Kime ne anlamıyorum?

Hiç oyle birsey yok cocuk konusunda. Cocuk yapmak icin evlenilmesi ayrı bir konu zaten de. Tanıdığım 36,38 yaşında doğum yapmış manken gibi fıstık anneler var... Sonuçta ya anneanneleri ya babaanneleri ya da bakıcıları bakıyor hemen hemen herkeste

Eee yaş geldi tabi 30 yaşlarında insanların evlenmekten başka ne gibi hayalleri, idealleri olabilir ki? Tek derdimiz evlenip çocuk yapmak...

herseye burnunu sokan insancıklar nefret ederim...kimseyi ilgilendırmezkı senın hayatın bu:KK63:

herseye burnunu sokan insancıklar nefret ederim...kimseyi ilgilendırmezkı senın hayatın bu:KK63:

Cicim çevredeki insanları kafaya takarsan depresyonlardan depresyon beğenirsin. Milletin ağzı torba değil büzemiyorsun ama ağızlarının payını verip susturabilirsin.

Bana da evlenmeden önce sorup duran bir akrabam vardı, henüz erken, zamanı gelince olur, şimdilik istemiyorum gibi cevaplar verdim kendisine zaman zaman. Çok üstüme geldiği bir anda tepem attı " lezbiyenim ben, kadınlardan hoşlanıyorum. Henüz bu tarz bir evlilik ülkemizde yasal olmadığından şimdilik evlenemem" dedim. Şok oldu o günden sonra ağzını bu konuda açmadı.

2 yıl önce evlendim. Bu sevgili akraba dersini almamış olmali ki çocuk konusunda başladı aynı şeyleri yapmaya. Bayramı birlikte geçirdik, bayram boyunca boğdu yine beni. Bu kez "vajinismusum, tüplerim tıkalı, yumurtam bitmiş, kocamda da sperm kalmamış. Yanı kısırız, çifte kavrulmuş kısırız, öyle böyle değil mega kısırız" dedim. Şimdilik sustu gibi.

Aman insanlar bayiliyor boyle baskasina karismayi, akillarinca oyle konusarak agizinizdan laf almaya calisiyorlar. Kendilerine bakmazlar, kendi hayatlarina bakmazlar dertleri baskalari olmus. Allah oylelerine akil fikir versin. Siz de hicbirseye mecbur degilsiniz. Nasil mutluysaniz oyle yasarsiniz. Cok sinir oluyorum bu tip insanlara ya. Bizde cocuk istiyoruz ama daha birsey yok ortada. Demedikleri laf kalmiyor utanmiyorlar, vay efendim ben uyusukmusum, kesin sorun varmis bende, sokakta tanidik akraba gorsem kacar oldum, beni gordukleri zaman karnima konusuyorlar yuzume bakacaklarina( benimle konusurken acaba hamilemi diye bakip kaliyolar karnima oyle konusuyorlar), walla bende biktim!!

Hayatta hiç bitmiyor ki o sorular. Türk insanı aşırı meraklı. Birini bulsan evlenecekmisiniz derler, evlen hemen çocuk sorarlar bıktırırcasına, hemde ilgili ilgisiz herkes, temizliğe gelen kadın, yeni tanıştığın komşu teyze...daha birinciye hamileyken ikinciyi ne zaman yapacaksın derler... Herkesin başında yani bu sorular. Takma onun için. Cevap verirsen herkesle kötü olman lazım çünkü.

Cok tanidik bir konu Bende 27 yasindayim su an evliyim evlenene kadar bu sorular pes pes soruldu...
Esimle yeni tanismistik Nisan ne zaman diyordu herkess
Nisanlandik Dügün ne zaman Salon tutdunuz mu
Dügün belli oldu salon tutduk Gelinlik aldimi ev buldularmi
Dügün oldu bitdi cocuk ne zaman geliyor
Calismadigin zamanda is buldumu calisiyormu

Sizeneeeeeeeeeee

Yani diyecegim o ki bir kulagindan girip digerinden cikmali Baska caresi yok

Ne kadar issiz insan var ya...
Baska birisinin ozeli ile ilgili ne kadar kolay soru sorabiliyorlar...
Evlenmeyi ya da sevgili olmayi, cocuk yapmayi, sofraya 4 cesit yemek koymayi ne kadar buyuk bir sifatmis gibi gururla tasiyorlar...
Takilma, aciklama da yapma, he he ablasi de don, birak ne derlerse desinler...

Tabi ki kimene amakotu niyetli sorduklarini sanmiyorum.bak 4 sayfa olmuş herkes bana da soruyorlar diyor..biz böyle bi milletiz herhalde özel hayata müdahaleden cekinmiyoruz ama sizi mutlu görmek istediklerindendir ..kizmayin

Tabi ki kimene amakotu niyetli sorduklarini sanmiyorum.bak 4 sayfa olmuş herkes bana da soruyorlar diyor..biz böyle bi milletiz herhalde özel hayata müdahaleden cekinmiyoruz ama sizi mutlu görmek istediklerindendir ..kizmayin
İyi niyet veya kotu niyet... Cidden konunun orasında degilim. Sorulmamalı sorulmaz. Ben oyle ogrendim. Kim kaç çocuk yapacak kim ne zaman evlenecek. Kim niye şişman kim niye kısa vs vs sorulmaz bunlar ayıp ozel... Kimseyi ilgilendirmez. Bu kadar acık ve net. İnsanlar incinebilir de düşünülsün o zaman

ben de 21 yaşında evlendim, sürekli neden evlendin bu kadar erken, ne vardı, ailen bişey demedi mi? bu mesleği yapmak isteyenler bu kadar çabuk evlenmez, hem bu iş hem evlilik bi arada yürütmek zor... vs. vs vs. diyorlar. Ne yapayım boşanayım mı yahu? evlenseniz de evlenmeseniz de insanları susturamıyosunuz. Evlenirsiniz çocuk diye sorarlar, sonra 2. çocuk diye...
sonu yok malesef....

hıı bi de bi kere kuaföre kaş aldırmaya gittim.
yan koltukta oturan ilk defa gördüğüm kadın ne iş yaptığımı sordu.
sonra eşimin ne iş yaptığını sordu, söyledim.

"Aaaaaaaaaa bula bula onu mu buldun kız?" demesiyle error verdirdi bana sağolsun. Nasıl böyle dengesiz konuşabiliyorlar vallahi çözemedim.

siz bayaa gerilmişsiniz orası kesin..zaten biz de sorulmamalı diyoruz ama burda yorum yazan herkese özel hayatıyla ilgili şeyler soruluyorsa demekki "sorulmaz bu kadar net " gibi bir durum yok..ne güzel siz bunu öğrenmişsiniz sormuyorsunuz ama sizin böyle ince olmanız karşınızdaki insanları da bu konuda ince yapmayacak malesef..sorulacak..burda yapabileceğimiz 2 şey var bence birincisi alınıp sinirlenmek ..ikincisi bu soruların kötü niyetli olmadığını düşünüp takmamak..ben şahsen birinci yolun kendimi yıpratmaktan başka bi işe yaramayacağını düşünerek ikinciyi seçiyorum..

tekrar

Son düzenleyen: Moderatör:
"canım ne zaman isterse o zaman" deyin geçin.kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.kötü niyetle sormuyorlardır ama hiç mi anlamıyorlar karşılarındaki insanı sıktıklarını.

"canım ne zaman isterse o zaman" deyin geçin.kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.kötü niyetle sormuyorlardır ama hiç mi anlamıyorlar karşılarındaki insanı sıktıklarını.

siz bayaa gerilmişsiniz orası kesin..zaten biz de sorulmamalı diyoruz ama burda yorum yazan herkese özel hayatıyla ilgili şeyler soruluyorsa demekki "sorulmaz bu kadar net " gibi bir durum yok..ne güzel siz bunu öğrenmişsiniz sormuyorsunuz ama sizin böyle ince olmanız karşınızdaki insanları da bu konuda ince yapmayacak malesef..sorulacak..burda yapabileceğimiz 2 şey var bence birincisi alınıp sinirlenmek ..ikincisi bu soruların kötü niyetli olmadığını düşünüp takmamak..ben şahsen birinci yolun kendimi yıpratmaktan başka bi işe yaramayacağını düşünerek ikinciyi seçiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…