Kim yalan söylüyor?

Eğer gerçekten masumsa siz istemeseniz bile aldatmadığını kanıtlar.

Bence kadınla iletişime girme sevgilini senden ayırmak için gayet de yalan söyleyebilir biz görüşüyoruz diye. Sevgilinle konuş ama seni ikna etmesi lazım. Kadınlar neden görüşmüs sana neden söylememiş bunları mantıklı şekilde izah ederse uzatma derim. Karşı tarafın ekmeğine yağ sürmüş olursun böyle yaparak.

İkisi de doğru söylüyor olabilir. Madem seni kaybetmek istemiyor ispatlasın. Telefon dökümlerini yazışmaları göstersin kim kimi aramış belli olur. Bi yol daha var. Sevgilinle buluş onun hesabından ya da telefonundan levlama niye yalan söylüyorsun, ben seninle görüşmüyorum seni istemiyorum minvalinde, işte kadın ne iddia ediyorsa onun tersi şeyler yazın. Cevap olarak kadın ne diyecek bakalım. Nasıl inkar ediyosun yüzüme mi diyecek yoksa kabul mu edecek iftira attığını.

Sevgiliniz size kadının tehditlerinden ve görüşeceklerinden önceden bahsetseydi daha inandırıcı olurdu. Ama arkadaşınız görmese ruhunuz duymayacakmış.

Doğruluğunu kanıtlasa bile, gizli saklı işler çevirmesi tek başına soğutur insanı.

Eski sevgilisi çıkmasa kız kıskançlıktan boş atıp dolu tutmaya çalışmış olabilirdi, ama yalan atıp tesadüfen tutturabilir mi sence?

Kim yalan söylüyor diye sorabildiğine göre tarafını çoktan seçmişsin gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.

Şöyle bir olay anlatıp kaçayım istediğin hisseyi al bu kıssadan.

Eski sevgilimin olduğu şehre taşındım, nişanlıydı.
Tellerimiz zaten vardı senelerdir değiştirmemişiz ikimiz de.
Mesaj attı, bir araya gelelim çok özledim diye yalvar yakar oldu, nişanlı olduğunu bildiğimi bilmiyordu.
Eski günlerden bir bahsedişi vardı, şuraya yazsam ay bu çocuk deli gibi aşık hala derdiniz.
Sonra kız tam bana mesaj atarken tanık oluyor, kıza dediği yalan şu "o bana yazıyor cevap bile atmıyorum, savuşturmaya çalışıyorum."
Ben bunu nerden mi biliyorum.
Gelmiş bana yüzsüz yüzsüz "gelip sana sorarsa böyle olduğunu doğrular mısın yalvarırım eski günlerin hatrına, düşman değiliz sonuçta."

Oldu bir de kendimi düşürücem evet ben yazdım o cevap atmadı diye, paşadaki cürete bak.
Kız ünide bölümde ortak arkadaşımızdı, numaralarımız vardı zaten.
Her şeyi ekran görüntü alıp, kıza atıp, ikisini de her yerden engelledim

Er yada gec kabullenicek eger bu sebepten oturu affedersen bidahakine daha kotusunu yasarsin o sanicakki beni seviyo napsam affeder.. boyle erkeklerde var cunku ben senin durumu yasamis olsaydim bidaha guvenmezdim guven olmayinca iliski yurumuyor maalesef.. mantigini dinle o sana dogru olani soyler kesinlikle bence en dogrusunu yapiyosun..

Sizin yaninizda arasin kadini ve hoparlor acikken sorsun neden boyle yapiyorsun, falan filan. Kadin ne tepki verecek, isin asli ortaya cikar. Ama bunu onceden habersiz isteyin ki hazirlik yapamasin.

Ufff her yanı yalan kokan bir durum.Herif düpedüz maceralarda yüzüyor.Evet ikinizi de idare ediyorum demeyeceğine göre bir bahane sunacaktı elbette,bu da o. Kaç kaç kurtul..

Sizin yaninizda arasin kadini ve hoparlor acikken sorsun neden boyle yapiyorsun, falan filan. Kadin ne tepki verecek, isin asli ortaya cikar. Ama bunu onceden habersiz isteyin ki hazirlik yapamasin.
Oyle yaptım ve telefonunu elime koydu al ne cvp yazmak ıstıyosan yaz dedi bana ben hıcbırsey yazmak istemedim. Arkasından aradı cvp vermedi kim dedim bana o kadının oldugunu soyledı neden cvp vermiyorsun dedım sen uzulursun diye cvp vermedim dedı. Hayır dedim simdi arıcaksın konusucaksın benim yanımda. Aradı kadın bana bısey olursa sebebi sensin dedi ve telefonu kapattı

bence kadınla iletişime geç.bu zamana kadar ne yazışmışlar sana göndersin.bence kadın doğru söylüyor.

Olmaz yüzyüZe (!) anlatması lazım ille.
Hep de ayni yalanlar... her seferinde de yutuyor bixim kadinlar. Hep eski sevgili tarafindan unutulmaz olurlar ve kadin takintilidir, bizim erkekler kurtulusin tek yolu eski sevgiloyle bulusmaktir. Evet dedigin dogru. Yuzyuze olmazsa eski srvgililer ikna olmuyor.... nedense...
Artik baska yalan bulsunlar ya... biktirdilar...

Benim sevgilim gercekten cok ama cok merhametli yabancı bir kadının agladıgını gorse gercekten oda onunla oturup aglayacak bir insan. Ve bir kadına karsı asla ters konusan bir yapıya sahip olmadığı ıcınde kadın sanki sevgilimin bu duygusunu kendi lehine cevırıyor ben bu durumu gorunce bitirmek istedim. Bana baslı basına zaten yalan konustu ama bu durumda fark edince ne kadar yanımda ona bir daha beni arama sorma sevgilim var desede ıcımdekı bir ses tekrar o kadının duygu yuklu mesajını alınca tekrar ıletısıme gececeklerınj soyluyo

Öff zaten hep de exleri rahat bırakmaz bunları
(Yersen)
Hiç böyle bir hikayede kadının gerçekten adamın peşinde olduğunu görmedim
Yapma Velvette neler okuyoruz burada. Konudaki adam bana inandırıcı gelmedi ama bayağı bayağı exine kancayı takan kadın var.

Fakat karakterli adamlar genelde exleri ne yaparsa yapsın, muhatap olmaz.

Hadi o şrfsiz mesaj attı görüşmek istedi de, siz neden nişanlı olduğunu bildiğiniz eski sevgilinizle buluştunuz? Onun kadar suçlusunuz.

Peki bundan çıkarı ne bu adamın?
Manyak mı bu erkekler anlamıyorumki. Ne diye sağa sola yalvarır da sonra tekrar gider ötekine.

Bana bu yalanı 18 yaşındayken attılar o zaman bile inanmadım :)

Sizinle bir iliski icerisindeyken,eski sevgilisyle bulusmasi yeterli bir sebep degil mi?

Peki bundan çıkarı ne bu adamın?
Manyak mı bu erkekler anlamıyorumki. Ne diye sağa sola yalvarır da sonra tekrar gider ötekine.
Bilmiyorum bana o kadının mesajlarını gonderıyo bak bunları yazdı bana dıyo ne cvp veriyim dıyo ben bu sorundan en zararsız bir sekılde cıkmak istiyorum dıyo

Hadi diyelim doğru söylüyor eski sevgilisi ve herhangi bir sebepten buluşup görüştü onunla... Ne olursa olsun senin haberin olmalıydı bence. Senin güvenin kırıldı zaten düzelmesi eskisi gibi olması zor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…