Kim korkar kilolardan ;)

Bu
bügün buranin bayrami dr lar kapali simdi hastanede oturuyorum rapor alabilmek icin Sinir oldum

Bir yere gitmiyorum arkadaşlar ))
Sadece yıl sonu olduğu için yoğunum, sayfaya çok aktif giremeyeceğim bu aralar..
Ama gözüm hep üzerinizde, yorumlarıma devam edeceğim merak etmeyin ))
Sadece paylaşımda bulunamayabilirim
Toplantılar, işler, ay kapamalar vs yoğunlaştık anlayacağınız
Bir de alerjik reaksiyonlarım başladı sormayın, herşey alerji yapıyor hapşurarak geziyorum
en ufak toz tanesi delirtiyor beni

Sizi zayıflatmadan gitmem buralardan ))
Her yemek yediğinizde şu halimi hatırlayınız lütfen :KK67:

merhabalar
sabah 2 kayısı ve su
1 dilim tamb ve lor

öğlen
salata ve kıymalı karnıbahar yemeği

akşam erken yattım uyumak çok iyi geldi
akşam halk oyunlarına gidecegim :))

Bir yere gitmiyorum arkadaşlar ))
Sadece yıl sonu olduğu için yoğunum, sayfaya çok aktif giremeyeceğim bu aralar..
Ama gözüm hep üzerinizde, yorumlarıma devam edeceğim merak etmeyin ))
Sadece paylaşımda bulunamayabilirim
Toplantılar, işler, ay kapamalar vs yoğunlaştık anlayacağınız
Bir de alerjik reaksiyonlarım başladı sormayın, herşey alerji yapıyor hapşurarak geziyorum
en ufak toz tanesi delirtiyor beni

Sizi zayıflatmadan gitmem buralardan ))
Her yemek yediğinizde şu halimi hatırlayınız lütfen :KK67:

kolay gelsin sana soya. bu ikonu gördükten sonra artık aklıma kaçamak gelse de yapmam herhalde. :KK45:

Selamm
yoğunluktan yazamıyorum
birazda dikkat edemiyorum, etmiyorum yazmakta istemiyorum ama kendimi hemen toparlayıp, yoğunluğumuz biter bitmez başlıyorum yazmaya.

günaydın kızlar hayırlı cumlar
herşey yolunda gidiyor bende de yoğunluktan pek yazamıyorum ama gözüm üzerinizde.
birde bu hafta çok uykusuz kaldım yine.

Günaydınnnn

dün çok yoğun geçti kusura bakmayın, yönetim kurulu toplantısı vardı
toplantılarımız biraz curcunalı geçer bizim
birde arkadaşlarımızdan birinin babası kalp krizi geçirmiş, hemen ilk uçakla gönderdik babasının yanına
bayaa yoğundu buralar anlayacağınız
yılbaşına kadar yoğunluk devam edecek böyle
arasıra gelip yorum yazacağım merak etmeyin ))
29 aralıkta kilo bildirimi bekliyorum herkesten
yılbaşından sonra size çok fena listeler hazırlıyorum, boş duruyorum sanmayın sakın ))
çok pis zayıflatcam sizi, yılbaşında yediğiniz içtiğiniz herşeyi burnunuzdan getiricem yani )))))))))

Sizi seviyorum,
Buralardayım merak etmeyin

Günaydıın kızlaar
Dunki menum
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 dilim tAm bugday ekmegi
Yesillik,2 dilim yagsiz peynir
1 cay kasigi bal
Oglen 3 kasik barbunya,1 kasik pilav
Yarim kase yogurt
Ara 1 cay bardagi leblebi+y.mersini
Aksam az hadlanmis et,5 kasik et suyu ictim(ins kizmazsin soya:)
Salata
Ara 4 kestane

Soyacagim ciger yiyebiliyor muyuz

Ayy bende çok yoğunum düğün kosuşturmaca bide buaralar sanki sinirim bozuk bir ağlama hali herşeye inşallah gececek:)))

Sabah kahvaltı 2 rafadan yumurta
Bende yilbasina kadar tartilmiycam ayyy az kaldı valla

Günaydıın kızlaar
Dunki menum
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 dilim tAm bugday ekmegi
Yesillik,2 dilim yagsiz peynir
1 cay kasigi bal
Oglen 3 kasik barbunya,1 kasik pilav
Yarim kase yogurt
Ara 1 cay bardagi leblebi+y.mersini
Aksam az hadlanmis et,5 kasik et suyu ictim(ins kizmazsin soya:)
Salata
Ara 4 kestane

Soyacagim ciger yiyebiliyor muyuz

selam canım
et suyu içebilirsin, sağlıklı birşey
buna yasak koymuyorum zaten ))
tabi et suyuna ekstra yağ eklemediğin ve fazla içmediğin sürece

ciğere onay vermiyorum, sakatatın hiç bir türüne onay vermiyorum şimdilik
çok yemek istiyorsan yılbaşı menüne ekle bence ))
yılbaşında kimseye karışmayacağım ama ertesinde herkesin yediğini burnundan getiricem ))

Selam kızlar o kadar kötü günler geçiriyoruz ki kendimle ilgilenmeyi bırakın uyku bile uyuyamıyorum eşimin ameliyat sonrası yaraları enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisi başladı her hafta doktordayız ve ameliyat sonrası geceleri uyku uyumuş değiliz onu acı çekerken görmek beni kahrediyor psikolojim tamamen bozuldu soyacım bunlar bahane olmayabilir ama ben üstesinden gelemedim beslenme düzenim karıştı gitti eşim iyileşip işine başlayana kadar kendimden vazgeçtim kusura bakma tedavisi bitince izniniz olursa aranıza tekrar dönerim

Selam kızlar o kadar kötü günler geçiriyoruz ki kendimle ilgilenmeyi bırakın uyku bile uyuyamıyorum eşimin ameliyat sonrası yaraları enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisi başladı her hafta doktordayız ve ameliyat sonrası geceleri uyku uyumuş değiliz onu acı çekerken görmek beni kahrediyor psikolojim tamamen bozuldu soyacım bunlar bahane olmayabilir ama ben üstesinden gelemedim beslenme düzenim karıştı gitti eşim iyileşip işine başlayana kadar kendimden vazgeçtim kusura bakma tedavisi bitince izniniz olursa aranıza tekrar dönerim

Çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce sağlına kavuşur eşin. Eşine destek olmak için güçlü olmaya çalış. Kötü günlerinizin bir an önce geçer inşallah.

Canım,

Hayatta kızmayacağım tek şey sağlık ve vefat durumlarıdır...
İstesende zaten bir düzen sağlayamazsın o yüzden lütfen kendini sıkıntıya sokma..
Sen hem kendine hem eşine dikkat et yeter..
Kilo dediğin ne ki?
Siz sağlığınıza kavuşun gerisini hallederiz
Herzaman, sevgiyle bekliyorum
Dualarımız sizinle

Back
X