kim olduğunu bile bilmiyorum.. yardım:(

Alkandros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
130
1
46
İstanbul
kızlar ben birinden çok fena hoşlanıyorum,etkileniyorum. evimizin karşısındaki dükkanda çalışıyor. oradan birinin akrabası sanırım. sadece bakışıyoruz :/ onu nasıl etkileyebilirim? tavsiyesi olan.. :/ çok umutsuzum ama..

Mekan olarak yakınmışsınız zaten birbirinize..
Bence hiç bişiy yapmayın..
O da sizi beğenmişse gelir zaten tanıtır kendini..

ne dükkanında çalışıyor bilmiyorum ama sizin de ilgileneceğiniz şeyler varsa dükkanda gider bakarsınız hatta yardım istersiniz

evet ama hiçbişey yapmadanda nasıl cesaret bulabilir ki

Ne cesareti ayol?
Şimdi 9 yaşındaki ilköğretim bebeleri bilem bizden fena..:ecrin_bebek:
Hem korkak ve silikse ,özgüven sahibi değilse adam siz ne yapacaksınız ki öyle birini?guclubacismile

eğer gerçekten hoşlanıyorsa ne yapar eder gelir öncellikle bunu söliim öle çekinme falann olmaz erkekler ellerinden kaçırmamak için ne gerekiosa yaparlar, etkilemek için özel bi çaba sarfetmene gerek yok
allegrianın dediği gibi ona bu konuda yardımcı olmak istiosan dükkana gidebilrisin

arabalara ilgim var ileride almayı düşünüyorum.fikir sahibi olmak istiyorum beni biraz bilgilendirin de kaydirigubbakcemile3

erkekler erkekler...

cesaret mi isterler ve beklerlerkaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni komik

çocuğun in mi cin mi olduğunu bilmeden kendine çekmeye çalışmak yeni neslin öncelikli işleri arasında. canlarınızı pazarda mı buldunuz Allah aşkına

bakışıyoruz demişsin sana baktığını nerden biliyorsun ? alt ya da üst ya da yan komşularına bakıyor olamaz mıaklinialirimsmile

bence sen onu etkilemek için bişeyler yapmaya çalışma sakın hoşlandığını falan da söyleme çünkü sana bakıyor diye senden hoşlandığını göstermez çünkü erkek sonuçta senin ona baktığını farketmiştir oda sana bakıyordur.Zaten senden gerçekten hoşlanıyorsa bence seni kaçırmamak için sana açılmayı deneyecektir.

etkilenen napar yapar bir yolunu bulur sana ulaşır.bak sen buralarda napıyım diye soruyosun yolunu arıyosun ona ulaşmanın, oda etkilendiyse senin gibi yolunu arar.bayan olarak geride dur ağırdan sat kıymetin olmaz

evden bakmıyorum ki dışarı çıktığımda bakışıyoruz yani. evet haklısınız ama ne bileyim hoşlandım yahu insan ister istemez tanısmak için etkilemek istiyo.. :)

Ne cesareti ayol?
Şimdi 9 yaşındaki ilköğretim bebeleri bilem bizden fena..:ecrin_bebek:
Hem korkak ve silikse ,özgüven sahibi değilse adam siz ne yapacaksınız ki öyle birini?guclubacismile

9 yaşındaki bebekler senden fena olabilirler ama seninde dediğin gibi bebek sıfatını taşıyolar bana göre.....!!!!!!!

canım bence bekle zaten seni beğendiyse yanına gelir..ağar takılmanda fayda varaklinialirimsmile

teşekkür ederim canım yorumun için evet bekleyelim ve görelim

Pardon?:uhm:

canım üzülme ama senden başka acaba daha kaç kızla daha bakışıyodur o. aklında seni elde etmek olursa mutlaka bir yolunu bulur erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…