- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
eşine rağmen ailene daha çok sarıl. aileni bırakmaBen zaten sarılıyor um arıyorum soruyorum görüşmek için çok diret tim abimlere gitxem diye hep kavga edince bıraktım söylemeyi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşine rağmen ailene daha çok sarıl. aileni bırakmaBen zaten sarılıyor um arıyorum soruyorum görüşmek için çok diret tim abimlere gitxem diye hep kavga edince bıraktım söylemeyi de
Bunu zaten biliyorumbana diyo ki kendi ailesi için kime sarilacagini bilmiyosun onların tarafında olmam gerekiyormuş en başından beri yapmak istedikleri buydu zaten annen hasta abin el kızı aldı sen nereye gidicen gidemezsin bi yere kafasına her şeyi yapmaya kalktı lar sonra gidince sasirdilar akrabaları min ailemin desteğini görünce şok oldular yeter ki dön biz karismamiycsz bişeye dedilerkesinlikle katılıyorum, ne kadar kötü olurlarsa o kadar iyi adam için!zaten mantığı anlasa konu sahibi ,bu oyuna gelmese; adamın tek derdi kendini teslim etmesi, yapayanlız kaldığını hissettirip!
Oğlumun doğum günüydü abimle eşi gelse ben evden mi kovcam gelselerdi keşke dedi ama bilemem zaten gelmezler de ben olsam bende gitmezdim eşi bana dese bu eve giremez gitmem yani şimdi bile gidesim gelmiyo ama abimi görürüm yigenimi gorurumBenim soru havada kaldı abin eşiyle çıksa gelse bi akşam kocan ne der nasıl davranır medenice buyur mu eder olay mı çıkarır
Oğlumun doğum günüydü abimle eşi gelse ben evden mi kovcam gelselerdi keşke dedi ama bilemem zaten gelmezler de ben olsam bende gitmezdim eşi bana dese bu eve giremez gitmem yani şimdi bile gidesim gelmiyo ama abimi görürüm yigenimi gorurum
Bilmiyorum benim eşim değişik biraz napacagi belli olmuyo çok tartışmaya da girmek istemiyorum ama ailem hakkında konuşma diyorum bana diyo zaten hala abisi yengesi ni savunuyor ben senin ailen hakkında konuşmuyorSam send benim ailem Hakkında konuşamazsin diyorumE bak sen de hak veriyorsun gelmemelerine ben olsam ben de gitmem diyorsun
Evine geldiler esin olay çıkardı diyelim,yengen kadar cevval olup eşinin karşısına dikilebilir misin peki
Ne olursa olsun bırakmam zaten ben değer veriyorum aile iliskilerineeşine rağmen ailene daha çok sarıl. aileni bırakma
Yani doğru söylüyorsuneşi abisini yengesini kötüleyip duruyor. konu sahibi gaza gelmiş. eşi o eve birdaha kaçamasın diye böyle yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum
Abim evet ama eşi için aynı şeyi düşünmüyorum artık benim yerimde olsanız sizde öyle düşünürdünuz kendimi ćok ifade edemedim ben en başlarda evet savundu Yanimdaydi sonra ne oldu böyle oldu bilmiyorum bi yabancı oldu ben elimden gelenin fazlasını yaptımkonu sahibinin evine gelemiyolar. konu sahibi şu an gidemiyo. biraz daha arayı bozup aynı davranışları yapacak. konu sahibinin ne kadar iyi abisi ve yengesi olduğunu görmesi lazım
Ben işte eşime de guvenemiyorum zaten sorun burda kimseye guvenemiyorumHer önüne gelene hakaret eden, seni döven, sana eziyet eden bir insana güvenme. Bu insan = eşin.
Basın sağolsun benim de babam rahatsız 2 gundur çok kötüyüm. Ağlayıp duruyorum büroda çocuk gibi hissediyorum kendimi çaresiz.
Ben abimlere de diyorum öyle konuşuyorlar ki sizden şüphe ettirwcekler diyeYengen var ya öyle güzel arkasındayız mesajı vermiş ki
eşine,
şuan tek yapmaya çalıştığı bunun senin farkına varmaman.
İnce ince işliyor, durum o ki başarıyor da.
Allah şifa versin inşallah dua et benjm babam 40 yaşında öldü 11 yaşındaydım tam onun boşluğu çok hissediliyorBasın sağolsun benim de babam rahatsız 2 gundur çok kötüyüm. Ağlayıp duruyorum büroda çocuk gibi hissediyorum kendimi çaresiz.
Ben aileme ne yaptım ki her zaman savundum onları ailesini istemediğim sevmediğim için kötü oluyorumBen sizi haksız buldum. Sen ve eşin senin ailene çifte standart uygulamışsınız. Ayrıca eşiniz çok bencil
Canım yanmaz mi çok sinirlerim bozuluyor yaptılar yaptılar şimdi siyrildilar bekliyorlar ben onları ailem olarak göreyim kendi abimi anami atayım amaç bu gerçekten şaşırdım napacagımi çocuk olmasa çeker giderdim kesin sırf ailesinin de yüzünü görmemek için bid aha donmuycem şans da vermiycem dedim ama verdimeskisi gibi gayet olur. özür dile. aranı düzelt. üzülmüyor musun ailenin evine o terbiyeli (!) kocan yüzünden gelemeyişlerine. ayrıca eşinin ailesi hep sizinleyken canın yanmıyo mu hiç
Bana küs değiller abim ve eşi beynimi yikamiyolar ama bazı soruları bende soruyorum acaba beni sevmiyor mu abim sildi mi diyegösteriş için kimse evini açmaz. kimse kimseye sahip çıkmaz. şimdi yanında değiller. çünkü ikisi de sana küs. ve biliyo musun çok haklılar. eşinin beynini yıkamasına izin verme
Onları yapıyo zaten yaptı yani ben kime inanıcam anneme abime sarılıyor um zaten beni dolduramaz o konuda abim için düşünüyorum evet bazen bize düşkün değil diye çünkü eşim kardeşlerine aşırı düşkün kıyaslama yapınca bu kanıya variyorumben de aynısını düşündüm. şimdi abin sevmiyo dicek, sonra annen sevmiyo dicek. konu sahibinin gideceği ev kalmayınca gelsin dayaklar
Allah rahmet eylesin canım babanın yokluğu çok anlaşılıyor Allah anasiz babasiz buyutmesin kimseyiBu arada benim de babam vefat etti
Bana kalırsa abin haklı. Annenizin orada olmasına rağmen sizi kabul etmiş arkanızda durmuş. Dahası çocuğu zorla almaya kalkmak gibi bir şerefsizlik yaptıklarında, sizi savunmuş, karşı çıkmış bir de üstüne eşine ve kendine edilen hakarete dayanmış. Ben olsam bir o eş müsvettesini Nasıl döndüysem, onun adına binbir özür dilemeden abiden bir Güler yüz beklemem.Karısıyla konuşcam çok merak ediyorum bizimle derdi ne gitmiş annemin komşusuna bi sürü şey anlatmış cok doluyMuş bize ben kendisiyle görüsmüyorum karışmıyorum annemde karışmıyo istediğini yapıyo geziyo tozuyo ama merak ediyorum kötü konuşurum diye korkuyorum ben kendimi bilmiyorum bu konularda üslubum ağır olabilir
Ben eşimi savunmadim hiç bu konuda evet o zaman sağolsun beni savundu yanımda oldu herseye rağmen başkası olsa yapmazdi o da hincini aldı onlardan onları sevmiyodu hiç iyi oldu onlara diyoduanladım. bak yengen kötü biri olsa bu kavga ortamında uzaktan uzaktan izler gülerdi sadece. ama o kavgaya girmiş ve sırf senin için eşinin ailesine kafa tutmuş. yengen gerçekten iyi bi insan düşün biraz. başkası olsa imkanı yok yapmaz onları. ve iki ay seni evinde barındırmazdı annenle. ayrıca eşin de yengene saygısız diyemez. ahlaksız birinin terbiye hakkında yorum yapmasını hep yanlış bulurum. önce kendisi aile bireylerine saygı duysun. bide eşin bunları derken sana durup hak mı verdin. aileni savun lütfen. hem abini hem yengeni. böyle insan her ailede olmaz emin ol