Kim korkar kilolardan ;)

niye böyle gülück çıktı ya:/ nyse

soyacm geçmiş olsun iyiki geçmiş gitmiş inşallh birdaha asla başına gelmez böyle şeyler çok üzldm okuyunca :(

ben daha iyisini buldum :KK53::KK53:antibiyotik kullaniyorum nasil ama:KK50: cekemem simdi onlarin israrlarini :KK45:soya nediyor bahane yok .................. üretin aklima gelmedi simdi ben cok iyi bir ögrenciyim cokkkkkkk
ilaç kullanıyorum güzel bahane/çözüm....
ee tamam sorun halloldu

soya aksam yemege gidiyorum kizlarla biz hep sarap icerdik benim bir bahane bulmam lazim :KK45:

Beni de kızlar bu akşam çağırıyor,
Hatta 2 şişe şarap alıp gideceğim bir de üstüne )))))
ama şimdiden söyledim onlara, "diyetteyim, içki kullanmıyorum diyetim boyunca, sakın ısrar etmeyin"
onlar alkol alırken ben bir soda limon içip sohbete katılacağım o kadar ))
Bahaneye gerek yok, soya bahane sevmezzzz
öğrenemediniz mi hala ))))))

ben diyette olduğumu kimseye demedim çünkü ayrı bi ısrar olyuoor o zaman aman bişiy olmaz diyp diyip insan üstüne geliyorlar

cezaları bir yazdım, sayfa şenlenmiş
yetişemedim hızınıza ))))))
meğer ceza seviyormuşsunuz da haberim yokmuş )))))))

Bunlar daha başlangıç cezaları, hafif cezalar yani
Bende daha ne cezalar var bilseniz dudağınız uçuklar, uçuk içinde gezersiniz )))))))))))))))

Aklınızı alırım, akıllı olun kaçamak yapmayın ))))))

Simdi sira bende bende kendimi tanitayim
Ben 39 ysindayim 22 senesir evliyim 20 yasinda bir oglum 16 yasinda bir kizim var kücük yasta ailem istemedigi halde ben cocukluk askimla evlendim ve gurbete almanyaya geldim tek pismanligim ailemden uzak olusum
burda 3 sene güzellik uzmanligi egitimi aldim su anda almanyanin en büyük otellerinden birinde calisiyorum isime asigim ama cok yoruluyorum

ben diyette olduğumu kimseye demedim çünkü ayrı bi ısrar olyuoor o zaman aman bişiy olmaz diyp diyip insan üstüne geliyorlar
bende kimseye söylemiyorum cünkü onlar bana sen sisman degilsin diyince kafam karisiyor bu seferlik ye birsey olmaz diyince tongoya düsüyorum soya okusa gene bahaneler diye kizicak ama gercekten öyle:110:

Simdi sira bende bende kendimi tanitayim
Ben 39 ysindayim 22 senesir evliyim 20 yasinda bir oglum 16 yasinda bir kizim var kücük yasta ailem istemedigi halde ben cocukluk askimla evlendim ve gurbete almanyaya geldim tek pismanligim ailemden uzak olusum
burda 3 sene güzellik uzmanligi egitimi aldim su anda almanyanin en büyük otellerinden birinde calisiyorum isime asigim ama cok yoruluyorum
anammmm güzellik uzmanımızda var
sen niye daha önce söylemedin bunu. bizlere güzel fikirler ya da tüyolar verebilirsin belki ilerleyen zamanlarda

bende kimseye söylemiyorum cünkü onlar bana sen sisman degilsin diyince kafam karisiyor bu seferlik ye birsey olmaz diyince tongoya düsüyorum soya okusa gene bahaneler diye kizicak ama gercekten öyle:110:

Diyete ilk başladığım zamanlarda çevremdeki herkese "zayıflamışsın" kelimesini yasaklamıştım ))
En büyük yalancıdır bu kelime...
Diğeri de "sen şişman değilsin, balık etlisin"
Bir diğeri, "Ne şişmanlar var, saçmalıyorsun, yüzün çok güzel, asla kilolu durmuyorsun"
Bir diğeri, "sadece bir kaç kilo fazlan var, bir iki gün yemesen verirsin zaten, şimdi şunu ye bakalım ))"

daha bu liste uzaaar gider,
o yüzden siz siz olun, diyet yaparken "zayıflamışsın" diyen birini gördüğünüzde koşarak yanından uzaklaşın ))

Bende daha ne cezalar var bilseniz dudağınız uçuklar, uçuk içinde gezersiniz )))))))))))))))

öbür günlügünde bir hayal kurun diye yazi yazmistin onu okadar cok seviyorumki gözlerimi kapatip kendimi kirlarin icinde beyaz bir elbiseyle kosarken hayal ediyorum anlamadigim tek sey kosan kiz benim genc kizlik halim:KK70: ama bana iyi geliyor dinleniyorum

ABOOOW :)

o zam ben bişiy danışym canm uygun grürsen benm dizlerm aşırı kuru ne kadar kremlesem yok hiç sevmiyorm neyapmalym resmen kabuk oluyo

Diyete ilk başladığım zamanlarda çevremdeki herkese "zayıflamışsın" kelimesini yasaklamıştım ))
En büyük yalancıdır bu kelime...
Diğeri de "sen şişman değilsin, balık etlisin"
Bir diğeri, "Ne şişmanlar var, saçmalıyorsun, yüzün çok güzel, asla kilolu durmuyorsun"
Bir diğeri, "sadece bir kaç kilo fazlan var, bir iki gün yemesen verirsin zaten, şimdi şunu ye bakalım ))"

daha bu liste uzaaar gider,
o yüzden siz siz olun, diyet yaparken "zayıflamışsın" diyen birini gördüğünüzde koşarak yanından uzaklaşın ))
kesnlkkle zamannda bu hatayada düştm ben 2 kilo verincre aa kilo vermişşn deyncee aa veriyom aslında istyince deyip salıyorum sonra al başa :/

Bahaneler bahanelerrrrrr
Bak gene bahane yahuuuu
bıktım vallahi
mandalinayı yutan, yumurtayı da yutar söyliyeyim !
1 tane omlet yap kendine
yanına da süt ısıt, içine biraz tarçın (yarım çay kaşığı)
biraz karabiber (çay kaşığının ucu ile)
biraz bal (1 çay kaşığı)
1 ekmek ile ye
Hemen !
bahane değil,

boğazlarım iltahap kaptı ve iğnelere başladık mide bulantısı da cabası birşey yiyip içemiyorummm

bende kendmi tanıtıym 4 aralıkta22 oldum 2 oğlum varbiri 3 biri 1.5 yaşlarnda peşpeşe geln hamilelkler beni bu hale getirdi 4 senedir evliym bende ilk önce alilmin istediği iş ciddiye binince istemedklri eşimle evlendm onu çok seviyorum kilolarmdan kutlunca çokmutlu bir insan olucağımı bilyorum o yüzden burdaym :)

ABOOOW :)

o zam ben bişiy danışym canm uygun grürsen benm dizlerm aşırı kuru ne kadar kremlesem yok hiç sevmiyorm neyapmalym resmen kabuk oluyo

kesnlkkle zamannda bu hatayada düştm ben 2 kilo verincre aa kilo vermişşn deyncee aa veriyom aslında istyince deyip salıyorum sonra al başa :/

Dizlerde aşırı kuruluk varsa önce bir cildiyeye görün derim...
Netice de hiç bir şey sebepsiz olmaz...
Ve abuk subuk öneriler yada kremler kullanarakta bunun önüne geçilmez..

Benim annem 38 yıl kuaförlük yaptı, cilt maskeleri, kremler, şampuanlar, saç bakım maskeleri vb bir çok şeyi evde kendi yapar.. Annemin zamanında kuaförlük çok ciddi bir meslekti, şimdi ki gibi saçma sapan bir meslek değildi..
Saçma sapan dememin sebebini de açıklayayım, kuaföre gittiğinizde saçınızı biri keser, fönünüzü başka biri keser, kaş-bıyık başka birinin işidir, manikür pedikür tamamen başka birinin...
Eskiden kuaför dediğinde hepsini yapan, bilen insandı.. Şimdi neredeyse fön çekenler bile aralarında ayrılacaklar...
Düz fön çeken, dalgalı fön çeken, kırık fön çeken diye..
Bu uzmanlık değil, saçmalık...

Neyse, cildimde tuhaf lekeler cıktı.. Annem hemen karışım hazırladı.. Uyguladık, geçmedi.. Başka bir karışım denedik, geçmedi... Kısaca bir sürü karışım denedik ama cildimdeki lekeleri geçiremedik...
Sonra cildiyeye gittim, kadın bir krem, birde oksijenli bir deniz suyu verdi.. 15 gün sonra cildimde 1 tane leke kalmadı ))
Güneş alerjim olduğunu da o zaman öğrendim.. Hergün güneş koruyucu kullanmam gerekiyormuş, bu konuda tembel olduğumdan yüzümde gene hafif lekeler oluştu )))))
Bir ara yine gideceğim bakalım...

Sana da tavsiyem, önce bir cildiyeye görün...
Mesela kireçlenmeden sebep olabilir kuruluk...
troid bezinin yeterince çalışmaması olabilir..
aşırı kilo vermek-almak olabilir..
bu örnekler çoğaltılabilir..
Belki hiç bir nedeni yoktur, sadece vücudunun su oranı azalmıştır..

Şu anda gidemem diyorsan, her banyoda dizlerine hafifçe kesele (sertçe değil!), çok sıcak suyla yıkanma (sıcak su ciltte kuruluğa neden olur) daha sonrasında ise aşağıda yazdığım tarifi uygula.. gerçi internette de bulabilirsin bu tarifi.. çok bilindik bir tariftir..

bir patatesi haşlayıp çatalla ez, içine 1 yemek kaşığı bal ekle ve dizlerine sür... Varsa bir tülbent yada gazlı bez ile sıkı olmayacak şekilde sar, 20-25 dakika beklet ve yıka... Haftada 1-2 kere bu maskeyi yap... Her gün mutlaka ozonlu yağ sür diz kapaklarına.. buda çok iyi gelecektir. aktarlarda bulabilirsin

Dizlerde aşırı kuruluk varsa önce bir cildiyeye görün derim...
Netice de hiç bir şey sebepsiz olmaz...
Ve abuk subuk öneriler yada kremler kullanarakta bunun önüne geçilmez..

Benim annem 38 yıl kuaförlük yaptı, cilt maskeleri, kremler, şampuanlar, saç bakım maskeleri vb bir çok şeyi evde kendi yapar.. Annemin zamanında kuaförlük çok ciddi bir meslekti, şimdi ki gibi saçma sapan bir meslek değildi..
Saçma sapan dememin sebebini de açıklayayım, kuaföre gittiğinizde saçınızı biri keser, fönünüzü başka biri keser, kaş-bıyık başka birinin işidir, manikür pedikür tamamen başka birinin...
Eskiden kuaför dediğinde hepsini yapan, bilen insandı.. Şimdi neredeyse fön çekenler bile aralarında ayrılacaklar...
Düz fön çeken, dalgalı fön çeken, kırık fön çeken diye..
Bu uzmanlık değil, saçmalık...

Neyse, cildimde tuhaf lekeler cıktı.. Annem hemen karışım hazırladı.. Uyguladık, geçmedi.. Başka bir karışım denedik, geçmedi... Kısaca bir sürü karışım denedik ama cildimdeki lekeleri geçiremedik...
Sonra cildiyeye gittim, kadın bir krem, birde oksijenli bir deniz suyu verdi.. 15 gün sonra cildimde 1 tane leke kalmadı ))
Güneş alerjim olduğunu da o zaman öğrendim.. Hergün güneş koruyucu kullanmam gerekiyormuş, bu konuda tembel olduğumdan yüzümde gene hafif lekeler oluştu )))))
Bir ara yine gideceğim bakalım...

Sana da tavsiyem, önce bir cildiyeye görün...
Mesela kireçlenmeden sebep olabilir kuruluk...
troid bezinin yeterince çalışmaması olabilir..
aşırı kilo vermek-almak olabilir..
bu örnekler çoğaltılabilir..
Belki hiç bir nedeni yoktur, sadece vücudunun su oranı azalmıştır..

Şu anda gidemem diyorsan, her banyoda dizlerine hafifçe kesele (sertçe değil!), çok sıcak suyla yıkanma (sıcak su ciltte kuruluğa neden olur) daha sonrasında ise aşağıda yazdığım tarifi uygula.. gerçi internette de bulabilirsin bu tarifi.. çok bilindik bir tariftir..

bir patatesi haşlayıp çatalla ez, içine 1 yemek kaşığı bal ekle ve dizlerine sür... Varsa bir tülbent yada gazlı bez ile sıkı olmayacak şekilde sar, 20-25 dakika beklet ve yıka... Haftada 1-2 kere bu maskeyi yap... Her gün mutlaka ozonlu yağ sür diz kapaklarına.. buda çok iyi gelecektir. aktarlarda bulabilirsin
haklısın cannm katılıyorm dediklerine herşey eskiden güzelmiş şimdi herşein cılkı çıktı herşe suni vs s tarifif kesinlikle deniyeceğim..

Back
X