Ben abime hsstalandigimda niye gelmedigine üzülüyorum bu hastalık yani başka bişey değil sizin kardeşiniz aileden biri hasta yatcak ciddi bi şekilde bide siz gitmiceksiniz öyle mi eşim olmadığı zaman gelemez miydi ne olursa olsun bi ziyaret etmeliydi benim durumumu bilmediğiniz için böyle konusuyosunuz tebrik ediyorum sizi ben zaten hazira konmaya seven biri değilim kendimi mahçup hissederim bi yere gitsem oturmam hemen yardimci olurum ve orda da elimden gelenin fazlasını yaptjm bana yapılan sanki yapmak zorundasın yapacaksın tabi muamelesi bu durum yanlış diyorumBen de cogunluk gibi sizi hakli bulmadim. Esiniz hala abin gelebilir ama karisi gelemez kafasinda oldugu, size de yasak koydugu halde abinzden bunu beklemeniz yanlis bi kere.
Yengeye gelince de iki ay evinde kalmissiniz size evini acmis sofrasina oturmussunuz simdi burda kahvalti hazirlamadi vs demeniz cok cirkin. Madem oyle annenizde kalsaydiniz kahvaltisi temizligi de batmasaydi.
Bende annemle kaldığımda temizlik konularında çok tartışıyoDuk kavga ediyoduk hatta diyorum sen böyleysen abimlerde de kız haklı seni istememekle ben bile bazen sinir oluyorum bildiğini okuyo çünkü evet kendi evinde kalması aslında onun içinde iyi daha rahattir hem ben gidip gelebiliyorum ama istemiyorum da annemin yalnız kalmasını için rahat etmiyo kim ister ki tek başına kalmasını 52 yaşında Zona geçirdi görme kaybı var biraz bi gözünde bide depresyon geçirmişti yalnız kalması iyi değil oyüzden içime dert oluyohiçbirşeyine karışmasa bile aynı evde zor.. anneniz kaç yaşında kendine yetemeyecek durumda mı ki yalnız bırakmak istemedi abiniz..
Gerçekten diyolar ya herkes kendine göre haklı aynen öyle annem oğluma oyuncak almış annemin komşusu demiş sun kadar paralı oyuncak almışsın ne gerek var filan ben diyo söylemedim ona gelin demiş o zaman diyo bu ne demek ya ben yüzyüze geliyorum konuscam yani bu fesatlık değilde nedir ben onların çocuğu olsa herseyi almak isterim elimde olsaAnlıyorum ben seni.ilk.zamanlar bende.kendimi.ifade etme.isteği , neden.böyle.olduk 'u sorgulama gereği duyuyordum
Ne.oldu.biliyor musun ben.daha da.suçlu.oldum . şuan.bıraktım olurunaoluruna. Anlayacak.insan zaten böyle bir.mesafe koymaz arayi. Bu kadar açmaz vs..
Şuan inan.kafam.rahat kirmadim kırıldım. Bu en.güzeli ,vicdanım rahat. Dertsiz dünya olmaz drdimiz burda olsun
Allah razı olsun tabiki evlerindeydim ama baba erken yaşta öldü abim diyodu ki ben senin baban gibiyim bana dedi ki bi kere eşim cok etkilendi bu olaylardan kız gelinliğini yasayamadi ama gelinliğini yaşayamayan benim hep ailesiyle takiliyodum çünkü yani karısı çok dert yandı demekki bizden yana kötü bişey soylemedim hep iyi niyetli oldum ama kar etmedi sanırım konuşulması gerek içine atınca insan soguyo cunkubence siz çok takıntılısınız.. zor gününüz de abinizin evine sığınmışsınız. 2 ay kalmışsınız. abin ve eşi size destek olmuş, hatta sizi savunmuş.. ne kadar abinin evi olsa da, bir tarafı el. yani yengeniz, size kötü bir söz söylememiş anladığım kadarı ile.. tamam kahvaltıyı sen hazırlamışsın ama, akşam yemegini de yengen hazırlamıştır. o evin hanımı yengen..
eşin ile abin arasında münakaşa olmuş ve abin küsmüş, kırılmış. Olabilir erkekler, daha katı sert bu konu da..
Sen neyi merak ediyorsan, direktman abini ara abin ile görüş.. Kırgınlıklarını abine söyle.. ona manevi olarak ihtiyacın olduğunu söyle.. Çok mu zor? Hiç yengeni işin içine katma..
Yaşadığınız tatsızlık iki taraf içinde kolay olmayan bir sorun.Ayrılma sürecinde hepte bu şekilde olur kişiler eteğindeki taşları dökerler.Sanırlar olay buraya kadar geldi eşler evlerini terk etti arada kalan çocuk bölüşüldü aslında bu yılların verdiği eşlerin ailelerine yansıttığı dertlerini bu süreçte dile getirmek. Abinizi yengenizi annenizi keşke bu olayın dışında tutsaydınız aile büyükleri girince yara alıyorlar. Bu yaraların iyileşmesi için ailene Zaman ver. Yengenizin sizi aramıyorsa biliniz ki siz dertlerinizi dışarıya sunup hayıflanmayı ve fikir almaktan hoşnutsunuz bazen yengeniz değil kız kardeşiniz bile olsa çok sorun yaratan yada sürekli şikayet eden yaşadığı aile düzeninden bir Zaman sonra sıkar ve bunu dile getiremez karşı taraf hareketleriyle anlatır.Arkadaslar çok konu açtım buraya okuyanlar bilir eşimin ailesi bana iftira atmıştı gittim abimlerde kaldım annemde orda kalıyordu çünkü sonra beni almaya geldi ailesi oğlum da Yanimdaydi annesi bana demedigini bırakmadı iftira olayında da olur olmadık suçlamalar yapan da oydu beni almaya değil suçlama ya gelmişler o gün abimin eşi de beni savundu çocuğu almaya kalktı annesi çekti almaya çalıştı oğlumu elinden baya tartıştı oğlumu götürdüler 4 gün benden ayrı kaldı 7 aylık ti o zaman altli üstlu oturuyoDuk o zamandan sonra eşim çok yalvardi dönmem için taşınalim yada tasinsinlar döncem dedim taşındilar evet ama yürüyerek 5 dakika şu an yine görüşüyoruz hergun çok direndim görüşmek istemedim ama eşim yüzünden mecbur kaldım bide çok yakınlik gösterdiler pişman olmuşlar bir yıl oldu bu olay geçeli evindeyim şimdi mutlu muyuz değil ama bi şekilde devam ediyoruZ bir yıldır abimle eşi evime gelmiyo eşim çok şey söylemişti karısı için abim için bi daha bu eve girmiyecekler dedi ben belimden 10 gün yattım evde gelmedi abim bi abim bi annem var babam vefat etti abim gelmedi bi ailesi filan hergün geldi çok zoruma gitti hak da verdim ama bu sağlık konusu gelmeliydi diye de düşündüm abimin eşini taniyamiyorum ben mi çok safim o fena mi bilmiyorum annem onlarla kalıyordu bi kere kuzeniyle eşi gelcekmis anneme demiş sen evine gider misin Bu terbiyesizlik değil mi hiç bi şekilde abime yansıtmadık ama abim de karısına kul köle ben öyle değer verdim ki karısina kardeşim gibi gördüm aradım sordum baktım arayip sormuyor bende aramadim bu olaylar mi arayı açtı yoksa çok şey var canımı sıkan üzülüyorum böyle olmasına benim oğlum var abimin de yigeni ne kadar sorun olursa olsun yigenini eşim olmadığı zaman göremez mi bi çikolata getiremez mi eşimin ailesi herseyi alıyo sürekli geliyolar torunları yigenleri için benim abimin sanki umrunda değil ama olaylarda agirdi arkadaşıma soruyorum o erkek kaldıramaz böyle şeyleri diyo abin de haklıdır diyo çok kafam bulanıyor arkadaşlar çok karışık oldu belki ama kusura bakmayin
sen kvdenin surekli gelmesini istiyomusunki gelininizde anneni hergun gormek istesin.biyerde yalniz kalmak istiyodur heleki kuzeniyle misafirleriyle.madem evi varmis ne isi var annenizin gelinin yaninda her daim.oda yalniz kalmak istiyodur belki bazi seylerine karisiyodur anneniz oda bunalmistir.birfe sen evi terkedip gitmissin kadin iyice sinir olmusdur.ben olsam asla kv ve gorumceyi uzun sureli evimde istemem bi zamn sonra sıkar cunku.abine gelince bunca laf isitmis ısinip gelip gitmesini zamana birakKarısıyla konuşcam çok merak ediyorum bizimle derdi ne gitmiş annemin komşusuna bi sürü şey anlatmış cok doluyMuş bize ben kendisiyle görüsmüyorum karışmıyorum annemde karışmıyo istediğini yapıyo geziyo tozuyo ama merak ediyorum kötü konuşurum diye korkuyorum ben kendimi bilmiyorum bu konularda üslubum ağır olabilir
siz abinizin evindeyken yengeniz sizi savunmuş. eşinizde yengenize kötü sözler söylemiş. yengenizi suçlu bulmayın benceArkadaslar çok konu açtım buraya okuyanlar bilir eşimin ailesi bana iftira atmıştı gittim abimlerde kaldım annemde orda kalıyordu çünkü sonra beni almaya geldi ailesi oğlum da Yanimdaydi annesi bana demedigini bırakmadı iftira olayında da olur olmadık suçlamalar yapan da oydu beni almaya değil suçlama ya gelmişler o gün abimin eşi de beni savundu çocuğu almaya kalktı annesi çekti almaya çalıştı oğlumu elinden baya tartıştı oğlumu götürdüler 4 gün benden ayrı kaldı 7 aylık ti o zaman altli üstlu oturuyoDuk o zamandan sonra eşim çok yalvardi dönmem için taşınalim yada tasinsinlar döncem dedim taşındilar evet ama yürüyerek 5 dakika şu an yine görüşüyoruz hergun çok direndim görüşmek istemedim ama eşim yüzünden mecbur kaldım bide çok yakınlik gösterdiler pişman olmuşlar bir yıl oldu bu olay geçeli evindeyim şimdi mutlu muyuz değil ama bi şekilde devam ediyoruZ bir yıldır abimle eşi evime gelmiyo eşim çok şey söylemişti karısı için abim için bi daha bu eve girmiyecekler dedi ben belimden 10 gün yattım evde gelmedi abim bi abim bi annem var babam vefat etti abim gelmedi bi ailesi filan hergün geldi çok zoruma gitti hak da verdim ama bu sağlık konusu gelmeliydi diye de düşündüm abimin eşini taniyamiyorum ben mi çok safim o fena mi bilmiyorum annem onlarla kalıyordu bi kere kuzeniyle eşi gelcekmis anneme demiş sen evine gider misin Bu terbiyesizlik değil mi hiç bi şekilde abime yansıtmadık ama abim de karısına kul köle ben öyle değer verdim ki karısina kardeşim gibi gördüm aradım sordum baktım arayip sormuyor bende aramadim bu olaylar mi arayı açtı yoksa çok şey var canımı sıkan üzülüyorum böyle olmasına benim oğlum var abimin de yigeni ne kadar sorun olursa olsun yigenini eşim olmadığı zaman göremez mi bi çikolata getiremez mi eşimin ailesi herseyi alıyo sürekli geliyolar torunları yigenleri için benim abimin sanki umrunda değil ama olaylarda agirdi arkadaşıma soruyorum o erkek kaldıramaz böyle şeyleri diyo abin de haklıdır diyo çok kafam bulanıyor arkadaşlar çok karışık oldu belki ama kusura bakmayin
1-iftirayı atan kocanın ailesi,seni haklı olup savunan abin ve eşi. Şu an onların senin evine girme "izinleri" var ve abinin yok. Bu ne kadar mantıklı önce bunu düşün istersen. Abinin yerinde olsam bende mesafemi koyarım sana.Arkadaslar çok konu açtım buraya okuyanlar bilir eşimin ailesi bana iftira atmıştı gittim abimlerde kaldım annemde orda kalıyordu çünkü sonra beni almaya geldi ailesi oğlum da Yanimdaydi annesi bana demedigini bırakmadı iftira olayında da olur olmadık suçlamalar yapan da oydu beni almaya değil suçlama ya gelmişler o gün abimin eşi de beni savundu çocuğu almaya kalktı annesi çekti almaya çalıştı oğlumu elinden baya tartıştı oğlumu götürdüler 4 gün benden ayrı kaldı 7 aylık ti o zaman altli üstlu oturuyoDuk o zamandan sonra eşim çok yalvardi dönmem için taşınalim yada tasinsinlar döncem dedim taşındilar evet ama yürüyerek 5 dakika şu an yine görüşüyoruz hergun çok direndim görüşmek istemedim ama eşim yüzünden mecbur kaldım bide çok yakınlik gösterdiler pişman olmuşlar bir yıl oldu bu olay geçeli evindeyim şimdi mutlu muyuz değil ama bi şekilde devam ediyoruZ bir yıldır abimle eşi evime gelmiyo eşim çok şey söylemişti karısı için abim için bi daha bu eve girmiyecekler dedi ben belimden 10 gün yattım evde gelmedi abim bi abim bi annem var babam vefat etti abim gelmedi bi ailesi filan hergün geldi çok zoruma gitti hak da verdim ama bu sağlık konusu gelmeliydi diye de düşündüm abimin eşini taniyamiyorum ben mi çok safim o fena mi bilmiyorum annem onlarla kalıyordu bi kere kuzeniyle eşi gelcekmis anneme demiş sen evine gider misin Bu terbiyesizlik değil mi hiç bi şekilde abime yansıtmadık ama abim de karısına kul köle ben öyle değer verdim ki karısina kardeşim gibi gördüm aradım sordum baktım arayip sormuyor bende aramadim bu olaylar mi arayı açtı yoksa çok şey var canımı sıkan üzülüyorum böyle olmasına benim oğlum var abimin de yigeni ne kadar sorun olursa olsun yigenini eşim olmadığı zaman göremez mi bi çikolata getiremez mi eşimin ailesi herseyi alıyo sürekli geliyolar torunları yigenleri için benim abimin sanki umrunda değil ama olaylarda agirdi arkadaşıma soruyorum o erkek kaldıramaz böyle şeyleri diyo abin de haklıdır diyo çok kafam bulanıyor arkadaşlar çok karışık oldu belki ama kusura bakmayin
Kocan dönüp karımın hayatta bi abisi var bi annesi diye düşünüp,abine karısına laflar edip eve gelme yasağı koyduktan sonra bide karşıma geçip pişkin pişkin abilik dersi öi veriyor. Kusura bakmayın ama yengenizden değil de eşinizden çekinin fesat arayan sizHerkes kendine göre haklı eşimde kendine göre haklı. Ben diyo kardeşim hastalancak kocasıyla konusmuycam kavgalı olcaz kapıda n alması acadan girerim diyo. Senin abin sana düşkün değil karısına düşkün diyo. Tabiki eşi önemli olcak ama kaç yıldır aynı ekmeği evi paylaştık dwtlerimizi paylaştık insanın zoruna gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?