- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
Cok sacmaymis.Kız bir turlu hazmedemiyormus buda yuz yuze anlatırsam duser yakamdan diye dusunmus tabi o gunde arkadasın gormus olay bu sekılde koptu
Emeklerim mi? Evli olsaydiniz verdiginiz emeklere ne olacakti?Aynı seylerı yasamaktan bende cokk korkuyorum ama yaa emeklerim?
Olmaz yüzyüZe (!) anlatması lazım ille.Emeklerim mi? Evli olsaydiniz verdiginiz emeklere ne olacakti?
Kim mi yalan soyluyor? Tabi ki eski sevgilin. Kadini her yerden engelleseydi bak bakalim kadin ikna oluyor muydu olmuyor muydu? Insani resmen getizrekali aptal yerine koymalari yok mu?
Ayrica cok mu bulunmaz hint kumasi?
Kanitlasin o zaman. Niye görüşmüş???Sevgili K. K uyelerı merhaba
Oncelıkle yazım hatalarımdan dolayı sımdıden ozur dilerim telim arızalı.
1 bucuk yıldır aynı ısyerınde gorustugum erkek arkadasımla cıddı bir beraberlik ıcerısındeydık. İkimizde 26 yasındayız kendisini cokk sevdim.
Ozel gunlerı unutmaz Deger verdıgını yanımda oldugunu her sekılde belli ederdi. 1 ay sonra isteme soz dusunurken arkadasımın cafede sevgılımın bir kadınla oturduğunu soyledı arastırdıgımda kadının eski sevgilisi oldugunu ogrendım ve kadın yaklaşık 1 haftadır bizim oldugumuz sehırdeymıs. Kavga kıyamet bu ise son verdim lakin sevgilim aglayarak aileme gelip yalvardı kesinlikle o kadını sevmediğini anlatmaya calıstı. Kadınla konustugum da 3 yıldır hic kopmadıklarını soyluyor. Sevgilimse hersekılde kanıtlarım deyıo onun yanında olmamı ve bu durumu birlikte cozmemız gerektiğini dile getiriyor. Evet bitirdim ılıskımı ama cok canım yanıyor cokk emek verdim. Objektif yorumlarınızı esirgemeyin kızlar. Tesekkurler
Kadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyorKanitlasin o zaman. Niye görüşmüş???
Ama hic gorusmemısler kadın bulunduğum sehıre ilk defa onun ıcın gelmıs ve bunların tanısma fazlı İnternet uzerınden gerceklesmıs
Kadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyor
Kadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyor
3 yıl maşallah . Siz buna inanmadiniz umarım. Biri zamanında da beni böyle tehdit etmişti ve ben ona verdiğim kararda ne kadar haklı olduğumu bana bu cumlenle kanitladin ben hayatla baş edemeyen biriyle olmak istemiyorum demiştim daha çok şey söylemiştim bana onu söylediğine utanmisti ama sizin erkek arkadaşınızın işine gelmiş . Oh ne güzel iki hanım sürekli beyefendiyle ilgileniyo kimse fark etmedigi sürece sorun olmuyoduKadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyor
Gec donus yaptıgımdan oturu ozur dilerim calıstıgımdan dolayı. Ilıskıyı bitirmemı kabullenemıyor ve sabah aksam telefonuna cvp vermedıgımden evimin ıcıne kadar veliyi ve durumu henüz aileme acıklamamksken karsılarında hungur hungur aglıyor evet cokk seviyorum bu gercek ama duygularımlada hareket edemiyorum mantıgım hep on plandaİliskinizi bitirmekle en dogru karari vermissin kesinliklecunku kafanda en ufak bi soru isaretiyle yurumez bi iliski hep bi acaba mi olursun guven gittimi kolay kolay gelmez yerine bidaha.. heleki boyle bi konuda.. arkana bile bakma derim yasin daha erken karsina dogru kisi cikicaktir eminim.. eger bu iliski senin icin dogru olsaydi suan boyle bi durumda olmazdin..
nedense hep böyle olur.kız da 3 yıldır hiç kopmadılarsa kanıtlasın o zaman.ama bu bahane de bildiğin yalan.Kız bir turlu hazmedemiyormus buda yuz yuze anlatırsam duser yakamdan diye dusunmus tabi o gunde arkadasın gormus olay bu sekılde koptu
Yaa şu cümleyi okuyunca elim ayağım titredi resmen. Aynısı başımdan geçti. Herif ne yeminler etti bana, güya kız kendini asacakmış da o yüzden görüşmüşmüş. Tabi ki baştan sona külliyen yalanmış herşey. Konu sahibi sakın sakın sakın dönmeyin.Kadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?