Kim korkar kilolardan ;)

siz kendinizi tanıtmışınız bende tanıtayım,daha öncede kısaca tanıtmıştım ama belki yeni gelenler okumamıştır ve ya ek bişeyler yazabilirim.ben 28 yaşındayım,7 yaşında bir kızım,3.5 yaşında bir oğlum var,şu an ilahiyat okuyorum,eşim makina mühendisi,sivas kangal da oturuyoruz eşimin işi sebebiyle,aslında kahramanmaraşlıyız,ikizler burcuyum,boyum 1.64,kilom şu an regl günümdeyim bilmiyorum ama 60 dan aşağı inemedim daha.kızımın hamileliğinde 80 e çıkmıştım 2-3 ayda 60 a inmiştim sonra da yavaş yavaş 53 e ,sonra oğluma hamile kaldım doğum yaptığımda 68 kiloydum bunda çok kilo almamıştım
ama süt olsun diye 76 ya çıktım sonra kendi kendine 65-66 ya indim ve orda takıldım şimdi de zorla 61 e inmiştim ama şu an kaç kiloyum bilmiyorum.

Günaydın,

Bence de pişman hissetmelisin...
Sadece çekirdek için değil, turşu içinde..
1) turşu yasak listemizde
2) çekirdek yasak listemizde

ve 3) listemizi uygulayamayacaksan neden guruba katıldın?
Burda amaç zaten nefsine hakim olmak, yiyip pişmanlık hissetmek değil ki?
Ne diyeyim sana? "bir daha olmasın, dikkat edelim lütfen" dememi mi bekliyorsun?
Ben diğer topiklerdeki gibi bir sayfa yönetmiyorum, başta söyledim bunu..
Eğer yasaklı listemizden birşey yerseniz yada kaçamak yaparsanız kızacağımı biliyorsunuz...
Bile bile neden yapıyorsun?
Bu hem kendine hem guruptaki arkadaşlarına yaptığın bir hata
Anlamadığım şişmanlamaya mı çalışıyorsun, zayıflamaya mı?
zayıflamaya çalışıyorum ,

acı biber bulamadığım için küçük acı biber tursulardan yedim...

çekirdek için pişmanım ki ben başladığımdan beri kaçamak yapmıyorum bu ilktir diyip son olacak biliyorum....

merhaba soyacıgım
saçına ombre yaptıgını söylemiştin
bende yazın düşünüyorum hem saçlarım biraz daha uzamasını istiyorum
eğer forografın varsa özelden yada burdan paylaşabilirmisin
kendin mi yaptın kuaförmü yapmıştı

zayıflamaya çalışıyorum ,

acı biber bulamadığım için küçük acı biber tursulardan yedim...

çekirdek için pişmanım ki ben başladığımdan beri kaçamak yapmıyorum bu ilktir diyip son olacak biliyorum....

ok, turşu da yasak..
biber bulamazsan yemeklerine pul biber at yada bibersiz ye
turşunun her türlüsü yasak
bir sonraki kaçamak yada yasaklı listemizden yediğinde ceza listemizi uygulayacaksın bilgine ))
ki, kimsenin o listeyi uygulamak istediğini sanmıyorum ))))))))))

merhaba soyacıgım
saçına ombre yaptıgını söylemiştin
bende yazın düşünüyorum hem saçlarım biraz daha uzamasını istiyorum
eğer forografın varsa özelden yada burdan paylaşabilirmisin
kendin mi yaptın kuaförmü yapmıştı

Kendim yaptım canım,
kuaföre gitsem nerden baksan 100-200 tl para alıcak
22 liraya hazır setlerden aldım, annemden geçen kuaförlük genlerine sahibim biraz ))
Uygulaması çok kolay, ombreyi yaptıktan sonra saçlarımın diplerini açık kumrala boyadım, son 5 dakika uçlara doğru tarayıp saçlarımın rengini parlattım biraz ))
Aslında herkes uygulayabilir, sadece biraz dikkat isteyen bir iş
Resim paylaşmak isterdim ama pek sevmediğim bir şey resim paylaşmak..
Sadece hedefe ulaşınca resim paylaşacağım, o zamana kadar resim yok ))
Sevgiler

ok, turşu da yasak..
biber bulamazsan yemeklerine pul biber at yada bibersiz ye
turşunun her türlüsü yasak
bir sonraki kaçamak yada yasaklı listemizden yediğinde ceza listemizi uygulayacaksın bilgine ))
ki, kimsenin o listeyi uygulamak istediğini sanmıyorum ))))))))))

:)))

ara; 1 adet galeta şekersiz kahve

günaydınlar.
dün ki menüm.
sabah. domates, salatalık, 1 yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği
öğlen. 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak ıspanak, yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği,
ara. üzerine tarçın serpiştirilmiş elma.
akşam. 1 tabak pırasa, yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği.

2 litre su, 2 fincan yeşil çay içtim. ve 45 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş yaptım. 50 tane mekik çektim.

çok uzun zamandan sonra spor yaptım. ve resmen öldüm sayılır.

Soya,
çok önceden diyetisyene gitmiştim. bana onu hatırlatıyorsun. eğer o hafta kilo verememişsem çocuk gibi kızardı bana. her hafta ya kilo verememişsem diye korka korka giderdim kontrole. kontrole gitmezsem ise arar niye gelmedin diye hesap sorardı. tabi bunun sonucunda o zamanlar 4 ayda 25 kilo vermiştim.

Kendim yaptım canım,
kuaföre gitsem nerden baksan 100-200 tl para alıcak
22 liraya hazır setlerden aldım, annemden geçen kuaförlük genlerine sahibim biraz ))
Uygulaması çok kolay, ombreyi yaptıktan sonra saçlarımın diplerini açık kumrala boyadım, son 5 dakika uçlara doğru tarayıp saçlarımın rengini parlattım biraz ))
Aslında herkes uygulayabilir, sadece biraz dikkat isteyen bir iş
Resim paylaşmak isterdim ama pek sevmediğim bir şey resim paylaşmak..
Sadece hedefe ulaşınca resim paylaşacağım, o zamana kadar resim yok ))
Sevgiler

sarı saçı çok seviyorum bende. ama hiç kendime yakıştıramadım. bu yaz bende saçlarımın rengini açmak istiyorum. ama ilk önce zayıflamam lazım.

günaydınlar.
dün ki menüm.
sabah. domates, salatalık, 1 yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği
öğlen. 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak ıspanak, yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği,
ara. üzerine tarçın serpiştirilmiş elma.
akşam. 1 tabak pırasa, yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği.

2 litre su, 2 fincan yeşil çay içtim. ve 45 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş yaptım. 50 tane mekik çektim.

çok uzun zamandan sonra spor yaptım. ve resmen öldüm sayılır.

Soya,
çok önceden diyetisyene gitmiştim. bana onu hatırlatıyorsun. eğer o hafta kilo verememişsem çocuk gibi kızardı bana. her hafta ya kilo verememişsem diye korka korka giderdim kontrole. kontrole gitmezsem ise arar niye gelmedin diye hesap sorardı. tabi bunun sonucunda o zamanlar 4 ayda 25 kilo vermiştim.

Selam Zeynali,

Önce yorum yapacağım menüne..
Günde sadece 2 dilim ekmek tüketimine izin veriyorum... 4 dilim fazla kaçmış... Özellikle akşam ekmek tüketimi asla istemiyorum... Lütfen dikkat edelim...
Eğer doymayacak gibiysen menüne çorba ve salata ekle, ekmek yeme..
Günde 2 dilimi geçmeyecek ekmek sayısı...
Spor süresi asla 1 saati geçmesin... gayet güzel olmuş bence spor seçimin...

Diyetisyenleri sevmem, bence fuzuli insanlar...
Gerçi senin diyetisyen tam benim tarzda bir insanmış, bende diyetisyen olsam fırça atardım )))))))
Kilo vermek garip bir şeydir, bazen bir anda hızlıca kilo verirsin bazende bir takılır ne yaparsan yap veremezsin...
Tamamen istikrar gerektiren bir olaydır
Birde o diyetle o kadar kilo verdikten sonra bunu korumakta ayrı bir beceridir
Genelde insanlar kilo verdikten sonra diyetisyene gitmeyi bırakır, aşırı bir özgüvenle ne bulsalar yemeye başlarlar
Sanki istedikleri anda o kiloları tekrar verebileceklermiş gibi..
Yapılan en büyük hata da budur
Diyetisyenler zayıflatırken hatayı burda yapıyor zaten
Belli bir yaşam stiline alıştırmaktan ziyade, zayıflatma üzerine liste veriyorlar
Spor ve sağlıklı beslenme hayatınıza girdikten sonra ve hergün uyguladığınız zaman hem kilo verir hemde bu kiloyu korumayı öğrenirsiniz..
Sizi bu kadar zorlamamın nedeni, bu kiloları zorla verin ki bir daha almak için çaba harcamayın )))))

Sevgiler

kilo almaya çok müsait bir yapım var. belki genetik belkide çocukluğumdan beri kilolu bir çocuk olmamdan kaynaklanıyordur. Benim annemde kiloludur. Elma tipi bir vücut yapısı var. 20'li yaşlarda iken ben annem gibi olmayacağım derdim hep. ama şu an 35 yaşındayım. ve anneme o kadar benziyorum ki vücut olarak.

geçen gün oğlumla top oynuyoruz. anne kocamann göbeğin var. dedi bana. hani hep bir dank etme durumu var ya. oğlumun o sözü bana çok dokundu valla. Artık bu bedenden kurtulup sağlıklı, zayıf bir bedene sahip olmak istiyorum.

merhaba,
evet uğrayamıyorum ama sayfa sayfa açıp gün içinde okuyorum hepinizi.
soyaaaa kaçamak yapmıyorum hatta yapamıyorum bile diyebilirim. :KK76::KK76:
c.tesi sabah eşime telefon geldi ve apar topar trabzona gitti. c.tesiden beri annemdeyim ve böyle zamanlarda benim ufaklık gece de uykuyu terk ediyor çünkü yerini yadırgıyor anası kılıklı. bunun üstüne pazardan beri aralıklı ateşi var. hastalığı yok sanırım dişlerle alakalı yarın sağlık ocağına hem aşıya gideceğim hem de kontrol ettiririm hazır gitmişken. hal böyle olunca 3 gecedir O uyku bende ve pilim bitmek üzere. annemde kalıyorum ve kardeşim diyet yapıyor diyetisyen kontrolünde.çünkü kendisi 120 kg görünce başladı. şimdi 102 kg kadar düştü ve zayıflama devam ediyor. annem deseniz tansiyon, şeker ne ararsan var. tabii evde böyle durumlar olunca kaçamak lüksün otomatik olarak olmuyor. bu işin iyi tarafı :KK76::KK76::KK76::KK76:
perşembe regl olmuştum bugün son gün bakalım ayın 29. da ne çıkacak sonuç bende meraktayım.
işyerinde işlerim hafifleyince buradayım bekleyin beni :KK55::KK55::KK55:

alıntılara yine bir şey oldu.
bende istiyorum ombre hatta saçlarım da uzun. ama onu da kullanmak şöyle göstermek istiyorum eee çocukla da saçlarım hep tepede topuz olmuyor biraz daha ertelemem lazım

soya_sosucum;

iş yerinde öğle yemekte;

sebze çorbası( hiç sevmem)

etli kurufasülye

pirinç bilavı

salata ve

mercimek köftesi var

ne yiycem :( ?

soya_sosucum;

iş yerinde öğle yemekte;

sebze çorbası( hiç sevmem)

etli kurufasülye

pirinç bilavı

salata ve

mercimek köftesi var

ne yiycem :KK43: ?

Sebze çorbası hem sağlıklı, hem lif deposu hemde doyurucu bir yemektir..
Sevmiyorsan yeme tabi ama yemeni tercih ederdim...

Kuru fasülye, salata ve 2 adet mercimek köftesi yiyebilirsin...
1 dilim ekmek ekleyebilirsin menüne

sevgiler

sevgiler

tamamdır. sebze çorbasını yemeğe çalışmalarına başlıyayım ozaman beni ihtiyacım olan şey de lif :)))

ben yemeğe gider

gelince görüşürüz :)

sevgiler

öğle,

sebze çorbası( içerisinde kabak olduğu için sevmem.. ama görmezden geldim :) )

bol yağsız limonlu salata , yoğurt ve iki adet mercimek köftesi

Merhaba kızlar bende adet dönemindeyim. Acayip şişim ve kendimi kötü hissediyorum. .Eskiden kendimi kötü hissettikce yazardım ama şimdi kendimi soyutluyorum ruh halim iyi değil anlayacaginiz

Kizlar ben geldim soya hic kacamak yapmadim ama 3 gündür sadece günde birkere yemek yiyebildim saglikli degil biliyorum ama imkanlar böyleydi ayin 26 Sonden sonra Gene menülerimi paylasicam
Soya suratim düzeldi ona cok seviniyorum hala Kilo veriyorum ama senin yazdigin seylere dikkat ediyorum kendinize iyi bakin

Selam Çeşminaz,

Makarayı yağ ve tuz eklemeden 1 su bardağı haşlayıp yiyebilirsin...
Yanına bol salata yada yoğurt veya her ikisini de ekleyebilirsin ))

Kestane ara öğün olarak yenebilir, maksimum 3-4 tane kadar..
Haftada 2 kereyi geçmesin

Çayın yanına eğer canın tatlı çekiyorsa 2 adet kuru kayısı yiyebilirsin,
sabah yersen bağırsaklarını çalıştırır

Sevgiler ))
Bilgiler icin cok tesekkurler soyacigim
Selam Çeşminaz,

Makarayı yağ ve tuz eklemeden 1 su bardağı haşlayıp yiyebilirsin...
Yanına bol salata yada yoğurt veya her ikisini de ekleyebilirsin ))

Kestane ara öğün olarak yenebilir, maksimum 3-4 tane kadar..
Haftada 2 kereyi geçmesin

Çayın yanına eğer canın tatlı çekiyorsa 2 adet kuru kayısı yiyebilirsin,
sabah yersen bağırsaklarını çalıştırır

Sevgiler ))
tesekkurler soyacigim
Kilom bugun tartildi 79.9

Menum
Sabah 2 kuru kayisi
2 dilim kepek ekmeginden tost, domates, 2 biber, 2 catal cocuklarin omletinden aldim
Oğle kucuk bi tabak pirasa
Ara 1 portakal,1 mandalina
Aksam 1 servis kasigi mantarli bulgurlu pilavi
Yogurt, 2 sivri biber
Tum gun temizlik yaptim
Kendime gelirsem biraz yurucemm

Back
X