Kim yalan söylüyor?

Hala sevgilim diyosan eger olay bitmis zaten arkandan turlu alavereyle kadinla bulusuyor,yetmiyor kendisini aklamak icin turlu yalanlar soyluyor,sen de yalanlara inanmak istiyosun ama mantiginin kabul etmedigi detaylardan gelip buraya konu aciyorsun...sevgilin cok marhametli ok.kiz ayril gel benle evlen yoksa oldururum kendimi dese merhametinden yapacak yani oylemi?bence bu merhamet degil canim gozunun icine baka baka yalanlariyla kendini aklayip seni aptal yerine koyuyor.Emin ol suan hala o sahisla kontak halinde,kadin gokten duser gibi de gelip baskin yapmadi,kadin gelicegi zaman bile haberlesip bulustular dimi?ikinizi ayni anda idare etmis sen kendini kandir hala...haaa kadin hala rahatsiz ediyor diyeceksen numarasini engeller ,sosyal medyasini kapatir yetmedi hattini degisir bir gunde istese izini kaybettirirdi ama o gizli sakli bulusup sozde yuz yuze konusup "dus yakamdan mi diyecekti"sahiden inandin yani hersey merhametinden?

Sevgilin yalan söylüyor. Emin ol bir erkek yüz yüze görüşürsem düşer yakamdan diye düşünüp de eski sevgilisiyle buluşmaz.

Kanitlasin...

Emeklerini alip tecrübe edindim diye kenara birakacaksin yoluna devam edeceksin... Balik bastan kokmaya başlamış... 1.5 yıl neki millet 30 sene sonra hic tanıyamamisim diyebiliyor...

Yalan söylüyor böyle erkekler hep yedek bulundurmak ister emeğim tecrübem de uzaklaş onlardan bir daha arkana bakma derim madem o kadar dürüsttü sana diyebilirdi buluşmadan önce. Ayak üstü yalan uyduruyor

Ay ay ne tesadufler silsilesiymiş o bahtsiz bedevinin.

Şu ağlayıp yalvaranlar bir bana mı samimiyetsiz geliyor... Çok okuyorum burada ağladı zırladı sümkürdü falan konularını.
Suçsuzsan niye ağlıyor zırlıyor, neyi affetirmeye çalışıyorsun?
Hikaye bunlar rol yapıyor inanmayın.
Sağlıklı bir ilişkide bu saçmalıklar olmaz.

Madem alakasi yokmus o masada ne isi varmis onunla

Bi kere aldatan ömrünün sonuna kadar aldatmaya devam edecektir canım.. haliyle sen de bunu sineye çekersem bu konuda daha da şımaracak.. bence yol ver gitsin.. daha yolun başında aldatan ilerde neler yapmaz.. muhtemelen karşıdaki kız doğru söylüyor...

burda önemli olan kimin yalan söylediği değil, sizin biten güveniniz bence...barışsanız bile sağlıklı bir ilişki olmayacak bundan sonra, güvensizlik üzerine kurulmuş olacak...

Hee, hep de öyledir zaten, bir kerecik buluşmuştur, o da kızı defetmek içindir, şanssızlığa bak ki onda da biri görmüştür.
Aldatanlar da hep aynı laf salatasını önünüze sürerler; bir kere oldu, duygusal bir şey değildi, nasıl yaptım bilmiyorum, falan da filan... Madem kız peşini bırakmıyordu, size niye anlatmadı? Her şekilde kanıtlarım da başka bir laf salatası. Neyi, nasıl kanıtlayacakmış? Telefon dökümlerini önünüze sürüp, bak hiç konuşmuyoruz mu diyecek, whatsapp konuşmalarını mı gösterecek? Nasıl inanacaksınız sunacağı kanıtların güvenilirliğine? İletişim kurmanın başka yolları da var sonuçta. Bunları güveninizi zedelemeden önce düşünecekti. Güven sarsılınca, geri dönüşü imkansız.

Kadın kendini oldurmekle tehdit ediyor sevgilimse onu kırmadan incitmeden bu olayı cozmek istediğini belırtıyor
Size değer verseydi kimseyi incitmemek için değil sizi incitmemek için çabası olurdu. Eşimle ilk birlikte olduğumuz aylarda (eski eşi bizi çok rahatsız ediyordu) bi gün eski eşinin bi arkadaşı aradı X intihara kalkıştı hap içmiş vs gel diye Eşim de kendisine "benle bi bağlantısı yok niye beni arıyosun anasını babasını ara" dedi kapadı bi de babasının numarasını attı kıza.. İnanki ben bile ondan çok endişelendim istersen git ya da gidelim falan diye bayaa ısrar ettim. Yok dedi beni ilgilendiren birisi değil baksın başının çaresine dedi. Ve yüzü bile düşmedi normal güne devam ettik.

hemen inanıyorsunuz ve inanmak için kendinize bile yalanlar söylüyorsunuz.

yüzyüze konuşunca nolcakmış acaba? telefonda her yerden engellersiniz gerekirse savcılığa verirsiniz biter gider. ama bunu kurtulmak isteyen yapar.

Benzerleri başıma geldi. Evlilik yolunda ilerlediğim sevgilimin telefonundan kardeşine attığı msjı görerek benimleyken başka biriyle daha görüştüğünü öğrendim yıkıldım her şeyi arkamda bırakıp gitmeye hazırdım henüz aileler de tam dahil olmamışken. Tabi bu yalvar yakar ayaklarıma kapandı özürler ağlamalar kız buna yapışmış bilmem ne bu istememiş aslında falan. Kız da benden güzel fıstık gibi bir şekilde inandım ikna oldum sonra aileler de tanıştı söz nişan bşyler düşünüyoruz benim aile daha karar aşamasındayken adama bir haller oldu uzaklaştı ve bana hiç bir açıklama yapmadan gitti ben de aşırı gururlu olduğumdan hesap soramadım. Uzak mesafe ilişkisiydi bir de bizimki. Sonra öğreniyorum ki adam orada iş yerinden biriyle nişanlanıyor. O kızın benden haberi oldu mutlaka. Ama bu sefer de beni kötüleşmiştir kıza ve kız ona inanmayı seçti. Keşke bana söyleseydi arkama bakmadan giderdim zaten aylarca kendimi yemezdim en azından. Biri demiş yorumlarda aldatmak hastalıktır dye kesinlikle katılıyorum. Benim hikayemden almak istediğin dersi alabilirsin

Bende de tam tersi olmuştu . Bana kizin teki messengerdan musallat olmustu daha 10 gunluk nisanliydim , kizi biliyordum eski sevgilisiydi . Bana sallamadigi yalan kalmamisti ben de kiza inanmistim . Bir de konusma dokumunde kiza yapilmis tek bir arama vardi ama konusma suresi yoktu iyice delirmistim , pesimi birakmasini soyleyecektim acmadi falan dedi . Kizi engellemisti . Neyse kiz konustuklarindan mesajlastiklarindan gorustuklerinden asklarinin buyuklugunden bahsediyor bana .

Ben de madem bu kadar seviyor benle ne yapiyor dedim , biz inatlastik ayrilmistik seni bulmus bana cok kizginmis unutmak istemis . Senle hem beni cezalandiriyor hem de beni unutmaya calisiyor ama unutamadigi icin de gorusuyoruz dedi. Nişanlimla ettigimiz kavganin hesabi yok guven oldu sifir ayrilacagim artik kafama koymuşum .

Kiza sana inanmiyorum havasindayim watsapta profil fotomu degistim nisanlimla kendimi koydum profile . Kizin numarasini daha evvel almistim zaten , kizi aradim acmadi .

Sonra o beni aramis ben de duymamistim bir de aradigima pisman olmustum dönüs yapip yapmamak da kararsizdim, bir iki saat sonraydi bana watsaptan mesaj geldi . Beni nişanlim sanmisti profil fotografimdan dolayi olsa gerek . X bu yeni numaran mi ? Nisanlanmissin bunu nasil yaptin ? Beni unuttun mu ben seni unutmadim gittigin gun ben öldüm falan diyor. Birlikte cekildikleri fotolari atiyor bu gunleri unuttun mu diyor . Ben yazmadim ama kiz bildigin destan döşedi .

En son ben x degilim dedim . Bu defa beni aradi gururlu ol x beni ariyor mesaj atiyor hala pesimde unutmadi kullaniyor seni falan diyor.Dedim senin kafan mi iyi ? Mesajlarina bir daha bak . Unutmayan rahatsiz eden pesinde olan sensin bu her seyden belli . Ve ustelik ayrildiginizdan beri hic gorüsmemissiniz bu da belli mesajlarindan .

Uste cikmaya calisti ben istesem sizi ayiririm bilmem ne hadi ayir dedim. Nisanlima baska bir numaradan beni unutamazsin yazmis engeli yemis . Bana hakaretler etti senin ona saygin guvenin yok olsaydi bana inanmazdin hic dinlemezdin beni x e inanirdin . Sen onu sevmiyorsun hak etmiyorsun bilmem ne , en son beddua etmiş insallah ayrilirsiniz falan diye ben mesajlari sonradan gordüm ilk anda gormemistim . Ben de engelledim . Muhatap olmadim bir daha.

Boyle manyak insanlar var . Sonuc olarak yakamizdan düstü . Ama benim guvenim bir defa kirildi ve eskisi olmadi sonunda hakli çiksa da çok yiprandik . Onun kafasinda ben ona guvenmeyen inanmayan biriyim ve gercekten de öyleyim ama bunda onun sucu yok biliyorum.

Kadın exliğini yapıp ortalığı kızıştırmak için böyle söylüyor olabilir. Öte yandan nişanlın da exten next olmadığını öğrenememiş bi pislik olabilir. Ben kendi kendimi böyle yiyeceğime ayrılır onu exiyle başbaşa bırakırdım. Böyle bişey etrafımda yaşandı. Yaşayan arkadaşım affetti ama unutamadı. Ayrılıkla sonuçlandı. Neşeli bir insana döndü yine

Kadınla konustugum da o benden kopamaz ıstesede ıstemesede o benimle evlenecek diyip kahkahalar atıp yuzume kapatıyor
Herhangi bir msjinin ekran görüntüsünü isteyin bence, tabi size söylemeden o kadınla buluşmuş olması çok yanlış

Siz aynı şeyi yapsaydınız tepkisi ne olurdu ? Bu sorunun cevabına göre davranışınız şekillensin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…