Sağlıklı insanların olduğu otobuse mi ?
Niye taktiriyorlar o zaman?Bir gazeteci bunu da sordu bakana.
Maskeden degil, maske korusa kovidden korurdu dedi
Ben meraklıyım, hafta içi evden dışarı çıkamıyorum çocuklar var, bugün eşim evdeyken markete çıktım biraz yürümüş oldum ve döndüm. Bugün almasak Pazartesi alacağız yine zaten.Yarın markete gideceğim mecburç ben de meraklı değilim evden çıkmaya.
Genel olarak bence kıçımızı kırıp evde oturmayi öğrendik. Cocuklar okula gitmiyor bence grip, nezle vs gibi şeylerin en yaygin yeri okullar. Koşup terlemek, terli terli güreşmek vs.Mantıklı bencede. Ama sadece bir virüs tipi yokki , yüzlerce var. Ayrıca Türkiye’de maske zorunlu ama bir çok ülkede değil. Bu anlattıklarım diğer maske takmayan ülkelerde de böyle .
150 personelin olduğu yerde çalışıyorum. Sürekli muhattap oluyorumç ne yapayım bağırayım mı hepsine. İşim bu ve çalışıyorsam yapmak zorundayım. Eşiniz korkuyorsa çift maske çift eldiven ile çalışsınBeni tanımadan bu yorumu yapıyorsunuz. Nerden biliyorsunuz ki benim öyle dusunecegimi siz öyle yapardınız yani eşiniz risk altında olsa?
Valla çok haklısınız. Pandeminin başından beri iş dışında her türlü kurala uymaya çalışıyorum. Bazı insanların yüzlerini unuttum nerdeyse görüşmemekten. Yeter artık hayat namına bir şey kalmadı. Millet kısır günü senin düğün benim takılacak diye psikolojik sağlığı bozuldu çoğu insanın. Kıştan sonra kimsenin umrunda olmaz artık.Valla bu kis bitti bitti bitmezse artik kimseyi evde tutamazlar, sabir bitti. Esnaf tukendi..
Kimsenin ne madden nede ruhen 1 kis daha pandemi kaldiracak akil sagligi yok.
Siteminizi de komik buldum kusura bakmayin.
Yok ben maskenin koruduguna inanıyorum açıkçası. Ama bakan oyle dedi. Kime neye gore inanacagiz bilemiyorumNiye taktiriyorlar o zaman?ne yapacagimizi sasirdik
Gerçektenmi oyle dedi o zaman niye takıyozkiBir gazeteci bunu da sordu bakana.
Çalışan herkes risk altında sadece eşiniz değil.Beni tanımadan bu yorumu yapıyorsunuz. Nerden biliyorsunuz ki benim öyle dusunecegimi siz öyle yapardınız yani eşiniz risk altında olsa?
En ne anladım bu iştenEvet halk otobusune, test yapilip evlerine gonderiliyorlar o insanlar icin ayri bir ulasim hizmeti yok ki.
Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye, çıktığım yere gidiyorum demişBen meraklıyım, hafta içi evden dışarı çıkamıyorum çocuklar var, bugün eşim evdeyken markete çıktım biraz yürümüş oldum ve döndüm. Bugün almasak Pazartesi alacağız yine zaten.
Buna beddua edende kendisi bilir vallahi.
Bakan pandeminin basinda, koronaya care de bulmustu. Yakalanmamak!Yok ben maskenin koruduguna inanıyorum açıkçası. Ama bakan oyle dedi. Kime neye gore inanacagiz bilemiyorum
Evet aslinda videoyu bulabilirsem atayım.Gerçektenmi oyle dedi o zaman niye takıyozki
Okul yok kalabalık ortam yok grip nereden bulaşsın ki o da virüs sonuçta corona önlemleri grip virüsüne de etki ediyor psikolojik değilCevabınızı okurken aklıma bişey geldi. Bu pandemi sürecinde ne tuhafki normal sezonluk gripler ve nezleler azaldı. Normalde her sene 3-4 kere olan çocuklarım bu sene masallah diyeyim burunları bile akmıyor. Sanırım psikolojik bişey
Evet onu diyorum ya gerçekten kimse mi anlamıyor ya da gerçekten ben anlatamadım derdimi. Kaba davranan insanlar varmış bağıran kızan açacaksın diyen açmayınca kapı kıran. Diyorum ya risk hafta ici hafta sonu hep var yani aciliyeti olan alışveriş yapılır yapsında. Benim gerçekten anlamadığım kısıtlama niye geldi cidden soruyorum gitmeyin markete derken sert yazdım farkındayım kimsenin işine karışmamam lazım ama bu pandemi de böyle bitmez ki. Bitmeyecekte zaten galibaYani benim esim de jandarma. 7/24 suc isliyor insanlar. Bari su korona zamani azicik insaf edin, hirsizlik yapmayın, kavga etmeyin, adam öldürmeyin!!! Isin esprisi bir yana, tam kapanma olmadigi surece risk hep var. O yuzden serbest saatlerde disari cikan insanlara kizmanizin bir anlami yok. Kaba saba davranan insanlara kiziyorsaniz, tam anlatamamissiniz sanirim.
Care degil o koz koz!Bakan pandeminin basinda, koronaya care de bulmustu. Yakalanmamak!
Bir gazeteci bunu da sordu bakana.
Cebinden herkesin taksiye yada özel araç alacak kadar parası yok malesef. Ülkenin yarısı asgari ücretli kirasını zor ödeyen adama otobüse binme diyemiyorsun malesef. O yüzden maske mesafe temizlik çok önemli kimin nereden geldiği ne yaptığı belli değil.En ne anladım bu iştenburda hastaneyi arıyorsun ya onlar sana test yolluyor yada sağlıklı biri alıp getiriyor ve aynı şekilde teslim ediyor. Zaten vicdanlı bir insan hasta olduğunu bile bile başkalarıyla temas kurmaz .
Canim ben 200 kisi ayni salona girip balik istifi oturuyorum150 personelin olduğu yerde çalışıyorum. Sürekli muhattap oluyorumç ne yapayım bağırayım mı hepsine. İşim bu ve çalışıyorsam yapmak zorundayım. Eşiniz korkuyorsa çift maske çift eldiven ile çalışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?