Kime inanacagimi sasirdim lutfen yardimci olun

Eğer böyle bir olay yaşanmışsa o kızın annesinin ortalığı yıkması gerekirdi tıpkı bugün kayınvalidenizin evine gelip kavga etmesi gibi ki kızın annesi 2 yıldır biliyormuş sözde madem biliyordu niye kızını sizin evinize gönderdi kız sizin evinizde yatılı olarak kalıyormuş ve aranız çok iyiymiş hem sizinle hem eşinizle bana pek inandırıcı gelmedi o yüzden eğer böyle bir taciz olayı var ise kız sizin evinizde gelip kalmaz elinizden harçlık vb şeyler istemez en önemlisi anne sizinle bile görüşmesine bile izin vermez.

16 yaş bir erkek için tehlikeli bir yaş aralığı ama adamın açıklaması var, o zamanlar evde bile değilmiş, sadece haftasnları eve geliyor, kızı görmüyormuş bile. bence apaçık pis bir iftira.

14 yaşında ergenler çok rahat yalan söyler öncelikle bu birincisi
ikincisi çocukken de hayal dünyalarındakileri gerçek sanarlar bu da ikincisi boşuna huzursuz olmayın...

ben kıza inanırdım..sanırım....
annesi zaten kızını korumaktan aciz baksana
yıllar önce olmuş olaya neden sesini çıkarsın...biraz genişçe ve herşeyi tolere edebilecek bir aile...o yüzden inanırdım....

6 yaşında da çocuk, 14 yaşında da. Karşınızdaki bir çocuk yani.

Eşinize soğuk davranırdı diyenleri çok da umursamayın, aile içi taciz vakaları hiç de öyle gelişmiyor. Bunu diyenlerin bu konuda çok örnek gördüğünü sanmıyorum. Çocuklar idrak edemeyip maddi, manevi yararlanabiliyorlar genelde. Annesi de gerçekten 2 yıldır biliyorsa doğru olma ihtimali çok yüksek.

Annesiyle babası da tabi ki inanmadıklarını söyleyecekler keza kuzenleri de, ne bekliyordunuz? Bu nedenle kadınlar dezavantajlı diyoruz hesap sorarken. Herkes kadına ortalığı karıştırmış boş yere gibi davranıyor çünkü genelde.

Siz öyle davranmayın. Çocuk tacizi bu doğruysa, nedir size göre yaptırımı?

Ekleme: Anneler saklama yoluna gidiyor bu tarz olayların çok büyük bir yüzdesinde arkadaşlar. Boşuna anne nasıl saklamış yazıyorsunuz yani, saklıyor işte. Aile içi tacizin en muhtemel sonucu budur.

Son düzenleme:
bence esine inan cocuk daha 6 yasindaymis bunlari yasarken ben 6 yasimdayken hayal dunyasindaydim daha bu cocukta hayal dunyasinda olamaz mi o zamanlar ve simdi buyudu kac yil sonra simdimi aklina gelmis sende hayati kendine zehir etme bosuna inan esinle mutlu olmaya bak

ben eşine inandım nedense,14 yaşındaki kız uyuşturucu kullanan 18 lik bir serseri ile birlikte ise senden korkusuna o aileden seni ekarte etmeye çalışıyordur minik beyniyle..

Ya da 6 yaşında tacize uğradığı için 14 yaşına gelince kendinden büyük ve uyuşturucu kullanan biriyle birlikte oluyordur, olamaz mı?

14 yaşında bi ergen yalan söyler mı? Evet söyler. Burcu larda ders çalışcaz der sevgilisyle bulusur, hoca bana taktı ondan not vermiyo der ama aslında daha kitap bile açmamıştır...
Ama böyle bi yalan söyler mi? İste orasını bilemedim. Yani söyleyemez gibi geliyo bana hele de Türkiye de yaşarken, bu konular bu kadar hassasken. Böyle bi sey söylemek en başta kendi üstündeki baskıyı arttırır cünkü. Zaten onaylanmayan da bi sevgilisi varken daha cok baskı, hesap soran insan istemez üstünde.
Annesi gercekten 2 yıldır biliyosa bi de...
Offf ne biçim bi durum bu ya ? Bilemedim simdi.

bir kız böyle birşeyi durup dururken söylemez bence, sonuçta kendisi de (suçlu olmasa bile) yaşamak zorunda olduğu birşeyi itiraf etmiş oluyor. başına gelmeyen şeyi neden söylesin ki. ama yine de eşini sen tanırsın. Allah kolaylık versin inşallah doğruyu öğreneiblirsin

Cidden inanamadım yazdığınıza. 16 yaşında birinin 6 yaşında birini tacizi(varsa eğer) hiçbir şekilde normal değildir. Maalesef oluyor ne demek? Gereksiz zamanda konu yapmak ne demek?

Oldu olacak kız tahrik etmiştir yazsaydınız.

Cok uzuldum ya allah yardimcin olsun cok zor bi durum. Ama bu konuyu her seyiyle dusunmek lazim ben biraz dusundumde mesela suan bu kiz ve annesi bu olayi herkesin icinde bu kadar rahat anlatabiliyorlarsa yillar oncede cok rahat anlatabilirlerdi bunca yil niye beklemisler ki? Mesela bu kizin, kizin annesinin ve esinin arasi onceden nasildi iyi miydi? Eger iyiyse bu kesinlikle yalan... Ben hic samimi bulmadim ama gunahini almayayim dogruda olabilir eger dogruysa esin hakkinda bir daha dusun..

İlk mesaja göre yorum yapıyorum..
Ben o kuzene inanmazdım çünkü küçüklüğünde eşiniz tarafından tacize uğramış olsaydı asla eşinize yakın davranmazdı.. Net!!!

Lisede öyle mi? Lisede çocuk kızları öpmeye çalışıyor, sıkıştırıyor ama herkes normal görüyor?
16 yaşındaymış adam. İlkokul 2de kızların saçını çekmiyor yani.

Her mesajda olayı normalleştirmek için mantıksız şeyler yazmayın lütfen şu konuda.

Konu sahibi siz de tebrik ederim kızın babasını dahi suçlamışsınız ''namus meselesi''nde nasıl sakin kalıyor diye. ( Olay gerçekse namussuzluk yapan eşiniz, kız değil. )Duyan da çocuk eşinizi taciz etmiş sanacak. Siz aynı evdesiniz şu an bu suçlamaya uğrayan adamla, çekinmeden kızın babasını mı suçluyorsunuz bir de?

Şu forumda en çok sinirlendiğim konu bu oldu.

Doğru mu değil mi bilen yok ama doğru olması ihtimalini bile haklı çıkarmaya çalışanlar var.

Dedikleriniz dogru fakat konu sahibinin olayi bu sekilde gelismiyor ki. 2 sene evvel cekinik davranan anne 2 sene sonra ne degisiyor da birden sesini yukseltiyor.

Cocuk tacizi igrenc bir sey. Fakat konu sahibinin olayinda yerine oturmayan bir cok sey var o yuzden bu kadar kesin bir sekilde 'dogru olma ihtimali cok yuksek' dememek lazim.

Çocuk söylemeye karar veriyor ve söylüyor. Anne olayı kapatmasının işe yaramadığını görünce kızının açıklamasını destekliyor. Olayı da saklayacaktım ama çocuğumun psikolojisi bozuluyor diye açıklıyor.

İddia doğruysa tabi ki. Ama kızın dikkat çekmek için 2 yıl önce yalanın altyapısını hazırlayıp bugün söylemesi mümkün değil. 12 yaşında bunu düşünme ihtimali yok. Yaş gelişimleri, açıklama yaşı, sevgili seçimi hepsi uygun. Anne gerçekten 2 yıl önce öğrendiyse, olay büyük ihtimalle doğrudur bakın tekrar yazıyorum kesin bir şekilde.

Annenin davranışı da bizim toplumuza uygun, evet genelde böyle davranıyorlar. Çocuklar da daha yakın bile davranabiliyor olaydan sonra, bu konuda aksi iddialar açıkça bilgisizlikten kaynaklanıyor.

Ne yazık ki ülkemizde aile içi çocuk tacizi vakaları ailenin kıyameti kopartması, yok efendim kızın köşe bucak tacizciden kaçmasıyla sonuçlanmıyor.

Ütopik sonuçlar ummanın hiçbir anlamı yok.

Madem anne 2 yildir biliyor, niçin kizinin o adamin evinde kalmasina, o adam ve esiyle gezmesine, ondan para almasina musaade ediyor? Bence utopik bir sey varsa o da bunlar.

Hic inandirici gelmedi dogrusu. Kizin zaten takildigi tip belli, yasi ergenlik yasinda deli caglarinda. Siz olsaydiniz sizi taciz eden adamla ayni evde kalir miydiniz ben yuzunu bile gormek istemezdim. Bu yuzden inandirici gelmedi bana. Esime inanirdim.

Madem anne 2 yildir biliyor, niçin kizinin o adamin evinde kalmasina, o adam ve esiyle gezmesine, ondan para almasina musaade ediyor? Bence utopik bir sey varsa o da bunlar.

Bakın ben size yazıyorum ama umursamıyorsunuz.

Anneler genelde aile içi taciz vakalarında böyle davranıyor.

Genelde böyle davranıyorlar. Olayın üstünü kapatmaya çalışıp, kızım normal, kızım yanlış anlamışsındır diyorlar. Çocuklar da farklı bir yakınlık geliştirip maddi manevi yararlanmaya çalışabiliyor tacizcisinden. Olan bu. 5 yıldır gönüllü olarak çocuk tacizi vakalarıyla yakından ilgilenen bir sivil toplum kuruluşunda çalışıyorum.

Geneli böyle. Sizin aksini ummanız sonucu değiştirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…