günaydınlar.
dün ki menüm.
sabah. domates, salatalık, 1 yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği
öğlen. 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak ıspanak, yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği,
ara. üzerine tarçın serpiştirilmiş elma.
akşam. 1 tabak pırasa, yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği.
2 litre su, 2 fincan yeşil çay içtim. ve 45 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş yaptım. 50 tane mekik çektim.
çok uzun zamandan sonra spor yaptım. ve resmen öldüm sayılır.
Soya,
çok önceden diyetisyene gitmiştim. bana onu hatırlatıyorsun. eğer o hafta kilo verememişsem çocuk gibi kızardı bana. her hafta ya kilo verememişsem diye korka korka giderdim kontrole. kontrole gitmezsem ise arar niye gelmedin diye hesap sorardı. tabi bunun sonucunda o zamanlar 4 ayda 25 kilo vermiştim.
Selam Zeynali,
Önce yorum yapacağım menüne..
Günde sadece 2 dilim ekmek tüketimine izin veriyorum... 4 dilim fazla kaçmış... Özellikle akşam ekmek tüketimi asla istemiyorum... Lütfen dikkat edelim...
Eğer doymayacak gibiysen menüne çorba ve salata ekle, ekmek yeme..
Günde 2 dilimi geçmeyecek ekmek sayısı...
Spor süresi asla 1 saati geçmesin... gayet güzel olmuş bence spor seçimin...
Diyetisyenleri sevmem, bence fuzuli insanlar...
Gerçi senin diyetisyen tam benim tarzda bir insanmış, bende diyetisyen olsam fırça atardım )))))))
Kilo vermek garip bir şeydir, bazen bir anda hızlıca kilo verirsin bazende bir takılır ne yaparsan yap veremezsin...
Tamamen istikrar gerektiren bir olaydır
Birde o diyetle o kadar kilo verdikten sonra bunu korumakta ayrı bir beceridir
Genelde insanlar kilo verdikten sonra diyetisyene gitmeyi bırakır, aşırı bir özgüvenle ne bulsalar yemeye başlarlar
Sanki istedikleri anda o kiloları tekrar verebileceklermiş gibi..
Yapılan en büyük hata da budur
Diyetisyenler zayıflatırken hatayı burda yapıyor zaten
Belli bir yaşam stiline alıştırmaktan ziyade, zayıflatma üzerine liste veriyorlar
Spor ve sağlıklı beslenme hayatınıza girdikten sonra ve hergün uyguladığınız zaman hem kilo verir hemde bu kiloyu korumayı öğrenirsiniz..
Sizi bu kadar zorlamamın nedeni, bu kiloları zorla verin ki bir daha almak için çaba harcamayın )))))
Sevgiler