• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kim haksız

İçinden bir iki tane gülü alıp saklayarak eve sokardım.
Yanına yemelik bir iki şey daha alır anneme babama hediye getirmişim gibi sokardım
Güzel ve kalın bi şiir kitabı alır tek tek gülleri kısaltıp içine koyardım
Vs vs

Ezilicek diye kiyamadim ya saklamak istedim suya koyardim.Ona sakla yarin getir dedim yapmadi.

Baban evde tüm odaları gezerken Nasıl suya koyup sergileyecektin ki.

Sen haksızsın bence; çünkü bir geniş mağaza poşetine koyar yine de eve sokardım ben olsam yada yanında da bir vazo alır, odama aldım reenk katsın diye der öyle sokardım eve.

Arkadaşın iyi yapmış, sen düşünceli olmayacaksın, ama O olacak he mi?

Kizlar meseleyi konuştuk hallettik.
Beni dinleyince hak verdi sanirim özür diledi.
Mesele aslında gül de değildi mesele benim ona emanet ettiğim değer verdiğim bir şeyi saklamayip tembih ettiğim halde başkasına vermeseydi.Sonuçta ben o gülü aslında kabul etmemezlik yapmadim sadece sakla yarin getirirsin diye ona emanet ettim.
Bir aksam onun gülle dolasmasi ne onun erkekliginden birşey eksiltirdi ne de fazlalastirirdi.
Aramizda resmi birşey yok ben her ihtimali düşünmek zorundaydim keşke al diyen arkadaşlar olmuş bende almak isterdim.Ama babam evde her odayi dolasan bi insan görse ne açıklama yapardim diye düşündüm.
Alamadigim için kirilmis tabi o da çok ama beni anlayinca hak verdi.

Erkekliğinden Birşey eksiktir veya fazlalaştırır diye aklıma hiç gelmedi ama çocuk neden eline Bi demet gülle gezsin ki, hem de senin çantana koyup, alamayıp, emanet ettiğin Güllerle.

Şu adamlardan fazla da fedakarlık beklemeyin ya, yaZık, Bi de özür dilemiş.

Sen haksızsın bence; çünkü bir geniş mağaza poşetine koyar yine de eve sokardım ben olsam yada yanında da bir vazo alır, odama aldım reenk katsın diye der öyle sokardım eve.

Aynen büyük bir poşet hallederdi işini yani o çevrede ki esnaftan istense onlar bile verirdi poşet o an.Yolda poşetim yırtıldı bir ara aldıklarım döküldü bir esnaf hemen büyük poşetlerinden getirdi dökülenleri koydum hatta fazla fazla verdi adam lazım olur diye.ki iyiki vermiş çünkü elimde ki yük ağırdı pay ettim bende diğerlerine.

Kizlar bugün sevgilim yasadigim şehre geldi gezdik falan güzel bir gundu.
Her neyse bu bana çiçek almis büyük bir kirmizi gül buketi ben çok sevindim tabiki de ama alamadim evde babam var eve sokamam diye.
Şimdi diceksiniz cantana soksaydin goturseydin ama buket büyüktü ve çanta da ezilmesin diye kiyamadim.
Her neyse benim bu sevgilim olucak sahisa dedim ki sakla sen bunlari yarin getir gotururum.Yarin beraber yolculuk yapicaz benim okudugum şehre gidicez.
Neyse geldikten sonra mesajlastik bu benim ondan sakla diye alamadigim gulleri tutmuş başka bi çifte vermiş cildirdim.

Ben bütün gün çiçekle mi gezicektim dedi.Sen alip gizlide eve sokabilirdin dedi babam evde bütün odalari dolasan insan ona ne derim.Adamin bu konulara karsi tavrı belli.

Resmen bana hediye ettiği hediyeyi başkasına hediye etti.Nasil üzüldüm bana aldiği ilk cicekti.
O da arkadasinin yaninda almadim diye kizmis.Ne olursa olsun almaliymisim gerekirse bi sokakta biraksaymisim da yahu dedim bi sokakta birakicaksam almanin ne mantigi var ben onu saklicaktim.
Yani gülden yere kavga ettik ilk kavgamizdi acayip kirildim ona sizce kim hakli?
Kesinlikle hakli. Sen dusuncesizlik etmissin almamakla. O ne yapsin gun boyu elinde bi buket kurmizi gulle mi dolassin.
Gulleri alacaktin cozumude sen bulacaktin.

Kizlar bugün sevgilim yasadigim şehre geldi gezdik falan güzel bir gundu.
Her neyse bu bana çiçek almis büyük bir kirmizi gül buketi ben çok sevindim tabiki de ama alamadim evde babam var eve sokamam diye.
Şimdi diceksiniz cantana soksaydin goturseydin ama buket büyüktü ve çanta da ezilmesin diye kiyamadim.
Her neyse benim bu sevgilim olucak sahisa dedim ki sakla sen bunlari yarin getir gotururum.Yarin beraber yolculuk yapicaz benim okudugum şehre gidicez.
Neyse geldikten sonra mesajlastik bu benim ondan sakla diye alamadigim gulleri tutmuş başka bi çifte vermiş cildirdim.

Ben bütün gün çiçekle mi gezicektim dedi.Sen alip gizlide eve sokabilirdin dedi babam evde bütün odalari dolasan insan ona ne derim.Adamin bu konulara karsi tavrı belli.

Resmen bana hediye ettiği hediyeyi başkasına hediye etti.Nasil üzüldüm bana aldiği ilk cicekti.
O da arkadasinin yaninda almadim diye kizmis.Ne olursa olsun almaliymisim gerekirse bi sokakta biraksaymisim da yahu dedim bi sokakta birakicaksam almanin ne mantigi var ben onu saklicaktim.
Yani gülden yere kavga ettik ilk kavgamizdi acayip kirildim ona sizce kim hakli?
Sevgılınız haklı
bir sekılde eve sokulabılırdı

çocuk haklı. biz de soktuk babadan gizli çiçekleri eve :KK45:sokulur yani, biliyorum. alınır merdiven boşluğuna, kağı arasına gizlenir, anne ile ortak çalışmalar yapılır. alınır, odaya sokulur, yatağın içine saklanır olur biter. siz adamın hediyesini onunla geri göndererek ayıp etmişsiniz. hiiiç üste çıkmayın :KK48: hem ne güzel bir şey yapmış sevgiliniz, süper. bir daha ister, okulunuza götürürsünüz.

Evet suya koyup sergileyemem diye almadim zaten ertesi gün getir dedim.
O da alip bi poşete koyup yaninda gezdirebilirdi.
O beni anladi zaten sikintimizi cozduk.

Bir daha çiçek almamak için bahane yapmış kurnaz sevgilin

Erkekliğinden Birşey eksiktir veya fazlalaştırır diye aklıma hiç gelmedi ama çocuk neden eline Bi demet gülle gezsin ki, hem de senin çantana koyup, alamayıp, emanet ettiğin Güllerle.

Şu adamlardan fazla da fedakarlık beklemeyin ya, yaZık, Bi de özür dilemiş.
Neye yazik alan razi satan razi seni niye irgaladi bu kadar da yazik deme lutfunda bulundun.

senin eve sokamam diye almaman vs onun 'yarın getir' diye geri verdiğin çiçeği başkasına vermesi

ikinizde aynı ölçüde haksızsınız.

Bence götürebilirdiniz. Babam her odaya bakar da ne demek neden işkillensin de baksın banan oda da ne saçma. Her gece babanız oda oda dolaşıp bir şey mi saklıyorsunuz diye kontrol mü ediyor yahu. Evde mutlaka koyacak bir yer vardır. Çocuk ne yapsın peki elinde çiçekle? kaldığı yere mi gitsin onlarla. Vermiş işte birinin gönlünü yapmış solup gideceklerdi zaten o haklı tabii ki hediyene değer vermediğini düşünmüş.

senin eve sokamam diye almaman vs onun 'yarın getir' diye geri verdiğin çiçeği başkasına vermesi

ikinizde aynı ölçüde haksızsınız.
Dimi sonunda beni anlayabilen biri cikti teşekkürler.Gerçekten acaba türkçe konusmuyorum muyum diye şüphe etmeye baslamistim.

Bence götürebilirdiniz. Babam her odaya bakar da ne demek neden işkillensin de baksın banan oda da ne saçma. Her gece babanız oda oda dolaşıp bir şey mi saklıyorsunuz diye kontrol mü ediyor yahu. Evde mutlaka koyacak bir yer vardır. Çocuk ne yapsın peki elinde çiçekle? kaldığı yere mi gitsin onlarla. Vermiş işte birinin gönlünü yapmış solup gideceklerdi zaten o haklı tabii ki hediyene değer vermediğini düşünmüş.

Evet kaldigi yere gitsin götürsün otele ne olurdu?Ben niye kendimi riske aticaktim.
O an alsaydim zaten evde saklayamicaktim.
Üniversite okuduğum şehre götürmeyi planliyordum olmadi neyse problem cozuldu.

Back
X