Bence ilk önce eşi işi bırakıp evde otursun. Bir virüs riski azalır ozaman. Ayrıca maddi kaygılar neymiş anlar belki .150 personelin olduğu yerde çalışıyorum. Sürekli muhattap oluyorumç ne yapayım bağırayım mı hepsine. İşim bu ve çalışıyorsam yapmak zorundayım. Eşiniz korkuyorsa çift maske çift eldiven ile çalışsın
Oyle cok amin ki anlatamamUstelik insanlar maske takmayan insanlari yaftalar haldeler. Maskelerin koruyucu olmadigi gayet ortada. Testler zaten hic guvenilir degil, Avusturya da miydi emin degilim ama bir tane milletvekili kolayla test yapti pozitif ciktiAllah sonumuzu hayir etsin.
İnsanlar özel taksiye binsinler demiyorum. Ben olsam bende binmem ama devletin bunun için bir önlem alması yada bir yol bulması lazımdı...Cebinden herkesin taksiye yada özel araç alacak kadar parası yok malesef. Ülkenin yarısı asgari ücretli kirasını zor ödeyen adama otobüse binme diyemiyorsun malesef. O yüzden maske mesafe temizlik çok önemli kimin nereden geldiği ne yaptığı belli değil.
Bunu benim arkadaşım da yaptı bayağı ailecek otobüsle gittiler otobüsle döndüler bende şaşırdım ama ay sonuna para yok taksiye binemezdik dedi sustum kaldım.
aynen öyle canımkredi kartı kesim tarihine göre bile alışveriş yapan var.ya da maaş gününe prim gününe herkes sadece haftada bir nasıl alışveriş yapsın yahuuu
Korona nasıl bitecek peki bilmiyorum yani yasaklar gelmesin o zaman niye geliyor onu da anlamadım. Işte riski azaltmak için ne yapmak lazım sadece maske mesafe yetiyorsa yasaklar niye geldi kiÇalışan herkes risk altında sadece eşiniz değil.
Ben acik havada takmiyorum gerçekten insanlar kızıyor.Ustelik insanlar maske takmayan insanlari yaftalar haldeler. Maskelerin koruyucu olmadigi gayet ortada. Testler zaten hic guvenilir degil, Avusturya da miydi emin degilim ama bir tane milletvekili kolayla test yapti pozitif ciktiAllah sonumuzu hayir etsin.
Öyle tabiki ama buna hiç bi devletin çözüm bulduğunu sanmam 30 bin tane pozitif kişiyi araçla dağıtmak zor gibi.İnsanlar özel taksiye binsinler demiyorum. Ben olsam bende binmem ama devletin bunun için bir önlem alması yada bir yol bulması lazımdı...
Bu gerçek mi yani kola olayı. Maske de korkmuyorsa eşim gibi diğer çalışanlar ne yapacak peki bunu bile bile niye halen maske takın diyorlarUstelik insanlar maske takmayan insanlari yaftalar haldeler. Maskelerin koruyucu olmadigi gayet ortada. Testler zaten hic guvenilir degil, Avusturya da miydi emin degilim ama bir tane milletvekili kolayla test yapti pozitif ciktiAllah sonumuzu hayir etsin.
E iyi hoş da sizin bu duruma sevinmeniz lazım. Marketler hafta sonu açık olmak zorunda çünkü bu sefer cumadan yığılma oluyor bu da market çalışanları için daha kötü bir durum tabii insanlar için de öyle. Diyelim herkes cumadan aldı hafta sonu kimse çıkmadı bu sefer de market boşuna açık olacak ve zarara uğrayacak belki eleman çıkarma yoluna gidecekler ve eşiniz işsiz kalacak. Ama bu şekilde hem cumadan yığılma olmuyor hem de marketler zarara uğrayıp eleman çıkarma yoluna gitmiyorlar. Şu an sizin için en hayırlısı bu ama insanlar o kadar gergin ki çatacak yer arar oldular artık. Herkes bir sitem içinde.Hadsizlik etmişim kusura bakmayın. Herkes madem kendince haklı ya o zaman oturupta burada sağlık çalışanlarının yükü ağır diye yazmayın. Madem serbest çıkın gidin markete vs bütün kurallara uyun kimsenin haddine değil beni yargılamak diyin. Sonra da yazmayın, sağlık çalışanları çok yoruldu onlar ne yapsın diye. Kimse bana karışamaz diyenlerin hepsi hasta olduğu zaman hastaneler gırtlağına kadar hastayla dolduğu zaman ve o hastalardan bir kaçı siz ve ya sevdikleriniz olduğu zaman da diyecek misiz çıkarım kimse bana laf edemez diye. Hadi ben dedim market bakkal vs niye gidiyorsunuz diye suclu oldum ok hepinizden ozur dilerim hanimlar. Sizden de ricam ileride bir gün korona olursanız sakın hastaneye vs gitmeyin olur mu sonuçta doktorlar hemşireler hasta bakıcıları da bir can onların yükünü hafifletmek lazım.
Kaç kişi işinden oldu bu dönemde oysa kiBence ilk önce eşi işi bırakıp evde otursun. Bir virüs riski azalır ozaman. Ayrıca maddi kaygılar neymiş anlar belki .
Bu yasaklar markete gidenler yüzünden degilKorona nasıl bitecek peki bilmiyorum yani yasaklar gelmesin o zaman niye geliyor onu da anlamadım. Işte riski azaltmak için ne yapmak lazım sadece maske mesafe yetiyorsa yasaklar niye geldi ki
Yoo Avrupa’nın bir çok yerinde fazlasıyla var. Özel takside geliyor evine hemsirede. Ama virüs olunca kimse risk almıyor yada kimseyi risk altında bırakmıyor. O yüzden evine test geliyor yada postayla gönderiyorlar . Bu kadar küçük ve pratik bir şey bile bir hastalığı engellemeye yeter bence .Öyle tabiki ama buna hiç bi devletin çözüm bulduğunu sanmam 30 bin tane pozitif kişiyi araçla dağıtmak zor gibi.
Hani beddua. Böyle hanım hanımcok olmazCanim ben 200 kisi ayni salona girip balik istifi oturuyorumoturmak zorundayim; cunku isim bu ve isime saygi duyuyorum. Kimseye de kizmiyorum neden geriye kalan 199 kisi burda diye
Bu pandeminin seyrini düşürmek için alınan önlemler bitmeyeceği zaten kesin. Mesela 83 milyon insanı 15 gün eve kapatsak dışarıdan gelen bi tane insan yine yayacak tüm ülkeye. Bir tane vaka ile başlamadı mı herşey?Korona nasıl bitecek peki bilmiyorum yani yasaklar gelmesin o zaman niye geliyor onu da anlamadım. Işte riski azaltmak için ne yapmak lazım sadece maske mesafe yetiyorsa yasaklar niye geldi ki
Şimdi onları düşün , insaların psikolojisini. Geçim dersi belki onlar göre coronadan bile zordur .Kaç kişi işinden oldu bu dönemde oysa ki
1,5 aydır kapının eşiğini gormedim, eczaneye gidicem gidemiyorum yasaklardan mi hayır ben dışarı çıkmaya çok üşeniyorum. Ama kimi vardır duvarlar üstüne gelir kendini bir yerlere atmak ister sığamaz onlar da yasaklar çiğnenmek için var diyen kesim , işte görüyoruz hep bi bahane ile dışarıdalar.Hatırlayanlar vardır eşim A101 de çalışıyor pandemiden sebep mart nisan gibi buna benzer konu açmıştım.
Maalesef ki insanlar kul hakkı yemeye bayılıyor. Ya hu kardeşim zaten haftanın 7 günü açık olan marketlere vs, sokağa çıkma yasağı olduğu günler neden gidilir? Bu yerlerde çalışanların ve ya diğer hizmet verilen sektörlerde çalışanların bir can-ı, ailesi sevdikleri yok mu?
Neden sırf gezmek olsun kısıtlamada aman cekirdegim cipsim kekim eksik kalmasın diye markete gidilir? Ve ya cola gazoz almak için? Noldu kardeşim yemeden ölür müsün he ölür müsün? Sen ölmezsin ama benim eşim ve diğer çalışan insanlar ÖLECEK, biz aileleri çocukları ölecek haberin var mı?! Bu satırları sırf zevkine hava alayım diye markete bakkala gidenler okusun GÖZÜNÜZÜ TOPRAK DOYURSUN.
Kapıları açın diye kırmak ne ya biri bana bunu anlatsın. (Konu siyasete varmasın çünkü ben zaten sorumluların yeteri kadar kulaklarını çınlatıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?