Kime guvenecegimi bilmiyorum

Benim soru havada kaldı abin eşiyle çıksa gelse bi akşam kocan ne der nasıl davranır medenice buyur mu eder olay mı çıkarır

kesinlikle katılıyorum, ne kadar kötü olurlarsa o kadar iyi adam için!zaten mantığı anlasa konu sahibi ,bu oyuna gelmese; adamın tek derdi kendini teslim etmesi, yapayanlız kaldığını hissettirip!
Bunu zaten biliyorumbana diyo ki kendi ailesi için kime sarilacagini bilmiyosun onların tarafında olmam gerekiyormuş en başından beri yapmak istedikleri buydu zaten annen hasta abin el kızı aldı sen nereye gidicen gidemezsin bi yere kafasına her şeyi yapmaya kalktı lar sonra gidince sasirdilar akrabaları min ailemin desteğini görünce şok oldular yeter ki dön biz karismamiycsz bişeye dediler

Benim soru havada kaldı abin eşiyle çıksa gelse bi akşam kocan ne der nasıl davranır medenice buyur mu eder olay mı çıkarır
Oğlumun doğum günüydü abimle eşi gelse ben evden mi kovcam gelselerdi keşke dedi ama bilemem zaten gelmezler de ben olsam bende gitmezdim eşi bana dese bu eve giremez gitmem yani şimdi bile gidesim gelmiyo ama abimi görürüm yigenimi gorurum

Oğlumun doğum günüydü abimle eşi gelse ben evden mi kovcam gelselerdi keşke dedi ama bilemem zaten gelmezler de ben olsam bende gitmezdim eşi bana dese bu eve giremez gitmem yani şimdi bile gidesim gelmiyo ama abimi görürüm yigenimi gorurum

E bak sen de hak veriyorsun gelmemelerine ben olsam ben de gitmem diyorsun

Evine geldiler esin olay çıkardı diyelim,yengen kadar cevval olup eşinin karşısına dikilebilir misin peki

E bak sen de hak veriyorsun gelmemelerine ben olsam ben de gitmem diyorsun

Evine geldiler esin olay çıkardı diyelim,yengen kadar cevval olup eşinin karşısına dikilebilir misin peki
Bilmiyorum benim eşim değişik biraz napacagi belli olmuyo çok tartışmaya da girmek istemiyorum ama ailem hakkında konuşma diyorum bana diyo zaten hala abisi yengesi ni savunuyor ben senin ailen hakkında konuşmuyorSam send benim ailem Hakkında konuşamazsin diyorum

konu sahibinin evine gelemiyolar. konu sahibi şu an gidemiyo. biraz daha arayı bozup aynı davranışları yapacak. konu sahibinin ne kadar iyi abisi ve yengesi olduğunu görmesi lazım
Abim evet ama eşi için aynı şeyi düşünmüyorum artık benim yerimde olsanız sizde öyle düşünürdünuz kendimi ćok ifade edemedim ben en başlarda evet savundu Yanimdaydi sonra ne oldu böyle oldu bilmiyorum bi yabancı oldu ben elimden gelenin fazlasını yaptım

Basın sağolsun benim de babam rahatsız 2 gundur çok kötüyüm. Ağlayıp duruyorum büroda çocuk gibi hissediyorum kendimi çaresiz.
Yengen var ya öyle güzel arkasındayız mesajı vermiş ki
eşine,
şuan tek yapmaya çalıştığı bunun senin farkına varmaman.
İnce ince işliyor, durum o ki başarıyor da.
Ben abimlere de diyorum öyle konuşuyorlar ki sizden şüphe ettirwcekler diye

Ben sizi haksız buldum. Sen ve eşin senin ailene çifte standart uygulamışsınız. Ayrıca eşiniz çok bencil

eskisi gibi gayet olur. özür dile. aranı düzelt. üzülmüyor musun ailenin evine o terbiyeli (!) kocan yüzünden gelemeyişlerine. ayrıca eşinin ailesi hep sizinleyken canın yanmıyo mu hiç
Canım yanmaz mi çok sinirlerim bozuluyor yaptılar yaptılar şimdi siyrildilar bekliyorlar ben onları ailem olarak göreyim kendi abimi anami atayım amaç bu gerçekten şaşırdım napacagımi çocuk olmasa çeker giderdim kesin sırf ailesinin de yüzünü görmemek için bid aha donmuycem şans da vermiycem dedim ama verdim

gösteriş için kimse evini açmaz. kimse kimseye sahip çıkmaz. şimdi yanında değiller. çünkü ikisi de sana küs. ve biliyo musun çok haklılar. eşinin beynini yıkamasına izin verme
Bana küs değiller abim ve eşi beynimi yikamiyolar ama bazı soruları bende soruyorum acaba beni sevmiyor mu abim sildi mi diye

ben de aynısını düşündüm. şimdi abin sevmiyo dicek, sonra annen sevmiyo dicek. konu sahibinin gideceği ev kalmayınca gelsin dayaklar
Onları yapıyo zaten yaptı yani ben kime inanıcam anneme abime sarılıyor um zaten beni dolduramaz o konuda abim için düşünüyorum evet bazen bize düşkün değil diye çünkü eşim kardeşlerine aşırı düşkün kıyaslama yapınca bu kanıya variyorum

Karısıyla konuşcam çok merak ediyorum bizimle derdi ne gitmiş annemin komşusuna bi sürü şey anlatmış cok doluyMuş bize ben kendisiyle görüsmüyorum karışmıyorum annemde karışmıyo istediğini yapıyo geziyo tozuyo ama merak ediyorum kötü konuşurum diye korkuyorum ben kendimi bilmiyorum bu konularda üslubum ağır olabilir
Bana kalırsa abin haklı. Annenizin orada olmasına rağmen sizi kabul etmiş arkanızda durmuş. Dahası çocuğu zorla almaya kalkmak gibi bir şerefsizlik yaptıklarında, sizi savunmuş, karşı çıkmış bir de üstüne eşine ve kendine edilen hakarete dayanmış. Ben olsam bir o eş müsvettesini Nasıl döndüysem, onun adına binbir özür dilemeden abiden bir Güler yüz beklemem.
Ha,

Madem bu kadar takıldınız, bence de konuşun. Ama üslubunuz bu olmasın.

Bu arada, Tabi ki koskoca kadın istediğini yapabilir, gezebilir. İnsanlar sizin özgürlüğünüzü zorla kısıtlaya kısıtlaya, despodluğu içinize sindirmişsiniz normalleştirmişsiniz anlaşılan. Yengenize karışılmamasını lütuf olarak mı görüyorsunuz?

Ayrıca yengenizin akrabaları geleceği Zaman, annenizin kendisi düşünüp evine gitmesi gerekmez miydi?
Nedir yani illa kayınvalideler laf işitince mi hareket alacaklar?
Zaten sürekli kalıyormuş, kadının akranlarının geleceği zaman da bence düşünmeliydi.

anladım. bak yengen kötü biri olsa bu kavga ortamında uzaktan uzaktan izler gülerdi sadece. ama o kavgaya girmiş ve sırf senin için eşinin ailesine kafa tutmuş. yengen gerçekten iyi bi insan düşün biraz. başkası olsa imkanı yok yapmaz onları. ve iki ay seni evinde barındırmazdı annenle. ayrıca eşin de yengene saygısız diyemez. ahlaksız birinin terbiye hakkında yorum yapmasını hep yanlış bulurum. önce kendisi aile bireylerine saygı duysun. bide eşin bunları derken sana durup hak mı verdin. aileni savun lütfen. hem abini hem yengeni. böyle insan her ailede olmaz emin ol
Ben eşimi savunmadim hiç bu konuda evet o zaman sağolsun beni savundu yanımda oldu herseye rağmen başkası olsa yapmazdi o da hincini aldı onlardan onları sevmiyodu hiç iyi oldu onlara diyodu

Back
X