Insanlarin söyledigi sözden bunu mu çikarttiniz gercekten ?Hadsizlik etmişim kusura bakmayın. Herkes madem kendince haklı ya o zaman oturupta burada sağlık çalışanlarının yükü ağır diye yazmayın. Madem serbest çıkın gidin markete vs bütün kurallara uyun kimsenin haddine değil beni yargılamak diyin. Sonra da yazmayın, sağlık çalışanları çok yoruldu onlar ne yapsın diye. Kimse bana karışamaz diyenlerin hepsi hasta olduğu zaman hastaneler gırtlağına kadar hastayla dolduğu zaman ve o hastalardan bir kaçı siz ve ya sevdikleriniz olduğu zaman da diyecek misiz çıkarım kimse bana laf edemez diye. Hadi ben dedim market bakkal vs niye gidiyorsunuz diye suclu oldum ok hepinizden ozur dilerim hanimlar. Sizden de ricam ileride bir gün korona olursanız sakın hastaneye vs gitmeyin olur mu sonuçta doktorlar hemşireler hasta bakıcıları da bir can onların yükünü hafifletmek lazım.
Haksız beddua kişiye geri döner derler..
Gunah benim olsun sıkıntı yokO zaman konu sahibi hakkimiza girerek ve beddua ederek hanesine 2 gunahlik bonus ekledi. Gecmisler olsun.
Hadsizlik etmişim kusura bakmayın. Herkes madem kendince haklı ya o zaman oturupta burada sağlık çalışanlarının yükü ağır diye yazmayın. Madem serbest çıkın gidin markete vs bütün kurallara uyun kimsenin haddine değil beni yargılamak diyin. Sonra da yazmayın, sağlık çalışanları çok yoruldu onlar ne yapsın diye. Kimse bana karışamaz diyenlerin hepsi hasta olduğu zaman hastaneler gırtlağına kadar hastayla dolduğu zaman ve o hastalardan bir kaçı siz ve ya sevdikleriniz olduğu zaman da diyecek misiz çıkarım kimse bana laf edemez diye. Hadi ben dedim market bakkal vs niye gidiyorsunuz diye suclu oldum ok hepinizden ozur dilerim hanimlar. Sizden de ricam ileride bir gün korona olursanız sakın hastaneye vs gitmeyin olur mu sonuçta doktorlar hemşireler hasta bakıcıları da bir can onların yükünü hafifletmek lazım.
Ne alaka ya bari manipüle etmeyi öğrenin. Resmen tezatlıklar silsilesisiniz. Markete insanlar gider. Evet haddiniz değil. O zaman hizmet sektöründe eşiniz çalışmayacaktı. Sağlık çalışanlarının yükü ağır niye düğünü nişanı misafirlikleri bitmeyen cahil insanlar var. Tatile gidip orda burda klüplerde eğlenenler vardı. Yaptığınız yorum boşHadsizlik etmişim kusura bakmayın. Herkes madem kendince haklı ya o zaman oturupta burada sağlık çalışanlarının yükü ağır diye yazmayın. Madem serbest çıkın gidin markete vs bütün kurallara uyun kimsenin haddine değil beni yargılamak diyin. Sonra da yazmayın, sağlık çalışanları çok yoruldu onlar ne yapsın diye. Kimse bana karışamaz diyenlerin hepsi hasta olduğu zaman hastaneler gırtlağına kadar hastayla dolduğu zaman ve o hastalardan bir kaçı siz ve ya sevdikleriniz olduğu zaman da diyecek misiz çıkarım kimse bana laf edemez diye. Hadi ben dedim market bakkal vs niye gidiyorsunuz diye suclu oldum ok hepinizden ozur dilerim hanimlar. Sizden de ricam ileride bir gün korona olursanız sakın hastaneye vs gitmeyin olur mu sonuçta doktorlar hemşireler hasta bakıcıları da bir can onların yükünü hafifletmek lazım.
Zaten corona olmuş hastaları azarlayıp kovuyoruz biz ...Allah aşkına kimse bile isteye hasta olmaz ve bulaştırmaz , yapanlarıda allah islah etsin. Hastalar icinde elimizden geleni yapıyoruz , sonuçta bizim işimiz bu...Hadsizlik etmişim kusura bakmayın. Herkes madem kendince haklı ya o zaman oturupta burada sağlık çalışanlarının yükü ağır diye yazmayın. Madem serbest çıkın gidin markete vs bütün kurallara uyun kimsenin haddine değil beni yargılamak diyin. Sonra da yazmayın, sağlık çalışanları çok yoruldu onlar ne yapsın diye. Kimse bana karışamaz diyenlerin hepsi hasta olduğu zaman hastaneler gırtlağına kadar hastayla dolduğu zaman ve o hastalardan bir kaçı siz ve ya sevdikleriniz olduğu zaman da diyecek misiz çıkarım kimse bana laf edemez diye. Hadi ben dedim market bakkal vs niye gidiyorsunuz diye suclu oldum ok hepinizden ozur dilerim hanimlar. Sizden de ricam ileride bir gün korona olursanız sakın hastaneye vs gitmeyin olur mu sonuçta doktorlar hemşireler hasta bakıcıları da bir can onların yükünü hafifletmek lazım.
evde oturmaktan psikolojisi bozulmuş çocuklarımıza uygun fiyatlı diye marketlerden kitap da oyuncak da abur cubur da almayalım isteniyor.Ben yaşlı komşuma 3 günde bir market alışverişi yaparım kadın zor yürüyor.Market çalışanının iki de bir geliyor demesine hiçç aldırmam.çift maske ve siperlikle gidiyorum.çalışan da siperlik taksın 10 tl siperlik.bana yakın duran müşteriyi zaten sertçe ama kibarca uyarıyorum .O zaman konu sahibi hakkimiza girerek ve beddua ederek hanesine 2 gunahlik bonus ekledi. Gecmisler olsun.
biz de okula gönderenler yüzünden online ders alamaz olduk ama hiç kimseye kızmadık.şartları o insanlar belirlemedi böyle olacağı varmış oldu.55 yasinda annem ogretmen olarak her gun okula gitti ama biz kimseyi azarlamadik neden cocuklarinizi okula gonderiyorsunuz diye.
Bende memurum işimiz hizmet. Devam ediyoruz yani hayata. Magazalar satacak çark dönecek. Ne kadar sürer belli değil pandemi. İnsanlar almasın madem bişey marketler mağazalar kapansın neyle geçinecek insanlar. Herkes elinden geleni yapıyor. Kul hakkı demişinde inşallah asıl Sağlık calışanları hakkını helal eder.Hadsizlik etmişim kusura bakmayın. Herkes madem kendince haklı ya o zaman oturupta burada sağlık çalışanlarının yükü ağır diye yazmayın. Madem serbest çıkın gidin markete vs bütün kurallara uyun kimsenin haddine değil beni yargılamak diyin. Sonra da yazmayın, sağlık çalışanları çok yoruldu onlar ne yapsın diye. Kimse bana karışamaz diyenlerin hepsi hasta olduğu zaman hastaneler gırtlağına kadar hastayla dolduğu zaman ve o hastalardan bir kaçı siz ve ya sevdikleriniz olduğu zaman da diyecek misiz çıkarım kimse bana laf edemez diye. Hadi ben dedim market bakkal vs niye gidiyorsunuz diye suclu oldum ok hepinizden ozur dilerim hanimlar. Sizden de ricam ileride bir gün korona olursanız sakın hastaneye vs gitmeyin olur mu sonuçta doktorlar hemşireler hasta bakıcıları da bir can onların yükünü hafifletmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?