kaç yaşındasın?
Mekan olarak yakınmışsınız zaten birbirinize..
Bence hiç bişiy yapmayın..
O da sizi beğenmişse gelir zaten tanıtır kendini..
ne dükkanında çalışıyor bilmiyorum ama sizin de ilgileneceğiniz şeyler varsa dükkanda gider bakarsınız hatta yardım istersiniz
evet ama hiçbişey yapmadanda nasıl cesaret bulabilir ki
kızlar ben birinden çok fena hoşlanıyorum,etkileniyorum. evimizin karşısındaki dükkanda çalışıyor. oradan birinin akrabası sanırım. sadece bakışıyoruz :/ onu nasıl etkileyebilirim? tavsiyesi olan.. :/ çok umutsuzum ama..
erkekler erkekler...
cesaret mi isterler ve beklerlerkaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni komik
çocuğun in mi cin mi olduğunu bilmeden kendine çekmeye çalışmak yeni neslin öncelikli işleri arasında. canlarınızı pazarda mı buldunuz Allah aşkına
bakışıyoruz demişsin sana baktığını nerden biliyorsun ? alt ya da üst ya da yan komşularına bakıyor olamaz mıaklinialirimsmile
Ne cesareti ayol?
Şimdi 9 yaşındaki ilköğretim bebeleri bilem bizden fena..:ecrin_bebek:
Hem korkak ve silikse ,özgüven sahibi değilse adam siz ne yapacaksınız ki öyle birini?guclubacismile
9 yaşındaki bebekler senden fena olabilirler ama seninde dediğin gibi bebek sıfatını taşıyolar bana göre.....!!!!!!!
canım bence bekle zaten seni beğendiyse yanına gelir..ağar takılmanda fayda varaklinialirimsmile
9 yaşındaki bebekler senden fena olabilirler ama seninde dediğin gibi bebek sıfatını taşıyolar bana göre.....!!!!!!!
canım bence bekle zaten seni beğendiyse yanına gelir..ağar takılmanda fayda varaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?