Kim yalan söylüyor?

Aynı seylerı yasamaktan bende cokk korkuyorum ama yaa emeklerim?
Emeklerim mi? Evli olsaydiniz verdiginiz emeklere ne olacakti?
Kim mi yalan soyluyor? Tabi ki eski sevgilin. Kadini her yerden engelleseydi bak bakalim kadin ikna oluyor muydu olmuyor muydu? Insani resmen getizrekali aptal yerine koymalari yok mu?
Ayrica cok mu bulunmaz hint kumasi?

İliskinizi bitirmekle en dogru karari vermissin kesinlikle cunku kafanda en ufak bi soru isaretiyle yurumez bi iliski hep bi acaba mi olursun guven gittimi kolay kolay gelmez yerine bidaha.. heleki boyle bi konuda.. arkana bile bakma derim yasin daha erken karsina dogru kisi cikicaktir eminim.. eger bu iliski senin icin dogru olsaydi suan boyle bi durumda olmazdin..

Olmaz yüzyüZe (!) anlatması lazım ille.

Kanitlasin o zaman. Niye görüşmüş???

Sevgilinize güveniyorsanız eğer sorun yok. Kadın, ilişkinizi bozmak İçin elbette ayrılmadık der. Ailenizin içine kadar da girmiş çocuk. O kadınla neden görüştüğünü anlayamadım. Zamana bırakmanız en doğrusu olur.

Ama hic gorusmemısler kadın bulunduğum sehıre ilk defa onun ıcın gelmıs ve bunların tanısma fazlı İnternet uzerınden gerceklesmıs

yani hiç yüzünü görmediği üstelik 1,5 senedir ayrı olduğu adamı görmeye başka şehre mi gelmiş
yoksa 1,5 senedir zaten net üzerinden devam eden ilişki sonucu mu gelmiş.
hangisi daha mantıklı sence?
hem madem rahatsız ediyor engellesin.. randevu verip buluşacak kadar muhabbetleri varmış demek ki.

Yani neden görüşüyo ki kadınla?? Bekleyin bakalım. Gerçekten dürüst ve doğru söylüyorsa size ispatlar

Kadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyor
3 yıl maşallah . Siz buna inanmadiniz umarım. Biri zamanında da beni böyle tehdit etmişti ve ben ona verdiğim kararda ne kadar haklı olduğumu bana bu cumlenle kanitladin ben hayatla baş edemeyen biriyle olmak istemiyorum demiştim daha çok şey söylemiştim bana onu söylediğine utanmisti ama sizin erkek arkadaşınızın işine gelmiş . Oh ne güzel iki hanım sürekli beyefendiyle ilgileniyo kimse fark etmedigi sürece sorun olmuyodu

Gec donus yaptıgımdan oturu ozur dilerim calıstıgımdan dolayı. Ilıskıyı bitirmemı kabullenemıyor ve sabah aksam telefonuna cvp vermedıgımden evimin ıcıne kadar veliyi ve durumu henüz aileme acıklamamksken karsılarında hungur hungur aglıyor evet cokk seviyorum bu gercek ama duygularımlada hareket edemiyorum mantıgım hep on planda

Bence kadın hırs yapıyor ve adamı tekrar elde etmeye çalışıyor.Belki de kotu ayrılmadıkları için kadın adamı bir gortusup koinusalim diye ikna etmiştir.arkadaşınızın görüp size soylemesde tamda kadın için bingo olmuş ve bunufa size karşı kullanmış.bence arkadaşını ispat etsin.son uç yilin tel dokümanını iste net sonuc

Neden sana demedi peki. Bundan belli ki haberin yoktu. Yani eski sevgilisinin onu rahatsiz ettigini bilseydin senle paylaşmış olsaydi derdik durustmus saklamiyor. Hadi buluştu senide götürsün yaninda. Baya karistirici

Kadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyor
Yaa şu cümleyi okuyunca elim ayağım titredi resmen. Aynısı başımdan geçti. Herif ne yeminler etti bana, güya kız kendini asacakmış da o yüzden görüşmüşmüş. Tabi ki baştan sona külliyen yalanmış herşey. Konu sahibi sakın sakın sakın dönmeyin.

Bu kadin bu adami birakmadikca iliskileri devam eder.Kadin agliyorum oldurucem kendimi benimle yatmazsan dese sevgilin ucarak gidecek kadini kurtarmak icin. :)

Kadin takintili. Hic ugrasilmaz.

Bir yerde bulussalar bile mantikli aciklamasi olmaliydi ama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…