Benzer bir olayı geçen aylarda bir arkadaşım yaşadı.Sevgili K. K uyelerı merhaba
Oncelıkle yazım hatalarımdan dolayı sımdıden ozur dilerim telim arızalı.
1 bucuk yıldır aynı ısyerınde gorustugum erkek arkadasımla cıddı bir beraberlik ıcerısındeydık. İkimizde 26 yasındayız kendisini cokk sevdim.
Ozel gunlerı unutmaz Deger verdıgını yanımda oldugunu her sekılde belli ederdi. 1 ay sonra isteme soz dusunurken arkadasımın cafede sevgılımın bir kadınla oturduğunu soyledı arastırdıgımda kadının eski sevgilisi oldugunu ogrendım ve kadın yaklaşık 1 haftadır bizim oldugumuz sehırdeymıs. Kavga kıyamet bu ise son verdim lakin sevgilim aglayarak aileme gelip yalvardı kesinlikle o kadını sevmediğini anlatmaya calıstı. Kadınla konustugum da 3 yıldır hic kopmadıklarını soyluyor. Sevgilimse hersekılde kanıtlarım deyıo onun yanında olmamı ve bu durumu birlikte cozmemız gerektiğini dile getiriyor. Evet bitirdim ılıskımı ama cok canım yanıyor cokk emek verdim. Objektif yorumlarınızı esirgemeyin kızlar. Tesekkurler
Kız bir turlu hazmedemiyormus buda yuz yuze anlatırsam duser yakamdan diye dusunmus tabi o gunde arkadasın gormus olay bu sekılde koptuNeden kadınla bulusmus
Hep boyle olur nedense bence guvenmeKız bir turlu hazmedemiyormus buda yuz yuze anlatırsam duser yakamdan diye dusunmus tabi o gunde arkadasın gormus olay bu sekılde koptu
Aynı seylerı yasamaktan bende cokk korkuyorum ama yaa emeklerim?Benzer bir olayı geçen aylarda bir arkadaşım yaşadı.
Adam kim yakalarsa ona gidip yalvarıp diğeriyle koptuğunu söylüyor, beraber aşalım diyor.
Kızın ailesine de yalvara ağlaya bir hal olmuştu, kız da inanmıştı.
Barışır barışmaz ilk iş diğerine koşmak olmuş.
Allah yardımcın olsun.
Kız bir turlu hazmedemiyormus buda yuz yuze anlatırsam duser yakamdan diye dusunmus tabi o gunde arkadasın gormus olay bu sekılde koptu
Ama hic gorusmemısler kadın bulunduğum sehıre ilk defa onun ıcın gelmıs ve bunların tanısma fazlı İnternet uzerınden gerceklesmısÖff zaten hep de exleri rahat bırakmaz bunları
(Yersen)
Hiç böyle bir hikayede kadının gerçekten adamın peşinde olduğunu görmedim
Ama hic gorusmemısler kadın bulunduğum sehıre ilk defa onun ıcın gelmıs ve bunların tanısma fazlı İnternet uzerınden gerceklesmıs
Ama hic gorusmemısler kadın bulunduğum sehıre ilk defa onun ıcın gelmıs ve bunların tanısma fazlı İnternet uzerınden gerceklesmıs
Kadınla konustugum da o benden kopamaz ıstesede ıstemesede o benimle evlenecek diyip kahkahalar atıp yuzume kapatıyorPeki sna hangisi daha inandırıcı geldi?Kadinin eline ne gecicek boyle bi yalanla sence
Aynı seylerı yasamaktan bende cokk korkuyorum ama yaa emeklerim?
Emekse emek, nolmuş emeklere?Aynı seylerı yasamaktan bende cokk korkuyorum ama yaa emeklerim?
Kız bir turlu hazmedemiyormus buda yuz yuze anlatırsam duser yakamdan diye dusunmus tabi o gunde arkadasın gormus olay bu sekılde koptu
Evet eminim daha once bana bu durumu anlatmıştı ve biz ayrı sehırlerde oldugumuzdan yapamazdık dediİnternet üzerinden sevgilisiymiş ve yüz yüze hiç görüşmemişler doğru mu anladım ?
Siz emin misiniz peki ''eski'' olduğundan ?
Emekse emek, nolmuş emeklere?
Okutup büyütüp adam etmediniz ya, alt tarafı ilişki.
Diyelim mi kadın yalan söylüyor, şimdi sevgilin neden bir cafede oturmuş o kadınla?Sevgili K. K uyelerı merhaba
Oncelıkle yazım hatalarımdan dolayı sımdıden ozur dilerim telim arızalı.
1 bucuk yıldır aynı ısyerınde gorustugum erkek arkadasımla cıddı bir beraberlik ıcerısındeydık. İkimizde 26 yasındayız kendisini cokk sevdim.
Ozel gunlerı unutmaz Deger verdıgını yanımda oldugunu her sekılde belli ederdi. 1 ay sonra isteme soz dusunurken arkadasımın cafede sevgılımın bir kadınla oturduğunu soyledı arastırdıgımda kadının eski sevgilisi oldugunu ogrendım ve kadın yaklaşık 1 haftadır bizim oldugumuz sehırdeymıs. Kavga kıyamet bu ise son verdim lakin sevgilim aglayarak aileme gelip yalvardı kesinlikle o kadını sevmediğini anlatmaya calıstı. Kadınla konustugum da 3 yıldır hic kopmadıklarını soyluyor. Sevgilimse hersekılde kanıtlarım deyıo onun yanında olmamı ve bu durumu birlikte cozmemız gerektiğini dile getiriyor. Evet bitirdim ılıskımı ama cok canım yanıyor cokk emek verdim. Objektif yorumlarınızı esirgemeyin kızlar. Tesekkurler
Anammm ne manyak kadinlar var yaKadınla konustugum da o benden kopamaz ıstesede ıstemesede o benimle evlenecek diyip kahkahalar atıp yuzume kapatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?