Kim Suçlu Kim Haklı ?

Aloneng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
1
0
1
26
bundan dört yıl önce lisede eski sevgilimle tanıştım ona aşık oldum ama söyleyemedim bir arkadaş vesilesiyle tanıştık ilk sevgilim o oldu iyi kalpli dürüst olgun cesur ve çok zekiydi ama eski sevgilisinden dolayı sinirleri çok bozuktu ilk başta bana hiç belli etmedi 4 ay çıktıktan sonra benden zaman istedi ve gitti sonradan öğrendim major depresyondan tedavi görmüş geçmişteki yaşananlardan benim zarar görmemem için benimle arasına zaman koymak zorunda kalmış hastaneden çıkar çıkmaz bana yazdı hemen af diledi ama ben çevremden gelen yorumları dinleyip uzun bir süre dönmedim o benden hiç vaz geçmedi ama çok çabaladı ve sonunda geri barıştık onu seviyordum hemde zaman geçti o zorluklara gögus gerdikçe ben ilk zorlukta hep onu bırakıp giden oldum ve o hep beni seven ve asla vaz geçmeyen oldu o digerleri gibi diğildi bakımlı temiz özenli giyinirdi hiçbir özel günü unutmazdı hafızası çok kuvetliydi zaten şanpuanımı değişsem saçlarımı kokladıgında farkına varırdı benim özel günlerimi dahi anlardı paldır küldür konuşmazdı hep o şairane edebiyatçı kişiligi konuşmasına yansırdı bana şiir yazar her derdime koşar elinden hiç birşey gelmezse arkamda durur derdime ortak olurdu bir an dahi olsun bana karşı art niyet taşıyan hiçbir şey yapmadı beni ilk kez yanagımdan öpmek için aylarca bekledi ve ima etti ve ben olumle veya olumsuz tepki vermemi bekledi o bana sadece sevgililk yapmadı arkdaşlık kardeşlik hatta abilik yaptı hep şevkat ve ilgiyle yaklaştı hiç ben uğraşamam değip köşesine çekilmedi tam tersine birşey oldugunda üstüne gider sakinlik ve olgunlukla olaylara çözüm bulurdu benim yüzüm asılınca uyuyamazdı o sorar çözüm arardı ama susardım anlatamazdım benden üç yaş büyük yirmibir yaşındaki bir insana göre hayatta çok tecrübeye bilgiye ve olgunluga sahipti ve beni kendinden fazla sever ve önemserdi ben suçlu oldum o suçu kabullendi dört sefer hep ben gittim o ise beni hep affetti her geldigimde geçmişi sineye çekip hiç yüzüme gelmedi hep sarıldı bir gün olsun bana kötü bir laf etmedi o benimle zaman geçirmek istedi gezmek eglenmek ama ben köşeme çeklip olmaz dedim o sabırla arkamda durdu bana saygı duydu her neyse o beni seven saçlarımdan koklayıp öpen adamı ben yine terk ettim fakat bu digerlerinden farklıydı bana ona yaptıklarımı bir başkasına yapmamamı eger olacaksa başkasıyla mutlu olmamı hakkını helal ettigini ve bir daha umut vereceksem karşınına çıkmamamı söyledi geri dönüp özür dilemeliyim? beni affetse bile ben yine bir kaç ay sonra ondan ayrılıcam olmuyo canım sıkılıyo gidiyorum o çabalıyo ben hiç birşey yapamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…