Hem hastasin, hem misafirrGünaydin misafirlerim var ve ben cok kötü hastayim yarindan sonra Gene aranizdayim
Uyyy Allah yardimcin olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem hastasin, hem misafirrGünaydin misafirlerim var ve ben cok kötü hastayim yarindan sonra Gene aranizdayim
Hem hastasin, hem misafirr
Uyyy Allah yardimcin olsun
Zumba cok zor canim evet
Bi ara bende yapiyordum (yada yapmaya calisiyordum sonra pes ettim:)
İyi kalori yakmissindir ins
Bu
bügün buranin bayrami dr lar kapali simdi hastanede oturuyorum rapor alabilmek icin Sinir oldum
Almanyadayim Weichnachtenneresi orası. ne bayramıymış.
Almanyadayim Weichnachten
Bir yere gitmiyorum arkadaşlar ))
Sadece yıl sonu olduğu için yoğunum, sayfaya çok aktif giremeyeceğim bu aralar..
Ama gözüm hep üzerinizde, yorumlarıma devam edeceğim merak etmeyin ))
Sadece paylaşımda bulunamayabilirim
Toplantılar, işler, ay kapamalar vs yoğunlaştık anlayacağınız
Bir de alerjik reaksiyonlarım başladı sormayın, herşey alerji yapıyor hapşurarak geziyorum
en ufak toz tanesi delirtiyor beni
Sizi zayıflatmadan gitmem buralardan ))
Her yemek yediğinizde şu halimi hatırlayınız lütfen![]()
Günaydıın kızlaar
Dunki menum
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 dilim tAm bugday ekmegi
Yesillik,2 dilim yagsiz peynir
1 cay kasigi bal
Oglen 3 kasik barbunya,1 kasik pilav
Yarim kase yogurt
Ara 1 cay bardagi leblebi+y.mersini
Aksam az hadlanmis et,5 kasik et suyu ictim(ins kizmazsin soya:)
Salata
Ara 4 kestane
Soyacagim ciger yiyebiliyor muyuz
Selam kızlar o kadar kötü günler geçiriyoruz ki kendimle ilgilenmeyi bırakın uyku bile uyuyamıyorum eşimin ameliyat sonrası yaraları enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisi başladı her hafta doktordayız ve ameliyat sonrası geceleri uyku uyumuş değiliz onu acı çekerken görmek beni kahrediyor psikolojim tamamen bozuldu soyacım bunlar bahane olmayabilir ama ben üstesinden gelemedim beslenme düzenim karıştı gitti eşim iyileşip işine başlayana kadar kendimden vazgeçtim kusura bakma tedavisi bitince izniniz olursa aranıza tekrar dönerim
Selam kızlar o kadar kötü günler geçiriyoruz ki kendimle ilgilenmeyi bırakın uyku bile uyuyamıyorum eşimin ameliyat sonrası yaraları enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisi başladı her hafta doktordayız ve ameliyat sonrası geceleri uyku uyumuş değiliz onu acı çekerken görmek beni kahrediyor psikolojim tamamen bozuldu soyacım bunlar bahane olmayabilir ama ben üstesinden gelemedim beslenme düzenim karıştı gitti eşim iyileşip işine başlayana kadar kendimden vazgeçtim kusura bakma tedavisi bitince izniniz olursa aranıza tekrar dönerim