- 29 Eylül 2014
- 9.706
- 20.069
- 598
Basın sağolsun benim de babam rahatsız 2 gundur çok kötüyüm. Ağlayıp duruyorum büroda çocuk gibi hissediyorum kendimi çaresiz.Bu arada benim de babam vefat etti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basın sağolsun benim de babam rahatsız 2 gundur çok kötüyüm. Ağlayıp duruyorum büroda çocuk gibi hissediyorum kendimi çaresiz.Bu arada benim de babam vefat etti
Benim eşim zamana bırakmadı hersey zorla oldu ailesiyle zorla görüştüm sonra benim ailem kötü öldü onlar iyi oldu şu an çok iyiler babası hergün arar sorar guvenemiyorum ama diyorum istemeseler sevmeseler belki böyle olmazlar abim diyorum beni aramiyo ailesi hergün ariyo bana çok büyük yanlış yaptılar ama telafi etmeye çalışıyolar yinede Seviyo muyum sevmiyorum eşimde düşünüyo benim ailem bizim maddi manevi yanimizda senin ailen nerde gün olur devran döner hersey tersine döner diye bi laf var aynen öyle psikolojimi bozdular iyice bende isterdim ki abimin eşi o zaman Yanimdaydi şimdi ben arayip sorduğum halde niye benim yanımda olmadı hersey bi gösteriş miydi
Valla herseyi yazmaya çalışıyorum evet biliyorum bana yaptığın yorumları Allah razı olsun bende zaten ne dusenecegimj bilmediğim içim yazıyorum haklılar mi haksızlar mi artık anlayamıyorum beklerim ki herseye rağmen abim sahip çıksın ben babası gibiyim diyodu ya arkamda olduğunu göstersin eşime ve ailesine ben gelsinler demiyorum hiçbişey eskisi gibi olmaz biliyorum ailesi yaptı etti şimdi rahatlıkla evime girip çıkıyolar benim abim giremiyo onlar yüzünden yüzlerini göresim gelmiyo eİyi de kadın da sana değer vermiş ki evini açmış senin yapamadığını yapmış çata çat tartışmış
Senin annen abinlerle mi yaşıyo?
Bak ben senin hemen her konuna yorum yaptım ve olumsuz birsey de demedim ama bu konuda seni haklı bulmuyorum, cidden ne bekliyosun istenmedikleri yere gelmelerini mi, yengen senden bu kadar hazetmeyen bi insan olsa emin ol o kadar tartışmazdı o gün, gitse diye gözüne bakardı ama o.çocuğu vermemek için direnmis çocuğu almışlar sen 4 gün daha kalmışsın,birşeyleri eksik ya da taraflı anlatıyosun hakka girme
gösteriş için kimse evini açmaz. kimse kimseye sahip çıkmaz. şimdi yanında değiller. çünkü ikisi de sana küs. ve biliyo musun çok haklılar. eşinin beynini yıkamasına izin vermeBenim eşim zamana bırakmadı hersey zorla oldu ailesiyle zorla görüştüm sonra benim ailem kötü öldü onlar iyi oldu şu an çok iyiler babası hergün arar sorar guvenemiyorum ama diyorum istemeseler sevmeseler belki böyle olmazlar abim diyorum beni aramiyo ailesi hergün ariyo bana çok büyük yanlış yaptılar ama telafi etmeye çalışıyolar yinede Seviyo muyum sevmiyorum eşimde düşünüyo benim ailem bizim maddi manevi yanimizda senin ailen nerde gün olur devran döner hersey tersine döner diye bi laf var aynen öyle psikolojimi bozdular iyice bende isterdim ki abimin eşi o zaman Yanimdaydi şimdi ben arayip sorduğum halde niye benim yanımda olmadı hersey bi gösteriş miydi
+1anladım. bak yengen kötü biri olsa bu kavga ortamında uzaktan uzaktan izler gülerdi sadece. ama o kavgaya girmiş ve sırf senin için eşinin ailesine kafa tutmuş. yengen gerçekten iyi bi insan düşün biraz. başkası olsa imkanı yok yapmaz onları. ve iki ay seni evinde barındırmazdı annenle. ayrıca eşin de yengene saygısız diyemez. ahlaksız birinin terbiye hakkında yorum yapmasını hep yanlış bulurum. önce kendisi aile bireylerine saygı duysun. bide eşin bunları derken sana durup hak mı verdin. aileni savun lütfen. hem abini hem yengeni. böyle insan her ailede olmaz emin ol
Hata esinde, ailene laf söylemesine neden izin veriyorsun?Valla herseyi yazmaya çalışıyorum evet biliyorum bana yaptığın yorumları Allah razı olsun bende zaten ne dusenecegimj bilmediğim içim yazıyorum haklılar mi haksızlar mi artık anlayamıyorum beklerim ki herseye rağmen abim sahip çıksın ben babası gibiyim diyodu ya arkamda olduğunu göstersin eşime ve ailesine ben gelsinler demiyorum hiçbişey eskisi gibi olmaz biliyorum ailesi yaptı etti şimdi rahatlıkla evime girip çıkıyolar benim abim giremiyo onlar yüzünden yüzlerini göresim gelmiyo e
Yok savunmuyorum eşim konusunda şikayetlerim zaten söyledim ben abimlere kötü demiyorum eşimin ailesini de biliyorum ne olduğunu şu an niye yakınlik gösterdiklerini deTamam canım sen haklısın abin yengen kötü
Kocan olacak adam adam olsa karısının ailesinden maddi beklenti içinde olduğunu bu kadar açık dile getiremez, manevi olarak yanında olmama nedenleri de kocan kocan kocan.
Hala o adamı savunuyosun ya pes daha lafım var da kırmayım seni
eskisi gibi gayet olur. özür dile. aranı düzelt. üzülmüyor musun ailenin evine o terbiyeli (!) kocan yüzünden gelemeyişlerine. ayrıca eşinin ailesi hep sizinleyken canın yanmıyo mu hiçValla herseyi yazmaya çalışıyorum evet biliyorum bana yaptığın yorumları Allah razı olsun bende zaten ne dusenecegimj bilmediğim içim yazıyorum haklılar mi haksızlar mi artık anlayamıyorum beklerim ki herseye rağmen abim sahip çıksın ben babası gibiyim diyodu ya arkamda olduğunu göstersin eşime ve ailesine ben gelsinler demiyorum hiçbişey eskisi gibi olmaz biliyorum ailesi yaptı etti şimdi rahatlıkla evime girip çıkıyolar benim abim giremiyo onlar yüzünden yüzlerini göresim gelmiyo e
benim ailem bizim maddi manevi yanimizda senin ailen nerde diyor
Valla herseyi yazmaya çalışıyorum evet biliyorum bana yaptığın yorumları Allah razı olsun bende zaten ne dusenecegimj bilmediğim içim yazıyorum haklılar mi haksızlar mi artık anlayamıyorum beklerim ki herseye rağmen abim sahip çıksın ben babası gibiyim diyodu ya arkamda olduğunu göstersin eşime ve ailesine ben gelsinler demiyorum hiçbişey eskisi gibi olmaz biliyorum ailesi yaptı etti şimdi rahatlıkla evime girip çıkıyolar benim abim giremiyo onlar yüzünden yüzlerini göresim gelmiyo e
eşi abisini yengesini kötüleyip duruyor. konu sahibi gaza gelmiş. eşi o eve birdaha kaçamasın diye böyle yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum+1
herşey çok net ama anlatamıyorsun!
Bencede. Destek bırakmıyor konu sahibinin etrafında. Başarıyorda. Benim böyle eşim ve ailesi olsa kendi aileme daha sıkı sarilirim.eşi abisini yengesini kötüleyip duruyor. konu sahibi gaza gelmiş. eşi o eve birdaha kaçamasın diye böyle yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum
Ailemi korumadigimi mi sanıyorsun ben onları savundum abimlere gittim diye ne laflar yedim ve bana vurdu bile bunun için ailemi savundum diye zaten eşim. Diyodu senin abim daha değerli senin için ben senin eşinim bende herkesin yeri ayrı dedim her zaman mazlumun yanında olmak lazım evet sağolsun iyi bi insan ki evine aldı bizi keşke kalmasaydim daha iyi olurduk belki ama ben bitkin halde gittim sağlıklı düşünemiyodum ve oğlum küçücuktu ve abimin evi Doğalgazlı diye kaldık çocuk usumesin diye bana görümcem gelcek eşinde ayrı ben Hayır mı diycem demem asla elimden geleni de yaparımHata esinde, ailene laf söylemesine neden izin veriyorsun?
O kadar laf söyledin insanları rencide ettin şimdi ne bekliyorsun o insanlardan, ben de sana karşı savunmadim onları ben de hataliyim diyemiyor musun? Neden bu kadar hak veriyorsun eşine seni yalnizlastirip kendisine ve ailesine muhtaç bırakıyor bunu da mı goremiyorsun? Sırf insanlar senin yanındaydı diye bir suru hakarete maruz kalmışlar insan sırf bunun için dik durur ailesini korur.
kesinlikle katılıyorum, ne kadar kötü olurlarsa o kadar iyi adam için!zaten mantığı anlasa konu sahibi ,bu oyuna gelmese; adamın tek derdi kendini teslim etmesi, yapayanlız kaldığını hissettirip!eşi abisini yengesini kötüleyip duruyor. konu sahibi gaza gelmiş. eşi o eve birdaha kaçamasın diye böyle yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum
Ben zaten sarılıyor um arıyorum soruyorum görüşmek için çok diret tim abimlere gitxem diye hep kavga edince bıraktım söylemeyi deBencede. Destek bırakmıyor konu sahibinin etrafında. Başarıyorda. Benim böyle eşim ve ailesi olsa kendi aileme daha sıkı sarilirim.
Her önüne gelene hakaret eden, seni döven, sana eziyet eden bir insana güvenme. Bu insan = eşin.Ailemi korumadigimi mi sanıyorsun ben onları savundum abimlere gittim diye ne laflar yedim ve bana vurdu bile bunun için ailemi savundum diye zaten eşim. Diyodu senin abim daha değerli senin için ben senin eşinim bende herkesin yeri ayrı dedim her zaman mazlumun yanında olmak lazım evet sağolsun iyi bi insan ki evine aldı bizi keşke kalmasaydim daha iyi olurduk belki ama ben bitkin halde gittim sağlıklı düşünemiyodum ve oğlum küçücuktu ve abimin evi Doğalgazlı diye kaldık çocuk usumesin diye bana görümcem gelcek eşinde ayrı ben Hayır mı diycem demem asla elimden geleni de yaparım
demiş ya "kardeşi hasta olsa gelir" vs. bidaha eve gelme de sonra gelmiyolar diye eşine söyle. aynen destek bırakmıyor. konu sahibi ufak ufak şeyleri dert etmiş. yengesi kalkmış koca aileye kafa tutmuş savunmak için. kim yapar bunuBencede. Destek bırakmıyor konu sahibinin etrafında. Başarıyorda. Benim böyle eşim ve ailesi olsa kendi aileme daha sıkı sarilirim.
konu sahibinin evine gelemiyolar. konu sahibi şu an gidemiyo. biraz daha arayı bozup aynı davranışları yapacak. konu sahibinin ne kadar iyi abisi ve yengesi olduğunu görmesi lazımkesinlikle katılıyorum, ne kadar kötü olurlarsa o kadar iyi adam için!zaten mantığı anlasa konu sahibi ,bu oyuna gelmese; adamın tek derdi kendini teslim etmesi, yapayanlız kaldığını hissettirip!
aha işte sen onlara gidip onları savununca niye dayak yediğini düşün bi. sence eşin sen hastasın diye abini eve ister mi. aranı ailenle bozup kolunu kanadını kıracak. oyuna gelmeAilemi korumadigimi mi sanıyorsun ben onları savundum abimlere gittim diye ne laflar yedim ve bana vurdu bile bunun için ailemi savundum diye zaten eşim. Diyodu senin abim daha değerli senin için ben senin eşinim bende herkesin yeri ayrı dedim her zaman mazlumun yanında olmak lazım evet sağolsun iyi bi insan ki evine aldı bizi keşke kalmasaydim daha iyi olurduk belki ama ben bitkin halde gittim sağlıklı düşünemiyodum ve oğlum küçücuktu ve abimin evi Doğalgazlı diye kaldık çocuk usumesin diye bana görümcem gelcek eşinde ayrı ben Hayır mı diycem demem asla elimden geleni de yaparım