- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
kredi kartı kesim tarihine göre bile alışveriş yapan var.ya da maaş gününe prim gününe herkes sadece haftada bir nasıl alışveriş yapsın yahuuuinsanlar gitse de gitmese de risk aynı
Evet Cuma herseyi depolamış olanlardı daha doğru olurdu ama insanlar daraldı
Bi nefes almak için çıkıyorlar.
Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz.
Sizde belli ki buna gerilmişsiniz.
Ama maalesef suç ne sizde ne insanlarda
Bende onlardan biriyim. Her marketin afişlerini ayrı incelerim sitelerinden. İşime geleni sabah erkenden gider alırım. Çok güzel şeyler aldım uygun fiyata. Aynısını internette bile 50 60 tl farkla gördüğüm ürünleri ucuz almak için sabah erken kalkmayı göze alıyorum. Gayet de mantıklı bence cebimde kalan parayla başka şey alırım bi taşla iki kuşHer ayin belirli gunleri indirimli urunlere bakmaya gidenler var. Bu ay ne gelmis acaba diye? Canak comlek, tencere, batraniye falan geliyor ya. O gunleri bilip takip edenler var. Ben de ilk duydugumda sasirmistim.
ağır 2 hastalığım var kontrollerine gidemiyorum bu ara hastaneye korkudan erteliyorum ha bire.e ne yapayım hastanaleri dolduran covid geçirenlere mi aklımı takayım beddua edeyim.kendimi virüsten koruyup aşıyı bekliyorum mecbur.ev gezmelerine gidenlerden nefret ediyorum ama kimseye karışmıyorum apartmanda da çevremde de.herkesin kendi aklı var sonuçta diye düşünüyorumBu Pandemi herkesi bir gerdi sanki
Cevabınızı okurken aklıma bişey geldi. Bu pandemi sürecinde ne tuhafki normal sezonluk gripler ve nezleler azaldı. Normalde her sene 3-4 kere olan çocuklarım bu sene masallah diyeyim burunları bile akmıyor. Sanırım psikolojik bişeyYani benim esim de jandarma. 7/24 suc isliyor insanlar. Bari su korona zamani azicik insaf edin, hirsizlik yapmayın, kavga etmeyin, adam öldürmeyin!!! Isin esprisi bir yana, tam kapanma olmadigi surece risk hep var. O yuzden serbest saatlerde disari cikan insanlara kizmanizin bir anlami yok. Kaba saba davranan insanlara kiziyorsaniz, tam anlatamamissiniz sanirim.
Maske sagolsun, diger hastaliklardan da korunuyoruz bu sayedeCevabınızı okurken aklıma bişey geldi. Bu pandemi sürecinde ne tuhafki normal sezonluk gripler ve nezleler azaldı. Normalde her sene 3-4 kere olan çocuklarım bu sene masallah diyeyim burunları bile akmıyor. Sanırım psikolojik bişey
Covid hastaları ayrı yerden alınmıyor mu ?ağır 2 hastalığım var kontrollerine gidemiyorum bu ara hastaneye korkudan erteliyorum ha bire.e ne yapayım hastanaleri dolduran covid geçirenlere mi aklımı takayım beddua edeyim.kendimi virüsten koruyup aşıyı bekliyorum mecbur.ev gezmelerine gidenlerden nefret ediyorum ama kimseye karışmıyorum apartmanda da çevremde de.herkesin kendi aklı var sonuçta diye düşünüyorum
Bunu bakan 2 hafta once anlatmisti. Yilin bu döneminde cocuk kliniklerine kalabaliktan girilmezdi, ust solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle, simdi hic görmüyoruz dedi.Cevabınızı okurken aklıma bişey geldi. Bu pandemi sürecinde ne tuhafki normal sezonluk gripler ve nezleler azaldı. Normalde her sene 3-4 kere olan çocuklarım bu sene masallah diyeyim burunları bile akmıyor. Sanırım psikolojik bişey
Bir gazeteci bunu da sordu bakana.Maske sagolsun, diger hastaliklardan da korunuyoruz bu sayede
ek vitaminler alıyoruz ya devamlı ondan da olabilir değil mi?Cevabınızı okurken aklıma bişey geldi. Bu pandemi sürecinde ne tuhafki normal sezonluk gripler ve nezleler azaldı. Normalde her sene 3-4 kere olan çocuklarım bu sene masallah diyeyim burunları bile akmıyor. Sanırım psikolojik bişey
Covid hastaları ayrı yerden alınmıyor mu ?
Mantıklı bencede. Ama sadece bir virüs tipi yokki , yüzlerce var. Ayrıca Türkiye’de maske zorunlu ama bir çok ülkede değil. Bu anlattıklarım diğer maske takmayan ülkelerde de böyle .Bunu bakan 2 hafta once anlatmisti. Yilin bu döneminde cocuk kliniklerine kalabaliktan girilmezdi, ust solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle, simdi hic görmüyoruz dedi.
Influenza görmüyoruz dedi.
Donemin mevsimsel gribi kovid dedi. Cumle tam bu
Evin masrafi icin cikiliyo onuda halledemiyorum bile insanlar icinde birtanesini aliyorum oburunu unutuyorum bugun cikdik, ev alis verisine sebzeyi aldim bebege bi kac bise aldim, kuru bakliyata gecicem esim yeter hadi eve donelim dedi ,oda evde sivi yag yok sut yok ,seker,un,ama ben yine cikdim idare ederim diye bir sure daha insan cinden gidmiyosunki yere biseyin dusse bulamazsinHatırlayanlar vardır eşim A101 de çalışıyor pandemiden sebep mart nisan gibi buna benzer konu açmıştım.
Maalesef ki insanlar kul hakkı yemeye bayılıyor. Ya hu kardeşim zaten haftanın 7 günü açık olan marketlere vs, sokağa çıkma yasağı olduğu günler neden gidilir? Bu yerlerde çalışanların ve ya diğer hizmet verilen sektörlerde çalışanların bir can-ı, ailesi sevdikleri yok mu?
Neden sırf gezmek olsun kısıtlamada aman cekirdegim cipsim kekim eksik kalmasın diye markete gidilir? Ve ya cola gazoz almak için? Noldu kardeşim yemeden ölür müsün he ölür müsün? Sen ölmezsin ama benim eşim ve diğer çalışan insanlar ÖLECEK, biz aileleri çocukları ölecek haberin var mı?! Bu satırları sırf zevkine hava alayım diye markete bakkala gidenler okusun GÖZÜNÜZÜ TOPRAK DOYURSUN.
Kapıları açın diye kırmak ne ya biri bana bunu anlatsın. (Konu siyasete varmasın çünkü ben zaten sorumluların yeteri kadar kulaklarını çınlatıyorum)
Sağlıklı insanların olduğu otobuse mi ?ayni covit hastalari otobuse bindirilip evlerine gonderiliyorayri yerden alinsalar ne degisecek
Esim sağlıkçı, nasil çalıştığını tahmin bile edemezsiniz. Ama ikimizde risk altındayız diye insanlara beddua etmiyorum.Beni tanımadan bu yorumu yapıyorsunuz. Nerden biliyorsunuz ki benim öyle dusunecegimi siz öyle yapardınız yani eşiniz risk altında olsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?