Kim korkar kilolardan ;)

canım kimse olmayınca haliyle yazmak gelmiyor içimden.
ben de dikkat ediyorum, 700 gr. verdim bir haftada, inşallah daha da devam eder. spor da yapıyorum, Soyanın tavsiyesiyle parçalar halinde, 15er dakikalık bölümler halinde yapıyorum. Daha kolay oluyor benim için. Bir de eve trambolin aldım, orda da yapacağım, bakalım inşallah en kısa zamanda 60 ı, sonra da 55 i görürüm diyorum.

gittigidiyor dan aldım canım, 80 tl ye aldım. geçenlerde burda 3.sınıf anneleri varya, orda konuşuyorduk, kızım da kilolu benim ufak 9 yaşında 45 kg. ondan bahsediyordum, arkadaşının kızı trambolinle zayıflamış. Ben de araştırdım, epey kullanan var, özellikle kızım için de aldım, tabii kendime de yararlanacağım inşallah.:KK49::KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76:
ya amamama bende bunu düşünüyordum napsam alsam mı diye
kaç senedir aklımda hem bana hem çocuklara eğlence olur mu ftemiz
sen bana bir faydasını söylesen hani 2 hafta sonra falan da bende duruma göre alsam kendime bir tane
nasıl sevinirim anlatamam

ya amamama bende bunu düşünüyordum napsam alsam mı diye
kaç senedir aklımda hem bana hem çocuklara eğlence olur mu ftemiz
sen bana bir faydasını söylesen hani 2 hafta sonra falan da bende duruma göre alsam kendime bir tane
nasıl sevinirim anlatamam
tabii ki söylerim canım, ne demek. ben kullanayım, fayda olursa mutlaka söylerim. ve inşallah da faydasını görürüm, özellikle ufak kızımda. çok üzülüyor çünkü, beslenmesini de bir düzene koyabilsem.

tabii ki söylerim canım, ne demek. ben kullanayım, fayda olursa mutlaka söylerim. ve inşallah da faydasını görürüm, özellikle ufak kızımda. çok üzülüyor çünkü, beslenmesini de bir düzene koyabilsem.
canım aslında şimdi gelişim zamanı çocuğun hani biraz spor yapmasını sağlayabilseniz ama onunda isteyeceği bir şeyler
haftasonu kurslara falan gitse belki daha rahat hisseder kendini
zaten daha küçükmüş de metabolizması güzel çalışıyordur. mutlaka faydası olur canım
inşallah keyifle kullanıp fayda görürsünüz

canım aslında şimdi gelişim zamanı çocuğun hani biraz spor yapmasını sağlayabilseniz ama onunda isteyeceği bir şeyler
zaten daha küçükmüş de metabolizması güzel çalışıyordur. mutlaka faydası olur canım

bizde alalım trombolin genic zıplarızz

herzaman içimde bir küçük çocuk var bende zatiiii

Selam
Kızlar yaa, motive olmaya ihtiyacım var,
bel boyun ağrısından herşeyi bıraktım, başlamam lazım,
cumartesi mr çektiricem

selam cnm

geçmiş olsun dikkat et kendine

a.selam, sağol canım, hiç te etmiyorum ne olacaksa halim,

sabah şekersiz t.kahvesi içmeye başladım faydası olur mu ki kızlar, birde akşam yemekten hemen sonra içiyorum

sabah 63 çıktım regl oldum olucam bu arada.

Yaa kızlar çok güzel 2 haftadır diyetteydim bugün ipin ucu kaçtı sizde bir tane detoks görmüştüm onu nasıl uyguluyacağımı yazar mısınız yardımınıza ihtiyacım var arada takip ediyorum sizi görmüştümde baya zaman geçti diye heralde bulamadım veya 2 günlük falan mideyi rahatlatmak için bildiğiniz bir detoks varsa yazar mısınız?

slm kızlarrr,
evet topik sessiz, kaptansız kaldı, nerelerdesin soya?
nasıl gidiyor diyet işleri kızlar?

sağolasın canım, kursa gitse illa ki faydası olacaktır ama vakit yok bizde, cumartesi dahil çalışıyorum, e haliyle kim getirip kötürecek? bu nedenle aldım işte eve de, ne kadar fayda göreceğiz bilmiyorum, 5 dakika 5 dakika günde 3 kere zıpla dedim ama, beslenmesini de düzenlemek lazım. offff of, heran başında değilizki, ilgilenebilelim.:KK14::KK14::KK14::KK14:
Allahım kocama şöyle güzel maaşlı bir iş verse de, ben evde oturup çocuklarımla ilgilenebilsem keşke.

kız biz de o saatlerde ordaydık, iyi olurdu, bilseydim. Neyse kısmet artık bir başka sefere.

benim evim çok yakın oraya

yeğenimi kipaya götürdüm orda çocuklar için aktive vardı arkadaşın kızı ile aktivitelere katıldılar bizde arkadaşla oturduk

sonra özdileğe geçtik amanım ne kalabalıktı öyle fazla durmadım zaten çocukların gönlü olsun dedim

birdaha gelirsen görüşürüz inş.

benim evim çok yakın oraya

yeğenimi kipaya götürdüm orda çocuklar için aktive vardı arkadaşın kızı ile aktivitelere katıldılar bizde arkadaşla oturduk

sonra özdileğe geçtik amanım ne kalabalıktı öyle fazla durmadım zaten çocukların gönlü olsun dedim

birdaha gelirsen görüşürüz inş.
kipada ne etkinliği vardı, ben de kızımı dinazorlara götürdüm, çok kalabalıktı, mağaza falan gezemedik biz de.
tamam canım aklımda olsun, ararım inşallah görüşürüz.

kipada ne etkinliği vardı, ben de kızımı dinazorlara götürdüm, çok kalabalıktı, mağaza falan gezemedik biz de.
tamam canım aklımda olsun, ararım inşallah görüşürüz.

çocuklara mutfak önlüğü verdiler onları süslediler

kağıtlardan boyalarla değişik etkinlikler yaptıdı çocukları masalara oturtullar güzeldi eğlenerek yaptılar

kuzum da annesine mutfak önlüğünü süsledi pullar falan

Back
X