- 28 Ocak 2009
- 34.479
- 57.974
- 1.123
- Konu Sahibi utopikkafa
-
utopikkafa şu an eşin ne halde ben onu merak ettim.
ben eşine inandım nedense,14 yaşındaki kız uyuşturucu kullanan 18 lik bir serseri ile birlikte ise senden korkusuna o aileden seni ekarte etmeye çalışıyordur minik beyniyle..
Ne kadar ayıp etmiş küçücük bir çocuk boyundan büyük işler birde anasını takmış peşine, inanıp inanmamak konusunda bişey diyemiycem ergenlik döneminde maalesef erkeklerin bu tacizleri oluyor .. Ama ne kadar gereksiz bir zamanda konu yapılmış, annesi nasıl 14 yaşındaki bir kızın aklına uymuşta ortaya dökülmüş bunlar.. Allah kolaylık versin
Eşin yapmıs olsa dahil seneler gecmis..tam ergen zamanlari cocukca dokundu diyelim bunu zaten o kadar insan icinde diyemez..o yaslardayken bizim okulda bi cocuk vardi kizlari opmeye calisir sıkıstrır bacagina faln dokunurdu simdi gayet olgun normal biri..hatirlatsan hatirlamak bile istemez..
Dedikleriniz dogru fakat konu sahibinin olayi bu sekilde gelismiyor ki. 2 sene evvel cekinik davranan anne 2 sene sonra ne degisiyor da birden sesini yukseltiyor.6 yaşında da çocuk, 14 yaşında da. Karşınızdaki bir çocuk yani.
Eşinize soğuk davranırdı diyenleri çok da umursamayın, aile içi taciz vakaları hiç de öyle gelişmiyor. Bunu diyenlerin bu konuda çok örnek gördüğünü sanmıyorum. Çocuklar idrak edemeyip maddi, manevi yararlanabiliyorlar genelde. Annesi de gerçekten 2 yıldır biliyorsa doğru olma ihtimali çok yüksek.
Annesiyle babası da tabi ki inanmadıklarını söyleyecekler keza kuzenleri de, ne bekliyordunuz? Bu nedenle kadınlar dezavantajlı diyoruz hesap sorarken. Herkes kadına ortalığı karıştırmış boş yere gibi davranıyor çünkü genelde.
Siz öyle davranmayın. Çocuk tacizi bu doğruysa, nedir size göre yaptırımı?
Ekleme: Anneler saklama yoluna gidiyor bu tarz olayların çok büyük bir yüzdesinde arkadaşlar. Boşuna anne nasıl saklamış yazıyorsunuz yani, saklıyor işte. Aile içi tacizin en muhtemel sonucu budur.
Dedikleriniz dogru fakat konu sahibinin olayi bu sekilde gelismiyor ki. 2 sene evvel cekinik davranan anne 2 sene sonra ne degisiyor da birden sesini yukseltiyor.
Cocuk tacizi igrenc bir sey. Fakat konu sahibinin olayinda yerine oturmayan bir cok sey var o yuzden bu kadar kesin bir sekilde 'dogru olma ihtimali cok yuksek' dememek lazim.
Madem anne 2 yildir biliyor, niçin kizinin o adamin evinde kalmasina, o adam ve esiyle gezmesine, ondan para almasina musaade ediyor? Bence utopik bir sey varsa o da bunlar.Çocuk söylemeye karar veriyor ve söylüyor. Anne olayı kapatmasının işe yaramadığını görünce kızının açıklamasını destekliyor. Olayı da saklayacaktım ama çocuğumun psikolojisi bozuluyor diye açıklıyor.
İddia doğruysa tabi ki. Ama kızın dikkat çekmek için 2 yıl önce yalanın altyapısını hazırlayıp bugün söylemesi mümkün değil. 12 yaşında bunu düşünme ihtimali yok. Yaş gelişimleri, açıklama yaşı, sevgili seçimi hepsi uygun. Anne gerçekten 2 yıl önce öğrendiyse, olay büyük ihtimalle doğrudur bakın tekrar yazıyorum kesin bir şekilde.
Annenin davranışı da bizim toplumuza uygun, evet genelde böyle davranıyorlar. Çocuklar da daha yakın bile davranabiliyor olaydan sonra, bu konuda aksi iddialar açıkça bilgisizlikten kaynaklanıyor.
Ne yazık ki ülkemizde aile içi çocuk tacizi vakaları ailenin kıyameti kopartması, yok efendim kızın köşe bucak tacizciden kaçmasıyla sonuçlanmıyor.
Ütopik sonuçlar ummanın hiçbir anlamı yok.
Madem anne 2 yildir biliyor, niçin kizinin o adamin evinde kalmasina, o adam ve esiyle gezmesine, ondan para almasina musaade ediyor? Bence utopik bir sey varsa o da bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?