Hoca mı??? Yapmayın Allah aşkınıza kim hocaya gitse büyü çıkar tabi neden? Çünkü adam para kazanacak! Oturun sadece duanızı yapın yeter..
Hoca mı??? Yapmayın Allah aşkınıza kim hocaya gitse büyü çıkar tabi neden? Çünkü adam para kazanacak! Oturun sadece duanızı yapın yeter..
kim neden yapar bunun cevabı olrak aklına kimse gelmiyorsa inanma derim... evliler için filan duymuştum ama sevgililer içinde böyle psikopata bağlayanlar varmıdır bilemem... varsa da büyüye inat alttan almaya çalış madem,mutlu sona ulaşırsınız inşallah.
Amin.
Allah askina, hocanin bu isten para kazanacagini nerden cikardiniz ???
Gercek bir hoca (eger sahte bir kisilik degilse, ki öyle insanlar zaten hoca degil)
dedigim gibi gercek bir hoca zaten para istemez böyle birsey icin, büyü bozdurmak yada okutmak parayla yapilmiyor,
lütfen hocalarin adini böyle kötülemeyin, onlar Allah rizasi icin yapiyor ne yapiyorlarsa.
dedigim gibi normal bir hocadan kastediyorum, sahtekarlara zaten hoca demeyin lütfen.
Ayrica öbür arkadasta nas felak okuyun, hoca büyü bozazamaz demis, öyle birseyde yok.
Elbette nas ve felak sureleri cok önemli, bide ayetel kürsü, icinizi rahatlatir, ve Allahin izniyle korur,
Ama eger isin icinde gercekten büyük bir büyü varsa (ki olmayabilirde bu durumda, sadece misal veriyorum)
onu bir hoca bozabilir ancak, oda zaten parayla pulla degil, duayla yapar bunu, muska yazar vs vs
Allah hepimizi büyüden ve büyücülerden korusun, onlar ahiretlerini mahvediyorlar
bu büyü büyücü hacı hoca olayı sadece sizin aklınızı bulandıracak..
dünya dualar üzerinde kuruldu insanlar neler yaşıyorlar yine çıkış yolu olarak büyüdür demiyorlar..
kendin sizin için dua edersin.
bi de sevgililer tartışırlar normal bazı dönemler çok bazı dönemler hiç tartışmazlar. ben bile 1 haftadır kendi kendime bi halledeyim aileme arkadaşlarıma karşı belki mevsim değişimi, okulla ilgili sıkıntılarla ilgili çart çurt bu tür şeyler düşün. iyi düşün yani diğer türlü işin içinden çıkamazsın
Allah askina, hocanin bu isten para kazanacagini nerden cikardiniz ???
Gercek bir hoca (eger sahte bir kisilik degilse, ki öyle insanlar zaten hoca degil)
dedigim gibi gercek bir hoca zaten para istemez böyle birsey icin, büyü bozdurmak yada okutmak parayla yapilmiyor,
lütfen hocalarin adini böyle kötülemeyin, onlar Allah rizasi icin yapiyor ne yapiyorlarsa.
dedigim gibi normal bir hocadan kastediyorum, sahtekarlara zaten hoca demeyin lütfen.
Ayrica öbür arkadasta nas felak okuyun, hoca büyü bozazamaz demis, öyle birseyde yok.
Elbette nas ve felak sureleri cok önemli, bide ayetel kürsü, icinizi rahatlatir, ve Allahin izniyle korur,
Ama eger isin icinde gercekten büyük bir büyü varsa (ki olmayabilirde bu durumda, sadece misal veriyorum)
onu bir hoca bozabilir ancak, oda zaten parayla pulla degil, duayla yapar bunu, muska yazar vs vs
Allah hepimizi büyüden ve büyücülerden korusun, onlar ahiretlerini mahvediyorlar
Sonuçta okuma yazma biliyoruz öyle değil mi? Herkes kendi duasını edebilecek seviyede eskisi gibi okuma yazma bilinmediği için gidilmiyor öyle dualar edilsin diye.. Araştırıp kendi duasını edebilir devir kötülüklerin ortada kol gezdiği devir kime neye nasıl güveneceksiniz? Elbette çok ciddi durum olur var öyle de(ne bileyim 3 harflilerin uğraştığı insanlar) sonuçta gidilir gerçekten güvenilir hocaya anlarım o zaten ücret de talep etmez. Ama öyle hemen gitmiş büyü var demiş kadının tipini tarif etmiş bence tuhaf yani açıkçası :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?