunu bulur o çiçeği eve sokardım.sokamayacak olsam bile içinden bir gülü alır saklar gerisini eve girmeden çöpe atardım ama sevdiğimi kırmazdım.sonuçta zaten hepsi bir ömür saklanamaz solar gider.
adam sonuna kadar haklı bütün gün koca buketle gezecek hali yoktu ya.
ha ben onun yerinde olsam bir daha asla çiçek almazdım sana....

Bence siz haksizsinz.gullerin dallarini kesip cantaniza koysaydınız .yada ezilseydi zaten solup gidecek ilkmiş bide alman lazimdi

Kizlar bugün sevgilim yasadigim şehre geldi gezdik falan güzel bir gundu.
Her neyse bu bana çiçek almis büyük bir kirmizi gül buketi ben çok sevindim tabiki de ama alamadim evde babam var eve sokamam diye.
Şimdi diceksiniz cantana soksaydin goturseydin ama buket büyüktü ve çanta da ezilmesin diye kiyamadim.
Her neyse benim bu sevgilim olucak sahisa dedim ki sakla sen bunlari yarin getir gotururum.Yarin beraber yolculuk yapicaz benim okudugum şehre gidicez.
Neyse geldikten sonra mesajlastik bu benim ondan sakla diye alamadigim gulleri tutmuş başka bi çifte vermiş cildirdim.

Ben bütün gün çiçekle mi gezicektim dedi.Sen alip gizlide eve sokabilirdin dedi babam evde bütün odalari dolasan insan ona ne derim.Adamin bu konulara karsi tavrı belli.

Resmen bana hediye ettiği hediyeyi başkasına hediye etti.Nasil üzüldüm bana aldiği ilk cicekti.
O da arkadasinin yaninda almadim diye kizmis.Ne olursa olsun almaliymisim gerekirse bi sokakta biraksaymisim da yahu dedim bi sokakta birakicaksam almanin ne mantigi var ben onu saklicaktim.
Yani gülden yere kavga ettik ilk kavgamizdi acayip kirildim ona sizce kim hakli?
Sevgilin haklı

Benimde başıma gelmişti böyle bir durum.
Nasıl götürcem ki ya dediğimde surat asmıştı girip bi mağazadan birşey satın alıp büyük çantaya koymalarını istemiştim gülleri de yanlarına sıkıştırmıştım öyle sokmuştum eve.
Yine iyisin çocuk surat yapmamış sinirlenip alıp çöpe bile atabilirdi.

Dallarını kesip çantaya koyabilirdiniz ya da büyük bir poşete koyup eve götürebilirdiniz.
İlk defa almış hevesi kırılmıştır sevgilinin.

Back
X