- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Er yada gec kabullenicek eger bu sebepten oturu affedersen bidahakine daha kotusunu yasarsin o sanicakki beni seviyo napsam affeder.. boyle erkeklerde var cunku ben senin durumu yasamis olsaydim bidaha guvenmezdim guven olmayinca iliski yurumuyor maalesef.. mantigini dinle o sana dogru olani soyler kesinlikle bence en dogrusunu yapiyosun..Gec donus yaptıgımdan oturu ozur dilerim calıstıgımdan dolayı. Ilıskıyı bitirmemı kabullenemıyor ve sabah aksam telefonuna cvp vermedıgımden evimin ıcıne kadar veliyi ve durumu henüz aileme acıklamamksken karsılarında hungur hungur aglıyor evet cokk seviyorum bu gercek ama duygularımlada hareket edemiyorum mantıgım hep on planda
Eski sevgilisi çıkmasa kız kıskançlıktan boş atıp dolu tutmaya çalışmış olabilirdi, ama yalan atıp tesadüfen tutturabilir mi sence?
Kim yalan söylüyor diye sorabildiğine göre tarafını çoktan seçmişsin gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.
Şöyle bir olay anlatıp kaçayım istediğin hisseyi al bu kıssadan.
Eski sevgilimin olduğu şehre taşındım, nişanlıydı.
Tellerimiz zaten vardı senelerdir değiştirmemişiz ikimiz de.
Mesaj attı, bir araya gelelim çok özledim diye yalvar yakar oldu, nişanlı olduğunu bildiğimi bilmiyordu.
Eski günlerden bir bahsedişi vardı, şuraya yazsam ay bu çocuk deli gibi aşık hala derdiniz.
Sonra kız tam bana mesaj atarken tanık oluyor, kıza dediği yalan şu "o bana yazıyor cevap bile atmıyorum, savuşturmaya çalışıyorum."
Ben bunu nerden mi biliyorum.
Gelmiş bana yüzsüz yüzsüz "gelip sana sorarsa böyle olduğunu doğrular mısın yalvarırım eski günlerin hatrına, düşman değiliz sonuçta."
Oldu bir de kendimi düşürücem evet ben yazdım o cevap atmadı diye, paşadaki cürete bak.
Kız ünide bölümde ortak arkadaşımızdı, numaralarımız vardı zaten.
Her şeyi ekran görüntü alıp, kıza atıp, ikisini de her yerden engelledim
Sizin yaninizda arasin kadini ve hoparlor acikken sorsun neden boyle yapiyorsun, falan filan. Kadin ne tepki verecek, isin asli ortaya cikar. Ama bunu onceden habersiz isteyin ki hazirlik yapamasin.
Oyle yaptım ve telefonunu elime koydu al ne cvp yazmak ıstıyosan yaz dedi bana ben hıcbırsey yazmak istemedim. Arkasından aradı cvp vermedi kim dedim bana o kadının oldugunu soyledı neden cvp vermiyorsun dedım sen uzulursun diye cvp vermedim dedı. Hayır dedim simdi arıcaksın konusucaksın benim yanımda. Aradı kadın bana bısey olursa sebebi sensin dedi ve telefonu kapattıSizin yaninizda arasin kadini ve hoparlor acikken sorsun neden boyle yapiyorsun, falan filan. Kadin ne tepki verecek, isin asli ortaya cikar. Ama bunu onceden habersiz isteyin ki hazirlik yapamasin.
Hep de ayni yalanlar... her seferinde de yutuyor bixim kadinlar. Hep eski sevgili tarafindan unutulmaz olurlar ve kadin takintilidir, bizim erkekler kurtulusin tek yolu eski sevgiloyle bulusmaktir. Evet dedigin dogru. Yuzyuze olmazsa eski srvgililer ikna olmuyor.... nedense...Olmaz yüzyüZe (!) anlatması lazım ille.
Benim sevgilim gercekten cok ama cok merhametli yabancı bir kadının agladıgını gorse gercekten oda onunla oturup aglayacak bir insan. Ve bir kadına karsı asla ters konusan bir yapıya sahip olmadığı ıcınde kadın sanki sevgilimin bu duygusunu kendi lehine cevırıyor ben bu durumu gorunce bitirmek istedim. Bana baslı basına zaten yalan konustu ama bu durumda fark edince ne kadar yanımda ona bir daha beni arama sorma sevgilim var desede ıcımdekı bir ses tekrar o kadının duygu yuklu mesajını alınca tekrar ıletısıme gececeklerınj soyluyoBence kadınla iletişime girme sevgilini senden ayırmak için gayet de yalan söyleyebilir biz görüşüyoruz diye. Sevgilinle konuş ama seni ikna etmesi lazım. Kadınlar neden görüşmüs sana neden söylememiş bunları mantıklı şekilde izah ederse uzatma derim. Karşı tarafın ekmeğine yağ sürmüş olursun böyle yaparak.
Yapma Velvette neler okuyoruz burada. Konudaki adam bana inandırıcı gelmedi ama bayağı bayağı exine kancayı takan kadın var.Öff zaten hep de exleri rahat bırakmaz bunları
(Yersen)
Hiç böyle bir hikayede kadının gerçekten adamın peşinde olduğunu görmedim
Hadi o şrfsiz mesaj attı görüşmek istedi de, siz neden nişanlı olduğunu bildiğiniz eski sevgilinizle buluştunuz? Onun kadar suçlusunuz.Eski sevgilisi çıkmasa kız kıskançlıktan boş atıp dolu tutmaya çalışmış olabilirdi, ama yalan atıp tesadüfen tutturabilir mi sence?
Kim yalan söylüyor diye sorabildiğine göre tarafını çoktan seçmişsin gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.
Şöyle bir olay anlatıp kaçayım istediğin hisseyi al bu kıssadan.
Eski sevgilimin olduğu şehre taşındım, nişanlıydı.
Tellerimiz zaten vardı senelerdir değiştirmemişiz ikimiz de.
Mesaj attı, bir araya gelelim çok özledim diye yalvar yakar oldu, nişanlı olduğunu bildiğimi bilmiyordu.
Eski günlerden bir bahsedişi vardı, şuraya yazsam ay bu çocuk deli gibi aşık hala derdiniz.
Sonra kız tam bana mesaj atarken tanık oluyor, kıza dediği yalan şu "o bana yazıyor cevap bile atmıyorum, savuşturmaya çalışıyorum."
Ben bunu nerden mi biliyorum.
Gelmiş bana yüzsüz yüzsüz "gelip sana sorarsa böyle olduğunu doğrular mısın yalvarırım eski günlerin hatrına, düşman değiliz sonuçta."
Oldu bir de kendimi düşürücem evet ben yazdım o cevap atmadı diye, paşadaki cürete bak.
Kız ünide bölümde ortak arkadaşımızdı, numaralarımız vardı zaten.
Her şeyi ekran görüntü alıp, kıza atıp, ikisini de her yerden engelledim
Peki bundan çıkarı ne bu adamın?Benzer bir olayı geçen aylarda bir arkadaşım yaşadı.
Adam kim yakalarsa ona gidip yalvarıp diğeriyle koptuğunu söylüyor, beraber aşalım diyor.
Kızın ailesine de yalvara ağlaya bir hal olmuştu, kız da inanmıştı.
Barışır barışmaz ilk iş diğerine koşmak olmuş.
Allah yardımcın olsun.
Bana bu yalanı 18 yaşındayken attılar o zaman bile inanmadım :)Hep de ayni yalanlar... her seferinde de yutuyor bixim kadinlar. Hep eski sevgili tarafindan unutulmaz olurlar ve kadin takintilidir, bizim erkekler kurtulusin tek yolu eski sevgiloyle bulusmaktir. Evet dedigin dogru. Yuzyuze olmazsa eski srvgililer ikna olmuyor.... nedense...
Artik baska yalan bulsunlar ya... biktirdilar...
Bilmiyorum bana o kadının mesajlarını gonderıyo bak bunları yazdı bana dıyo ne cvp veriyim dıyo ben bu sorundan en zararsız bir sekılde cıkmak istiyorum dıyoPeki bundan çıkarı ne bu adamın?
Manyak mı bu erkekler anlamıyorumki. Ne diye sağa sola yalvarır da sonra tekrar gider ötekine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?