Valla çok haklısınız. Pandeminin başından beri iş dışında her türlü kurala uymaya çalışıyorum. Bazı insanların yüzlerini unuttum nerdeyse görüşmemekten. Yeter artık hayat namına bir şey kalmadı. Millet kısır günü senin düğün benim takılacak diye psikolojik sağlığı bozuldu çoğu insanın. Kıştan sonra kimsenin umrunda olmaz artık.
Maalesef burada kızacağınız şey haftasonu markete gidenler değil bence.. İnsanlara sonuçta bu hak tanınmış zaten yasak olsaydı kimse gidemezdi.. Sanki bir yasak var ve bunu insanlar deliyor gibi isyan etmişsiniz.. "benim eşim ve diğer çalışanlar, onların aileleri ölecek" falan demeyin Allah korusun tabi ki ama şöyle bir baktığımda marketler maske mesafe kurallarına en çok dikkat edilen yerler bu açıdan bakılırsa bence eşiniz şanslı.. Diğer taraftan bakacak olursak haftasonu insanlar gelip alış veriş yaptı diye mi korona olacaksınız?? Hafta içi eşiniz nerede?? Gönül ister ki 15 gün tüm Türkiye olarak kapanalım herkes birbirinden uzak dursun ama olmuyor işte sizin eşinizde bizlerde bizlerin eşi de mecbur çalışacak ve çalışıyor.. İsyanınızı yersiz buldum kusura bakmayın.. Allah hepimizi bu beladan korusun.. Tedbirlerimizi alıp mecburen hayatımıza devam edeceğiz yapacak birşey yok şuan.. Market değil de ev gezmeleri, toplu yemekler bilemem neler falan bunlara daha dikkat etsek herkes kendi evinde otursa çok daha iyi olacak..Hatırlayanlar vardır eşim A101 de çalışıyor pandemiden sebep mart nisan gibi buna benzer konu açmıştım.
Maalesef ki insanlar kul hakkı yemeye bayılıyor. Ya hu kardeşim zaten haftanın 7 günü açık olan marketlere vs, sokağa çıkma yasağı olduğu günler neden gidilir? Bu yerlerde çalışanların ve ya diğer hizmet verilen sektörlerde çalışanların bir can-ı, ailesi sevdikleri yok mu?
Neden sırf gezmek olsun kısıtlamada aman cekirdegim cipsim kekim eksik kalmasın diye markete gidilir? Ve ya cola gazoz almak için? Noldu kardeşim yemeden ölür müsün he ölür müsün? Sen ölmezsin ama benim eşim ve diğer çalışan insanlar ÖLECEK, biz aileleri çocukları ölecek haberin var mı?! Bu satırları sırf zevkine hava alayım diye markete bakkala gidenler okusun GÖZÜNÜZÜ TOPRAK DOYURSUN.
Kapıları açın diye kırmak ne ya biri bana bunu anlatsın. (Konu siyasete varmasın çünkü ben zaten sorumluların yeteri kadar kulaklarını çınlatıyorum)
Hepimiz yorulduk,bunaldık kimseye bir şey diyemiyoruz ama bir gerçek var ki elimizden geldiğince dikkat etmek zorundayız. Temel ihtiyaçlar için açık tutulan yerleri de suistimal etmemek gerek. Bu dönem online alış verişe yönelmek en mantıklısı, hem esnaf iş yapar, hem de ihtiyaçlar görülür. Yoksa bu işin ucu bucağı yok, salgın devam ettikçe tedbirler artmak zorunda kalacak sonra ne olacak küçük esnafın hali? Ya tam bir kısıtlama gelirse daha kötü değil mi. Hepimiz dikkat etmek, keyfi hareketlerden kaçınmak zorundayızBen diyince haksız oldum ya neyse cidden kimse kusura bakmasın haddimi aşmış oldum isteyen gerçekten istediğini yapsın ben daha laf etmem aldım boyumun ölçüsünühiç kimse issiz kalsın istemem istihdam olsun herkes mutlu olsun. Kaç yaşında insanlarız sonuçta. Sadece kapı kiranlara ve terbiyesizlik yapanlara laf edeceğim.
evet meyve sebze de bize de ya eksik geldi ya da pörsümüş ürünler.vazgeçtik kendimiz alıyoruz artık marketlerden
Kaç yaşında insanlar gözünü toprak doyursun diye beddua etmez de neyseBen diyince haksız oldum ya neyse cidden kimse kusura bakmasın haddimi aşmış oldum isteyen gerçekten istediğini yapsın ben daha laf etmem aldım boyumun ölçüsünühiç kimse issiz kalsın istemem istihdam olsun herkes mutlu olsun. Kaç yaşında insanlarız sonuçta. Sadece kapı kiranlara ve terbiyesizlik yapanlara laf edeceğim.
Ama aklıma getirdi. Şuan esnek çalışıyorum ve işe gittiğim gün harici evden çıkmayan bir insanım. Aklıma düşürdü. Yarın gidip alasım geldi ama göz toprak doyurmak üçlüsünden endişeliyim.ha ha ha ne güzel ifade ettiniz.zaten ölüm korkusu içinde yaşıyoruz üstüne bir de beddua aldık iyi mi?
evet pandemi öncesi de market müşterisi çalışana bağırıyordu saçmasapan isteklerde bulunuyordu kullandığı ürünü biie iade etmeye kalkıyordu.ürünleri kasadan geçirip param yok diye bırakanı bile gördüm.ben kıyafet alırken bile alma ihtimalim olmayan ürünü denemem çalışana saygı için.iinsanlar kaynana görümce elti komşu dipdibe ev gezmelerindeler çocukalar maskesiz sokakta oynuyor devamlı.toplu taşıma tıklım tıklım.bir marketler mi sorun oldu anlamadım.Ama aklıma getirdi. Şuan esnek çalışıyorum ve işe gittiğim gün harici evden çıkmayan bir insanım. Aklıma düşürdü. Yarın gidip alasım geldi ama göz toprak doyurmak üçlüsünden endişeliyim.
ne güzel ifade etmişsiniz bir msjinizda market çalışanının işi önceden de zordu. Pandemi sürecinde bir market eve teslimata başladı gittim sordum ne araç tahsis etmişler ne de extra eleman. Yazık günah çalışanlara kendim gidip alırım dedim. Ben ve eminim bir çok üye bu duyarlılıktayken konu sahibi de ne biliyim
sonları biraz bağlayamiyorum sanki bu akşam :))
Çünkü kocası çalışıyorevet pandemi öncesi de market müşterisi çalışana bağırıyordu saçmasapan isteklerde bulunuyordu kullandığı ürünü biie iade etmeye kalkıyordu.ürünleri kasadan geçirip param yok diye bırakanı bile gördüm.ben kıyafet alırken bile alma ihtimalim olmayan ürünü denemem çalışana saygı için.iinsanlar kaynana görümce elti komşu dipdibe ev gezmelerindeler çocukalar maskesiz sokakta oynuyor devamlı.toplu taşıma tıklım tıklım.bir marketler mi sorun oldu anlamadım.
ÇalışmayabilirÇünkü kocası çalışıyor
Ama çalışıyorÇalışmayabilir
Bir daha dünyaya gelirsem bir insanla değil robotla evlenirim. Siz de haklısınız esimi düşündüğüm için ben bir gerizekalıyımÇünkü kocası çalışıyor
Bence bi marketler mi sorun demeyelim ya bı okullar mi sorun derlerdi, sinir oluyordum :) hepsi sorun. Ama sorun şu İtalya'da vs sokağa çıkma yasağı varken market yine açıktı. En kapanmayacak yer. Ne diye beddua edersin bize kadınevet pandemi öncesi de market müşterisi çalışana bağırıyordu saçmasapan isteklerde bulunuyordu kullandığı ürünü biie iade etmeye kalkıyordu.ürünleri kasadan geçirip param yok diye bırakanı bile gördüm.ben kıyafet alırken bile alma ihtimalim olmayan ürünü denemem çalışana saygı için.iinsanlar kaynana görümce elti komşu dipdibe ev gezmelerindeler çocukalar maskesiz sokakta oynuyor devamlı.toplu taşıma tıklım tıklım.bir marketler mi sorun oldu anlamadım.
Allahtan marketler var ve kapanmadı . Kapandığını düşün , resmen izdiham olurdu , yağmalanırdı . Öylesi dahamı iyi ...evet pandemi öncesi de market müşterisi çalışana bağırıyordu saçmasapan isteklerde bulunuyordu kullandığı ürünü biie iade etmeye kalkıyordu.ürünleri kasadan geçirip param yok diye bırakanı bile gördüm.ben kıyafet alırken bile alma ihtimalim olmayan ürünü denemem çalışana saygı için.iinsanlar kaynana görümce elti komşu dipdibe ev gezmelerindeler çocukalar maskesiz sokakta oynuyor devamlı.toplu taşıma tıklım tıklım.bir marketler mi sorun oldu anlamadım.
Sıkıntım market olduğu için onu yazdım çıkmıyorum dışarı görmüyorum kimseyi. Kim kime gidiyor bilmiyorumevet pandemi öncesi de market müşterisi çalışana bağırıyordu saçmasapan isteklerde bulunuyordu kullandığı ürünü biie iade etmeye kalkıyordu.ürünleri kasadan geçirip param yok diye bırakanı bile gördüm.ben kıyafet alırken bile alma ihtimalim olmayan ürünü denemem çalışana saygı için.iinsanlar kaynana görümce elti komşu dipdibe ev gezmelerindeler çocukalar maskesiz sokakta oynuyor devamlı.toplu taşıma tıklım tıklım.bir marketler mi sorun oldu anlamadım.
Esimin çalıştığı market perşembeden yığılma oluyor risk var zaten her daim. Yani insanlar bunu haftada bir yapsa olmuyor mu kendimden örnek vereyim haftalık yapıyorum alışverişi sabah gidiyorum ki sakin oluyor ortalik hizlica yapiyorum alisveris esim markette calistigi halde yani elimin altinda olsada hersey kendim halledip daha aldirmiyorum esime zaten diyorum ki ihtiyaci olana laf etmiyorum ama gezmek icin gelen niye geliyor ihtiyacı olan alıp çıkıyormuş zaten. Oyalanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?