Kısa ve öz abisi eve gelip gitmiyomuş.Nokta yok virgül yok her şey iç içe.
Diğer konularınızıda bilmiyorum.
Düzelterek yazmayı deneyin...
Kusura bakma canim ya tamam duzelteyimNokta yok virgül yok her şey iç içe.
Nokta yok virgül yok her şey iç içe.
Karısıyla konuşcam çok merak ediyorum bizimle derdi ne gitmiş annemin komşusuna bi sürü şey anlatmış cok doluyMuş bize ben kendisiyle görüsmüyorum karışmıyorum annemde karışmıyo istediğini yapıyo geziyo tozuyo ama merak ediyorum kötü konuşurum diye korkuyorum ben kendimi bilmiyorum bu konularda üslubum ağır olabilirSiz gidin görmeye konuşmaya sorun derdi neymiş
Arkadaslar çok konu açtım buraya okuyanlar bilir eşimin ailesi bana iftira atmıştı gittim abimlerde kaldım annemde orda kalıyordu çünkü sonra beni almaya geldi ailesi oğlum da Yanimdaydi annesi bana demedigini bırakmadı iftira olayında da olur olmadık suçlamalar yapan da oydu beni almaya değil suçlama ya gelmişler o gün abimin eşi de beni savundu çocuğu almaya kalktı annesi çekti almaya çalıştı oğlumu elinden baya tartıştı oğlumu götürdüler 4 gün benden ayrı kaldı 7 aylık ti o zaman altli üstlu oturuyoDuk o zamandan sonra eşim çok yalvardi dönmem için taşınalim yada tasinsinlar döncem dedim taşındilar evet ama yürüyerek 5 dakika şu an yine görüşüyoruz hergun çok direndim görüşmek istemedim ama eşim yüzünden mecbur kaldım bide çok yakınlik gösterdiler pişman olmuşlar bir yıl oldu bu olay geçeli evindeyim şimdi mutlu muyuz değil ama bi şekilde devam ediyoruZ bir yıldır abimle eşi evime gelmiyo eşim çok şey söylemişti karısı için abim için bi daha bu eve girmiyecekler dedi ben belimden 10 gün yattım evde gelmedi abim bi abim bi annem var babam vefat etti abim gelmedi bi ailesi filan hergün geldi çok zoruma gitti hak da verdim ama bu sağlık konusu gelmeliydi diye de düşündüm abimin eşini taniyamiyorum ben mi çok safim o fena mi bilmiyorum annem onlarla kalıyordu bi kere kuzeniyle eşi gelcekmis anneme demiş sen evine gider misin Bu terbiyesizlik değil mi hiç bi şekilde abime yansıtmadık ama abim de karısına kul köle ben öyle değer verdim ki karısina kardeşim gibi gördüm aradım sordum baktım arayip sormuyor bende aramadim bu olaylar mi arayı açtı yoksa çok şey var canımı sıkan üzülüyorum böyle olmasına benim oğlum var abimin de yigeni ne kadar sorun olursa olsun yigenini eşim olmadığı zaman göremez mi bi çikolata getiremez mi eşimin ailesi herseyi alıyo sürekli geliyolar torunları yigenleri için benim abimin sanki umrunda değil ama olaylarda agirdi arkadaşıma soruyorum o erkek kaldıramaz böyle şeyleri diyo abin de haklıdır diyo çok kafam bulanıyor arkadaşlar çok karışık oldu belki ama kusura bakmayin
Haklısınız fakat konu uzun olunca anlaşılmadı benim açımdan.Sizde cok mu var?
Herkes kendine göre haklı eşimde kendine göre haklı. Ben diyo kardeşim hastalancak kocasıyla konusmuycam kavgalı olcaz kapıda n alması acadan girerim diyo. Senin abin sana düşkün değil karısına düşkün diyo. Tabiki eşi önemli olcak ama kaç yıldır aynı ekmeği evi paylaştık dwtlerimizi paylaştık insanın zoruna gidiyoSanırım eşiniz karışık donemde abinize ve yengenize laf soylemiş. Bu durumda haklı. Erkekler bu konuları kolay kolay yutamazlar.. Siz bnce eşinizi ikna edin de onların gonlunu alsın.
valla ben kendi abimi duşunuyorum eşim evime gelme dese sanırım olsemde bu eve adım atmaz. Pek haklı bulmadım eşinizi.. Yağ gibi uste çıkıo abinden ozur diliyceğineHerkes kendine göre haklı eşimde kendine göre haklı. Ben diyo kardeşim hastalancak kocasıyla konusmuycam kavgalı olcaz kapıda n alması acadan girerim diyo. Senin abin sana düşkün değil karısına düşkün diyo. Tabiki eşi önemli olcak ama kaç yıldır aynı ekmeği evi paylaştık dwtlerimizi paylaştık insanın zoruna gidiyo
Eşim diyo gelsin abin seni yigenini görsün ona kapım açık ama karısı bu eve giremez diyo karısı da abim de zaten kesinlikle gelmek istemiyorlar çok şey yansıtmamaya çalışıyorum gelmesin filan dediğini söylemiyorum arayı yapmaya çalışıyorum ama zor demişti ki eşim abin hakettiği nden fazlasıyla evlendi bunu söylemiştim daha sonraları karısı için ben onun ne olduğunu ilk görüşte anladım bunları biliyorlar tabi ben olsam belki bende gitmezdim ben hep abimle eşini savundu ailemi savundum eşim hatta diyodu abin benden kıymetli diye herkesin yeri ayrı diyodum bendeEşin çok ağır şeyler söyleyip hem abine hem yengene,ve sen onların yanında arkasında durmadıysan,böyle davranmaları gayet normal...eşin evinde istemiyor,abin istenmeyen eve niye gelsin...yengen de seni zamanında savunmuş,demekki senden beklemedikleri bir davranışın olmuşki uzak duruyorlar...belki de evliliğinize karışmak istemedikleri için uzak duruyorlar
Abim diyo ben seni seviyorum şimdi gelmem diyo ama daha ilerisini bilemem yaşananlar çok taze diyo ne yakınlaştırir bilmiyorum doğum hastalık ölüm inşallah ölüm olmasında herkes yerinde sagolsunAbinizle acik acik konussaniz, sorsaniz neden bole yaptigini?
Eşim zaten haksız biliyorum ne dediğini bilmediği için sinirlenince hep dilinin kurbanı oluyo sonra pişman oluyo ailesi affeder ama başkaları affedemez o da çok pişman zaten diyo o kadar olay oldu abin efendiligini bozmadı ama karısından nefret ediyovalla ben kendi abimi duşunuyorum eşim evime gelme dese sanırım olsemde bu eve adım atmaz. Pek haklı bulmadım eşinizi.. Yağ gibi uste çıkıo abinden ozur diliyceğine
E abin solemis iste, demek ki esinin yaptiklarini hazmedememis. O gelmiosa sen git, abin sonucta, sana karsi bi tavri da yokmus. Madem istiosun gorusmek sen adim at.Abim diyo ben seni seviyorum şimdi gelmem diyo ama daha ilerisini bilemem yaşananlar çok taze diyo ne yakınlaştırir bilmiyorum doğum hastalık ölüm inşallah ölüm olmasında herkes yerinde sagolsun
Evet noktalama işaretlerine dikkat etmemisim kusura bakmayın ama ağır yani benim için oğlum dayısıni göremiyo abim de istiyo görmek ama...bence herşeyi takıntı yapma bu kadar
bi de yazdıklarını okumak gerçekten güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?