- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Sevgilin yalan söylüyor. Emin ol bir erkek yüz yüze görüşürsem düşer yakamdan diye düşünüp de eski sevgilisiyle buluşmaz.Sevgili K. K uyelerı merhaba
Oncelıkle yazım hatalarımdan dolayı sımdıden ozur dilerim telim arızalı.
1 bucuk yıldır aynı ısyerınde gorustugum erkek arkadasımla cıddı bir beraberlik ıcerısındeydık. İkimizde 26 yasındayız kendisini cokk sevdim.
Ozel gunlerı unutmaz Deger verdıgını yanımda oldugunu her sekılde belli ederdi. 1 ay sonra isteme soz dusunurken arkadasımın cafede sevgılımın bir kadınla oturduğunu soyledı arastırdıgımda kadının eski sevgilisi oldugunu ogrendım ve kadın yaklaşık 1 haftadır bizim oldugumuz sehırdeymıs. Kavga kıyamet bu ise son verdim lakin sevgilim aglayarak aileme gelip yalvardı kesinlikle o kadını sevmediğini anlatmaya calıstı. Kadınla konustugum da 3 yıldır hic kopmadıklarını soyluyor. Sevgilimse hersekılde kanıtlarım deyıo onun yanında olmamı ve bu durumu birlikte cozmemız gerektiğini dile getiriyor. Evet bitirdim ılıskımı ama cok canım yanıyor cokk emek verdim. Objektif yorumlarınızı esirgemeyin kızlar. Tesekkurler
Kanitlasin...Sevgili K. K uyelerı merhaba
1 bucuk yıldır aynı ısyerınde gorustugum erkek arkadasımla cıddı bir beraberlik ıcerısındeydık. İkimizde 26 yasındayız kendisini cokk sevdim.
Ozel gunlerı unutmaz Deger verdıgını yanımda oldugunu her sekılde belli ederdi. 1 ay sonra isteme soz dusunurken arkadasımın cafede sevgılımın bir kadınla oturduğunu soyledı arastırdıgımda kadının eski sevgilisi oldugunu ogrendım ve kadın yaklaşık 1 haftadır bizim oldugumuz sehırdeymıs. Kavga kıyamet bu ise son verdim lakin sevgilim aglayarak aileme gelip yalvardı kesinlikle o kadını sevmediğini anlatmaya calıstı. Kadınla konustugum da 3 yıldır hic kopmadıklarını soyluyor. Sevgilimse hersekılde kanıtlarım deyıo onun yanında olmamı ve bu durumu birlikte cozmemız gerektiğini dile getiriyor. Evet bitirdim ılıskımı ama cok canım yanıyor cokk emek verdim. Objektif yorumlarınızı esirgemeyin kızlar. Tesekkurler
Madem alakasi yokmus o masada ne isi varmis onunlaSevgili K. K uyelerı merhaba
burda önemli olan kimin yalan söylediği değil, sizin biten güveniniz bence...barışsanız bile sağlıklı bir ilişki olmayacak bundan sonra, güvensizlik üzerine kurulmuş olacak...Sevgili K. K uyelerı merhaba
ve sizde buna inandınız öyle mi ?Kadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyor
Size değer verseydi kimseyi incitmemek için değil sizi incitmemek için çabası olurdu. Eşimle ilk birlikte olduğumuz aylarda (eski eşi bizi çok rahatsız ediyordu) bi gün eski eşinin bi arkadaşı aradı X intihara kalkıştı hap içmiş vs gel diyeKadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyor
Bende de tam tersi olmuştu . Bana kizin teki messengerdan musallat olmustu daha 10 gunluk nisanliydim , kizi biliyordum eski sevgilisiydi . Bana sallamadigi yalan kalmamisti ben de kiza inanmistim . Bir de konusma dokumunde kiza yapilmis tek bir arama vardi ama konusma suresi yoktu iyice delirmistim , pesimi birakmasini soyleyecektim acmadi falan dedi . Kizi engellemisti . Neyse kiz konustuklarindan mesajlastiklarindan gorustuklerinden asklarinin buyuklugunden bahsediyor bana .Benzerleri başıma geldi. Evlilik yolunda ilerlediğim sevgilimin telefonundan kardeşine attığı msjı görerek benimleyken başka biriyle daha görüştüğünü öğrendim yıkıldım her şeyi arkamda bırakıp gitmeye hazırdım henüz aileler de tam dahil olmamışken. Tabi bu yalvar yakar ayaklarıma kapandı özürler ağlamalar kız buna yapışmış bilmem ne bu istememiş aslında falan. Kız da benden güzel fıstık gibibir şekilde inandım ikna oldum sonra aileler de tanıştı söz nişan bşyler düşünüyoruz benim aile daha karar aşamasındayken adama bir haller oldu uzaklaştı ve bana hiç bir açıklama yapmadan gitti ben de aşırı gururlu olduğumdan hesap soramadım. Uzak mesafe ilişkisiydi bir de bizimki. Sonra öğreniyorum ki adam orada iş yerinden biriyle nişanlanıyor. O kızın benden haberi oldu mutlaka. Ama bu sefer de beni kötüleşmiştir kıza ve kız ona inanmayı seçti. Keşke bana söyleseydi arkama bakmadan giderdim zaten aylarca kendimi yemezdim en azından. Biri demiş yorumlarda aldatmak hastalıktır dye kesinlikle katılıyorum. Benim hikayemden almak istediğin dersi alabilirsin
Herhangi bir msjinin ekran görüntüsünü isteyin bence, tabi size söylemeden o kadınla buluşmuş olması çok yanlışKadınla konustugum da o benden kopamaz ıstesede ıstemesede o benimle evlenecek diyip kahkahalar atıp yuzume kapatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?