kime akıl danışırsınız?

Efla

bize bağışla Allahım
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.964
17
118
Diğer
akıl akıldan üstündür, sözünü çok severim.

kararsız olduğum konularda çevremdekilerin fikirlerine danışırım mutlaka.
bu eşim, annem, kardeşlerim ya da arkadaşlarım olur .
kk dan edindiğim dostlarıma da danıştığım çok olmuştur . sağolsunlar , güzel fikirlerini benimle paylaştılar,çok yardımcı oldular bana. Şeniz

kararsız olduğunuzda sizin akıl danıştığınız, fikirlerini aldığınız kimseler var mı? varsa kimler?
yoksa her kararınızı tek başınıza mı verirsiniz?

yorumlarınızı bekliyorum.
sevgiler

a.s.

bizim burda çalışan çaycı bir abla var ben ona danışırım her zaman...
ben genelde yaşıtlarımla pek bişey danışmam çünkü bir büyük lafı daha çok işime yarar...

Genelde kendi kararlarımı uygularım
Eşimden fikir alırım..
Zaman zaman kızkardeşime danışırım;konuya göre
Fikirleri isabetlidir
Birkaç dosttan da fikir alırım..paylaşırım.

genelde halama danışırım ve çok yardımcı olur sağolsun,
ama özelse yani eşimle ailesiylle ilgiliyse ailemden kimseye söylemek istemem,
çok yakın dostuma danışırım ozamanda,
ama artıkk kk daki arkadaşlarıma danışırım yorumlarını beğendiğim cuk oturmuş dediğim sözler ölyle oluyorkii:içelim: kaydirigubbakcemile5

Genelde kendi kararlarımı uygularım
Eşimden fikir alırım..
Zaman zaman kızkardeşime danışırım;konuya göre
Fikirleri isabetlidir
Birkaç dosttan da fikir alırım..paylaşırım.

canım, ben de kendi kararlarımı uygularım çoğunlukla.
ama bazen olayların içinde olduk mu çok net göremeyiz her şeyi, dışardaki kişiler için daha nettir. bu tür durumlarda ben paylaşırım.
fikri alırım, en son mantığıma uyanı uygularım..

Son düzenleme:
bazı konularda o kadar çok kararsızlık yaşarım ki anlatamam...
fikir aldığım insanlar da eşim ve ablamdır,ama
eğer onların dedikleri de beni tatmin etmediyse yine zorlansamda bir şekilde karar veririm...
sevgiler...

öncelikle eşimden fikir alırım...
ablamdan,annemden ama en sonunda kendi düşüncemi uygularım...

Benim karrsız kaldığım zamanlarda kapısını çaldığım kişi ABLAMDIR onunla dertleşmeyi çok severim çünkü çoğu zaman arkadaş gibidir eğerki çok canım yandıysa çok kararsızsam çok üzdülerse beni hemen ablalık yönü devereye girer :) oyy yerim ben böceğimii ( böceğim derimde ben ona) :)
UNUTMADAN AŞKLA İLGİLİ ÇÖZEMEDİİĞİM KONULARDA YANİ UFUĞUMLA İLGİLİ :) İLLA BİRİNE DANIŞAMDAN AKIL ALAMADAN YAPAMİCAĞIM BİŞİYSE BENİM AKLIM KESİN YETMEZZ DİREK KALBİM DEVREYE GİER BU YÜZDEN MANTIKLI BİRİSİNİN CEVABII VE TARAFSIZ KİŞİNİN YORUMUNA İHTİYAÇ DUYDUĞUM ZAMAANSA ENİŞTECİĞİMİN KAPISINI ÇALARIM ZATEN ABLAMLA AYNI EVDE OTURUYORLARR :)))

Fikir alacaksam eşime sorarım ve alırım
Ama bana uymuyorsa bir çaresine bakmaya gayret ederim

önce eşime danışırım eğer onunla ilgili bişeyse anneme danışırım en iyi derty ortağım eşim annemmmmmmmmmmmmmmmmmm

kimseye danışmam.. benim derdimi benden başkası bilmez..

genelde kendim karar veririmşakkıdı
ama beni aşan ya da karar veremediğim konularda annem,ablam,abim,kankamdan fikir alırım.
sitede de fikir aldığım birisi var adı bende saklı :asigim:

başkasına danışşam bile kendi bildiğimi okurum
ama önce annem,sonra erkek arkadaşım
en iyi bunlar anlar beni....

kesinlikle eşime danışırım, o benim yol göstericim...

Ailemle ilgili bişeyse kimseye danışmam iyi yada kötü bir karar veririm öyle eften püften bişeyse aileme çevremde arkadaş olduğum herkese fikirlerini sorarım ama kendi bildiğimi okurum.

Ben insanları dinlemeyi sever onları çok fazla gözlemlerim. Bu yüzdende birçok konu hakkında başıma gelmeden kendimce fikir sahibiyimdir...bir konu hakkında kararsızlığa düştüğüm pek olmaz yapabileceklerimin çok farkındayım çünkü beni aşacak hiçbir riskli işlerle boşa zaman harcamam kendi boyumu aşmamaya çalışırım kendimi çok iyi tanıyorum çünkü bu yüzdende kararsızlık denen ikilemlere pek fazla takılmam kendim bir şeyi yapmak istersem yaparım ve bunun için kimseye danışmam sağlamcıyımdır çünkü danışmaya gerek duyucak kadar ikilemli işlere giremem ...kısacası izler doğruyu dinleyerek ve izleyerek bulmaya çalışır kendim eder kendim bulurum sonunda....=).

ben herşeyimi eşime danışırım.....
ona sormadan birşey yapmam...bende öyle bir huy oldu işte....onsuz karar veremem bişeye....heralde çok sevdiğimden ileri geliyo....onun fikirleri çok önemlidir benim için....çok mantıklıdır kendisi
....mirmirmirmirsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…